Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER’den “Küfüre” Büyük Tepki

29.01.2020 - 23:47, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3083+ kez okundu.
 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER’den “Küfüre” Büyük Tepki

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tki Tavşanlı Linyitspor İle Kütahyaspor Maçında Tribünlerdeki Küfür Edenlere Tepki Göstererek, Bu Davranışın Ne Tavşanlı’ya Ne De Linyitspor’a Yakıştığını Söyledi. Başkan Güler: “Analar Bizim Analarımız, Bacılar Bizim Bacılarımız. Küfüre Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim.”
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler,  Tki Tavşanlı Linyitspor İle Kütahyaspor Maçında Tribünlerdeki Küfür Edenlere Tepki Göstererek, Bu Davranışın Ne Tavşanlı’ya Ne De Linyitspor’a Yakıştığını Söyledi. Başkan Güler:  “Analar Bizim Analarımız, Bacılar Bizim Bacılarımız. Küfüre Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim.”   Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren iki takım TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Kütahyaspor Ada Stadı’nda karşı karşıya geldi. Kütahya derbisinde gol sesi çıkmazken tribünlerden gelen küfürlü tezahüratlar herkesi üzdü.Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler sporun güzelliklerini bir kenara bırakarak maç boyunca küfür eden kişilere tepki göstererek, “Özellikle anne ve bacılara edilen küfürler dolayısıyla büyük utanç duydum. Afyon Kanal 3 Televizyonu’nun da maçı canlı olarak aktardığını düşünürsek, tüm bölgeye ve Türkiye’ye rezil olduk” dedi.  Küfürler; Yardımseverliği Ve Manevi Duyarlılıklarıyla Türkiye’de Yer Edinmiş Tavşanlı’nın Bu Duruşuna Zarar Verdi. Bu tür davranışları sporla özdeşleştirmenin mümkün olmadığını dile getiren Başkan Güler, “Tavşanlı halkı gerek yardımseverliği gerekse manevi olarak duyarlılıklarıyla Türkiye kamuoyunda yer edinmiş bir şehirdir. Buna gölge düşmesine asla müsaade etmemeliyiz. Maalesef haftasonu oynanan ilimizin bir başka kulübü olan Kütahyaspor’u ağırladığımız maçtaki üzücü ve çirkin tezahüratlar Tavşanlı’nın bu duruşuna büyük zarar vermiştir. Bu davranışlar büyük başarılara imza atmış takımımızın aynı zamanda sahada alın teri döken futbolcularımızın mücadelesine de gölge düşürmektedir. Takımımızı da ceza-i yaptırım anlamında sıkıntıya sokmaktadır” diye konuştu. Özellikle anne ve bacılara yönelik edilen küfürlerden utanç duyduğunu ifade eden Başkan Güler, “Analar bizim analarımız, bacılar bizim bacılarımız. Bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını diliyor, küfüre karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz diyorum” ifadelerini kullandı. SAHADA KÜFÜRLÜ DEĞİL, COŞKULU TEZAHÜRATLAR OLMALI “Kadınlarımız da tribünlere gelerek rahat bir şekilde maç izleyebilmeli” diyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Bundan dolayı küfürlü değil, coşkulu tezahüratlar olmalı. Bu sadece kendi taraftarımız için değil, tüm takımlar için geçerli. Bu konuda hepimiz hassas olmalıyız” dedi.Başkan Güler, “Yaşadığı sıkıntıyı veya hayatındaki anlamsız boşluğu maça gelerek küfürle gidermeye çalışan Linyitspor taraftarı olamaz. Verdiği cüzi miktar parayla (Ben istediğimi yaparım) diyen Linyitspor taraftarı olamaz. Türkiye’ye mal olmuş olan ilçemizi; rakip takım ve kendi takım oyuncularına küfreden, emniyet güçlerine saha içi ve dışı haksız yere karşı duran ve kötü tezahürat yapan insanlara karşı korumak hepimizin görevidir. Haftasonu misafir ettiğimiz Kütahyaspor yöneticilerinden ve Belediye Başkanımızdan bu anlamda ilçem adına özür diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tki Tavşanlı Linyitspor İle Kütahyaspor Maçında Tribünlerdeki Küfür Edenlere Tepki Göstererek, Bu Davranışın Ne Tavşanlı’ya Ne De Linyitspor’a Yakıştığını Söyledi. Başkan Güler: “Analar Bizim Analarımız, Bacılar Bizim Bacılarımız. Küfüre Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim.”

