Tavşanlı'da Kick Boks Kuşak Sınavı Yapıldı

15.12.2018 - 18:29, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2790+ kez okundu.
 

Tavşanlı'da Kick Boks Kuşak Sınavı Yapıldı

Her yıl 4 defa yapılan Kick Boks kuşak sınavlarının 2018 yılının sonuncusu Tavşanlı'da başlatıldı.
Her yıl 4 defa yapılan Kick Boks kuşak sınavlarının 2018 yılının sonuncusu Tavşanlı'da başlatıldı. Tavşanlılı sporcularımızın heyecan içerisinde katıldıkları sınav sonucu, 15 sporcumuz bir üst kuşak seviyesine gelmeye hak kazandı. Bilindiği gibi Kick Boks'da sporcuların resmi müsabakaları katılabilmeleri için Minikler ve Yıldızlarda en az Yeşil kuşak, Gençler ve Büyüklerde en az Turuncu kuşak seviyesine gelmeleri gerekiyor. Tavşanlı'daki başarılı sporcularımız inşallah 2019'da yapılacak Türkiye Açık Kick Boks, Turkish Open ve Türkiye Şampiyonalarında derece yaparak Milli Takıma seçilme gayreti içerisinde çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. 2018 sezonunda Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.si olan Eda Nur AKKAYA ve iki farklı branşta Türkiye 3.sü olan Harun DEMİREL ile birlikte Mehmet Eren ÇAKIR, Şakir Mert ELİTOK, Nazmi BAYINDIR, Muhammet Muhittin TOPAL, Sümeyye ÖZDEMİR, Raşit BİLGİLİ, Şevval ALKIR, Fatma DUYSAK, Ali ÇÖLGEÇEN, Remzi ÖZCAN, Serhat Bilal YILDIRIM, Şimal KARATAŞ ve Ferdi ÜZÜLMEZ de önümüzdeki şampiyonalarda madalya alacakları iddiasını sürdürüyor. Terfi eden sporcularımızı Kütahya İl Temsilciliği ve DORUK Gazetesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. - DORUK
Her yıl 4 defa yapılan Kick Boks kuşak sınavlarının 2018 yılının sonuncusu Tavşanlı'da başlatıldı.

Her yıl 4 defa yapılan Kick Boks kuşak sınavlarının 2018 yılının sonuncusu Tavşanlı'da başlatıldı.

Tavşanlılı sporcularımızın heyecan içerisinde katıldıkları sınav sonucu, 15 sporcumuz bir üst kuşak seviyesine gelmeye hak kazandı.

Bilindiği gibi Kick Boks'da sporcuların resmi müsabakaları katılabilmeleri için Minikler ve Yıldızlarda en az Yeşil kuşak, Gençler ve Büyüklerde en az Turuncu kuşak seviyesine gelmeleri gerekiyor. Tavşanlı'daki başarılı sporcularımız inşallah 2019'da yapılacak Türkiye Açık Kick Boks, Turkish Open ve Türkiye Şampiyonalarında derece yaparak Milli Takıma seçilme gayreti içerisinde çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

2018 sezonunda Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.si olan Eda Nur AKKAYA ve iki farklı branşta Türkiye 3.sü olan Harun DEMİREL ile birlikte Mehmet Eren ÇAKIR, Şakir Mert ELİTOK, Nazmi BAYINDIR, Muhammet Muhittin TOPAL, Sümeyye ÖZDEMİR, Raşit BİLGİLİ, Şevval ALKIR, Fatma DUYSAK, Ali ÇÖLGEÇEN, Remzi ÖZCAN, Serhat Bilal YILDIRIM, Şimal KARATAŞ ve Ferdi ÜZÜLMEZ de önümüzdeki şampiyonalarda madalya alacakları iddiasını sürdürüyor.

Terfi eden sporcularımızı Kütahya İl Temsilciliği ve DORUK Gazetesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.