Tavşanlı Belediye Başkanı Güler “En Kıymetli Proje İçme Suyu”

30.10.2018 - 12:55, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2129+ kez okundu.
 

Tavşanlı Belediye Başkanı Güler “En Kıymetli Proje İçme Suyu”

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER: " ESATLAR BÖLGESİNDEN GETİRİLECEK MEMBA KALİTESİNDEKİ İÇME SUYANA ODAKLANDI. YÜKLENİCİ FİRMA GELİŞİM İNŞAATIN SAHİBİ DURDU YILDIRIM VE ENERJİ DANIŞMANI 22. DÖNEM SİİRT MİLLETVEKİLİ ÖNER GÜLYEŞİL İLE GÖRÜŞEN BAŞKAN MUSTAFA GÜLER, ARALIK AYI İÇİN KENDİLERİNDEN SÖZ ALDI. 2019’A GİRMEDEN İÇME SUYUNA KAVUŞMUŞ OLACAĞIZ."
 Tavşanlı’ya memba suyu kalitesinde içme suyu sağlayacak dev projede son aşamaya gelindi. Esatlar bölgesinde devam eden 30 milyon TL’lik çalışmaların son durumu hakkında Belediye Başkanı Mustafa Güler, Gelişim İnşaat’ın sahibi Durdu Yıldırım ve firmanın enerji danışmanı 22. dönem Siirt Milletvekili Öner Gülyeşil ile yaklaşık 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. İlçeler bazında tek ve örnek proje gösterilen çalışmalarda tempoyu arttırdıklarını kaydeden firma sahibi Durdu Yıldırım, boru giriş çıkış ve bağlantı işlerinin tamamen bittiğini, temiz su biriktirme havuzlarının ikisinin de tamamlandığını sadece 10 metre yüksekliğindeki  temiz su deposunun 5 metresinin kaldığını ifade ederek yeni yıl girmeden içme suyunun Tavşanlılılara ulaştırılacağını söyledi. Belediye Başkanı Mustafa Güler’de Ankara’da ameliyata girmeden önce Durdu beyin kendisine verdiği sözü hatırlatarak yıl sonunu işaret etti. Tavşanıl Belediye Başkanı Mustafa Güler “Ben Ankara’da kalp ameliyatına girmeden önce Durdu beyle görüştüm ve bu içme suyu meselesinin kendi açımdan ne kadar kıymetli olduğunu anlatarak Hakkımı Helal etmem dedim. Kendiside bu konuya büyük değer verdiğini, en geç Aralık ayında tamamlanacağının sözünü vermişti. Şimdi firmamız işlerini hızlandırdı, son aşamaya gelindi. Orada klorlama ve debimetre odaları bitirilmişti. İshale hattı da çekilerek temiz suyu dereden ayıracak olan iki adet su aktarma yapısı oluşturuldu. Toplam 6000 m2 alanda çalışma yapıldı. Şimdi elektrik aboneliğimizi alıp, oraya tam otomasyon için internet hattının çekilmesi gerekiyor. Merkez binamızda da bu otomasyon için bir oda hazırlamamız gerekmekte. Suyun klorlama, bakteri değer ölçümünden, akış hızına kadar her şeyi hizmet binamızdan yöneteceğiz. Diğer taraftan firmamıza bir kıymetli katkıda yıllarca enerji sektöründe yöneticilik yapmış, 22. dönem Milletvekilimiz Öner Gülyeşil beyden geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün beni fazlasıyla mutlu eden bir toplantıyı sonlandırdık. Firmamız işini en geç Aralık ayında bitirerek 2019 yılına girmeden bizlere suyumuzu teslim edecek. Tavşanlı halkına şimdiden hayırlı olsun” dedi Bu arada dev proje tamamlandığında Tavşanlı Belediyesi bugün şehre gönderilen suyun 3 katı olan 28 bin m3 suyu direk ev ve iş yerlerine iletebilecek. Böylece şehrin 50 yıllık ihtiyacı karşılanmış olacak. Başkan Mustafa Güler bu çalışma nedeniyle devlet büyüklerine de Tavşanlı halkı adına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı “İçme Suyu projemize destek verdikleri için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye,  eski Başbakanımız Binali Yıldırım, eski Orman ve Su İşleri Bakanımız hemşehrimiz Veysel Eroğlu hocamıza ve Kütahya Milletvekillerimize ilçe halkı adına teşekkür ediyorum” Toplantı sonrasında Belediye Başkanı Mustafa Güler, firma temsilcilerine Tavşanlı’nın simgeleşmiş ürünü leblebiyi anlatan bir hediye takdim ederek çalışmalarında üstün başarılar diledi.
TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER: " ESATLAR BÖLGESİNDEN GETİRİLECEK MEMBA KALİTESİNDEKİ İÇME SUYANA ODAKLANDI. YÜKLENİCİ FİRMA GELİŞİM İNŞAATIN SAHİBİ DURDU YILDIRIM VE ENERJİ DANIŞMANI 22. DÖNEM SİİRT MİLLETVEKİLİ ÖNER GÜLYEŞİL İLE GÖRÜŞEN BAŞKAN MUSTAFA GÜLER, ARALIK AYI İÇİN KENDİLERİNDEN SÖZ ALDI. 2019’A GİRMEDEN İÇME SUYUNA KAVUŞMUŞ OLACAĞIZ."