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler,  Tki Tavşanlı Linyitspor İle Kütahyaspor Maçında Tribünlerdeki Küfür Edenlere Tepki Göstererek, Bu Davranışın Ne Tavşanlı’ya Ne De Linyitspor’a Yakıştığını Söyledi.

Başkan Güler:  “Analar Bizim Analarımız, Bacılar Bizim Bacılarımız. Küfüre Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim.”  

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren iki takım TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Kütahyaspor Ada Stadı’nda karşı karşıya geldi. Kütahya derbisinde gol sesi çıkmazken tribünlerden gelen küfürlü tezahüratlar herkesi üzdü.Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler sporun güzelliklerini bir kenara bırakarak maç boyunca küfür eden kişilere tepki göstererek, “Özellikle anne ve bacılara edilen küfürler dolayısıyla büyük utanç duydum. Afyon Kanal 3 Televizyonu’nun da maçı canlı olarak aktardığını düşünürsek, tüm bölgeye ve Türkiye’ye rezil olduk” dedi. 

Küfürler; Yardımseverliği Ve Manevi Duyarlılıklarıyla Türkiye’de Yer Edinmiş Tavşanlı’nın Bu Duruşuna Zarar Verdi. Bu tür davranışları sporla özdeşleştirmenin mümkün olmadığını dile getiren Başkan Güler, “Tavşanlı halkı gerek yardımseverliği gerekse manevi olarak duyarlılıklarıyla Türkiye kamuoyunda yer edinmiş bir şehirdir. Buna gölge düşmesine asla müsaade etmemeliyiz. Maalesef haftasonu oynanan ilimizin bir başka kulübü olan Kütahyaspor’u ağırladığımız maçtaki üzücü ve çirkin tezahüratlar Tavşanlı’nın bu duruşuna büyük zarar vermiştir. Bu davranışlar büyük başarılara imza atmış takımımızın aynı zamanda sahada alın teri döken futbolcularımızın mücadelesine de gölge düşürmektedir. Takımımızı da ceza-i yaptırım anlamında sıkıntıya sokmaktadır” diye konuştu. Özellikle anne ve bacılara yönelik edilen küfürlerden utanç duyduğunu ifade eden Başkan Güler, “Analar bizim analarımız, bacılar bizim bacılarımız. Bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını diliyor, küfüre karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz diyorum” ifadelerini kullandı. SAHADA KÜFÜRLÜ DEĞİL, COŞKULU TEZAHÜRATLAR OLMALI “Kadınlarımız da tribünlere gelerek rahat bir şekilde maç izleyebilmeli” diyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Bundan dolayı küfürlü değil, coşkulu tezahüratlar olmalı. Bu sadece kendi taraftarımız için değil, tüm takımlar için geçerli. Bu konuda hepimiz hassas olmalıyız” dedi.Başkan Güler, “Yaşadığı sıkıntıyı veya hayatındaki anlamsız boşluğu maça gelerek küfürle gidermeye çalışan Linyitspor taraftarı olamaz. Verdiği cüzi miktar parayla (Ben istediğimi yaparım) diyen Linyitspor taraftarı olamaz. Türkiye’ye mal olmuş olan ilçemizi; rakip takım ve kendi takım oyuncularına küfreden, emniyet güçlerine saha içi ve dışı haksız yere karşı duran ve kötü tezahürat yapan insanlara karşı korumak hepimizin görevidir. Haftasonu misafir ettiğimiz Kütahyaspor yöneticilerinden ve Belediye Başkanımızdan bu anlamda ilçem adına özür diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.