Tavşanlı Fizik Tedavi Hastanesi’nde Sona Gelindi

17.03.2020 - 07:46, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3533+ kez okundu.
 

Tavşanlı Fizik Tedavi Hastanesi’nde Sona Gelindi

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, İNŞAAT ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN TAVŞANLI FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ’NİN ÇEVRE DÜZENLEMESİ HAKKINDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “KENT DOKUSUNA UYGUN, BİNAYI ÖN PLANA ÇIKARAN NEZİH BİR ORTAM OLUŞTURULMASINI İSTİYORUZ” DEDİ.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, eski SSK Hastanesi’nin olduğu alana inşa edilen 75 yataklı Tavşanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin çevre düzenlemesine ilişkin Sağlık Bakanlığı’nda görevli kontrolör ve müteahhit firma yetkilileriyle toplantı düzenledi.Hastanenin çevre düzenlemesine ilişkin görüşmelerin yapıldığı toplantıda kent dokusuna uygun bir ortam oluşturulması ön plana çıktı. Belediye Başkanı Mustafa Güler yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı’nda görevli arkadaşlar ve müteahhit firma yetkilileriyle bir araya geldik. 75 yataklı Tavşanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin çevre düzenleme konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Biz kent dokusuna uygun, duvarları yüksek olmayan, binanın ön plana çıktığı nezih bir ortam istiyoruz. Ayrıca otopark alanının daha kullanışlı ve ulaşılabilir bir düzenleme yapılması yönünde talebimiz var. Modern standartlarda inşa edilen hastane binası, yine aynı güzellikte ve şehrimize yakışır bir çevre düzenlemesi ile şehrimize hizmet verecek” dedi. - DORUK
TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, İNŞAAT ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN TAVŞANLI FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ’NİN ÇEVRE DÜZENLEMESİ HAKKINDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “KENT DOKUSUNA UYGUN, BİNAYI ÖN PLANA ÇIKARAN NEZİH BİR ORTAM OLUŞTURULMASINI İSTİYORUZ” DEDİ.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, eski SSK Hastanesi’nin olduğu alana inşa edilen 75 yataklı Tavşanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin çevre düzenlemesine ilişkin Sağlık Bakanlığı’nda görevli kontrolör ve müteahhit firma yetkilileriyle toplantı düzenledi.Hastanenin çevre düzenlemesine ilişkin görüşmelerin yapıldığı toplantıda kent dokusuna uygun bir ortam oluşturulması ön plana çıktı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı’nda görevli arkadaşlar ve müteahhit firma yetkilileriyle bir araya geldik. 75 yataklı Tavşanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin çevre düzenleme konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Biz kent dokusuna uygun, duvarları yüksek olmayan, binanın ön plana çıktığı nezih bir ortam istiyoruz. Ayrıca otopark alanının daha kullanışlı ve ulaşılabilir bir düzenleme yapılması yönünde talebimiz var. Modern standartlarda inşa edilen hastane binası, yine aynı güzellikte ve şehrimize yakışır bir çevre düzenlemesi ile şehrimize hizmet verecek” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.