 Tavşanlı’ya memba suyu kalitesinde içme suyu sağlayacak dev projede son aşamaya gelindi. Esatlar bölgesinde devam eden 30 milyon TL’lik çalışmaların son durumu hakkında Belediye Başkanı Mustafa Güler, Gelişim İnşaat’ın sahibi Durdu Yıldırım ve firmanın enerji danışmanı 22. dönem Siirt Milletvekili Öner Gülyeşil ile yaklaşık 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. İlçeler bazında tek ve örnek proje gösterilen çalışmalarda tempoyu arttırdıklarını kaydeden firma sahibi Durdu Yıldırım, boru giriş çıkış ve bağlantı işlerinin tamamen bittiğini, temiz su biriktirme havuzlarının ikisinin de tamamlandığını sadece 10 metre yüksekliğindeki  temiz su deposunun 5 metresinin kaldığını ifade ederek yeni yıl girmeden içme suyunun Tavşanlılılara ulaştırılacağını söyledi. Belediye Başkanı Mustafa Güler’de Ankara’da ameliyata girmeden önce Durdu beyin kendisine verdiği sözü hatırlatarak yıl sonunu işaret etti.

Tavşanıl Belediye Başkanı Mustafa Güler “Ben Ankara’da kalp ameliyatına girmeden önce Durdu beyle görüştüm ve bu içme suyu meselesinin kendi açımdan ne kadar kıymetli olduğunu anlatarak Hakkımı Helal etmem dedim. Kendiside bu konuya büyük değer verdiğini, en geç Aralık ayında tamamlanacağının sözünü vermişti. Şimdi firmamız işlerini hızlandırdı, son aşamaya gelindi. Orada klorlama ve debimetre odaları bitirilmişti. İshale hattı da çekilerek temiz suyu dereden ayıracak olan iki adet su aktarma yapısı oluşturuldu. Toplam 6000 m2 alanda çalışma yapıldı. Şimdi elektrik aboneliğimizi alıp, oraya tam otomasyon için internet hattının çekilmesi gerekiyor. Merkez binamızda da bu otomasyon için bir oda hazırlamamız gerekmekte. Suyun klorlama, bakteri değer ölçümünden, akış hızına kadar her şeyi hizmet binamızdan yöneteceğiz. Diğer taraftan firmamıza bir kıymetli katkıda yıllarca enerji sektöründe yöneticilik yapmış, 22. dönem Milletvekilimiz Öner Gülyeşil beyden geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün beni fazlasıyla mutlu eden bir toplantıyı sonlandırdık. Firmamız işini en geç Aralık ayında bitirerek 2019 yılına girmeden bizlere suyumuzu teslim edecek. Tavşanlı halkına şimdiden hayırlı olsun” dedi Bu arada dev proje tamamlandığında Tavşanlı Belediyesi bugün şehre gönderilen suyun 3 katı olan 28 bin m3 suyu direk ev ve iş yerlerine iletebilecek. Böylece şehrin 50 yıllık ihtiyacı karşılanmış olacak. Başkan Mustafa Güler bu çalışma nedeniyle devlet büyüklerine de Tavşanlı halkı adına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı “İçme Suyu projemize destek verdikleri için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye,  eski Başbakanımız Binali Yıldırım, eski Orman ve Su İşleri Bakanımız hemşehrimiz Veysel Eroğlu hocamıza ve Kütahya Milletvekillerimize ilçe halkı adına teşekkür ediyorum” Toplantı sonrasında Belediye Başkanı Mustafa Güler, firma temsilcilerine Tavşanlı’nın simgeleşmiş ürünü leblebiyi anlatan bir hediye takdim ederek çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.