TBMM'nin Açılışının 101. Yılı Kutlanıyor

Güncel 22.04.2021 - 18:26, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3584+ kez okundu.
 

TBMM'nin Açılışının 101. Yılı Kutlanıyor

Kütahya Valisi Ali ÇELİK: "Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıl dönümünü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Kütahya’mızda kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.  23 Nisan 1920 sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihini değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gündür.  23 Nisan 1920, tüm imkansızlıklar ve zorluklar içerisinde egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, ezelden beri hür yaşayan Türk milletinin ebediyete kadar hür yaşayacağını tüm dünyaya haykırdığı gündür. Sevgili çocuklarım, 23 Nisan, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından siz çocuklarımıza armağan edilen tek evrensel bayramdır. Bu durum, Atatürk’ün sizlere duyduğu sevgi ve sarsılmaz güvenin ifadesidir.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştireceğinize yürekten inanıyor, sizlerle gurur duyuyoruz.  Bu anlamlı gün vesilesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum." İfadelerini kullandı. - DORUK

Kütahya Valisi Ali ÇELİK: "Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıl dönümünü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Kütahya’mızda kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

23 Nisan 1920 sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihini değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gündür. 

23 Nisan 1920, tüm imkansızlıklar ve zorluklar içerisinde egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, ezelden beri hür yaşayan Türk milletinin ebediyete kadar hür yaşayacağını tüm dünyaya haykırdığı gündür.

Sevgili çocuklarım,

23 Nisan, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından siz çocuklarımıza armağan edilen tek evrensel bayramdır. Bu durum, Atatürk’ün sizlere duyduğu sevgi ve sarsılmaz güvenin ifadesidir. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştireceğinize yürekten inanıyor, sizlerle gurur duyuyoruz. 

Bu anlamlı gün vesilesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum." İfadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.