Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER: Milli İrade Sandığa Yansıdı

23.04.2019 - 23:01, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3367+ kez okundu.
 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER: Milli İrade Sandığa Yansıdı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucuna göre 3. kez Tavşanlı Belediye Başkanı olan Mustafa Güler, mazbatasını aldı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucuna göre 3. kez Tavşanlı Belediye Başkanı olan Mustafa Güler, mazbatasını aldı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından bugün Tavşanlı Adliyesi’ne giderek Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasını alarak görevine başladı.  Başkan Güler’e mazbatasını, Tavşanlı Adliyesi’nde düzenlenen törenle, İlçe Seçim Kurulu ve Tavşanlı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım verdi. Başkan Güler mazbatasını aldıktan sonra burada yaptığı konuşmasında, milli iradenin sandığa yansıdığını söyleyerek, “Seçimler demokratik bir haktır. 31 Mart’ın ardından seçim sonuçlarına itiraz edildi. Nihayetinde de itirazlar neticelendi. Bugün itibariyle belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla Adliyeye gelerek mazbatamızı aldık. Seçim sonuçlarının ülkemize ve ilçemize hayır getirmesini temenni ediyorum. Tevazu, samimiyet ve gayret anlayışıyla gönül belediyeciliği noktasında halkımızın hizmetindeyiz” dedi.  Başkan Güler ve Belediye Meclis üyeleri Tavşanlı Belediyesi'ne gelerek kısa bir toplantı gerçekleştirdi. - DORUK
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucuna göre 3. kez Tavşanlı Belediye Başkanı olan Mustafa Güler, mazbatasını aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucuna göre 3. kez Tavşanlı Belediye Başkanı olan Mustafa Güler, mazbatasını aldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından bugün Tavşanlı Adliyesi’ne giderek Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasını alarak görevine başladı. 
Başkan Güler’e mazbatasını, Tavşanlı Adliyesi’nde düzenlenen törenle, İlçe Seçim Kurulu ve Tavşanlı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım verdi.
Başkan Güler mazbatasını aldıktan sonra burada yaptığı konuşmasında, milli iradenin sandığa yansıdığını söyleyerek, “Seçimler demokratik bir haktır. 31 Mart’ın ardından seçim sonuçlarına itiraz edildi. Nihayetinde de itirazlar neticelendi. Bugün itibariyle belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla Adliyeye gelerek mazbatamızı aldık. Seçim sonuçlarının ülkemize ve ilçemize hayır getirmesini temenni ediyorum. Tevazu, samimiyet ve gayret anlayışıyla gönül belediyeciliği noktasında halkımızın hizmetindeyiz” dedi. 
Başkan Güler ve Belediye Meclis üyeleri Tavşanlı Belediyesi'ne gelerek kısa bir toplantı gerçekleştirdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.