Tavşanlı Belediiyesiʹnden Kuşu Belediyesi’ne Araç Desteği

21.02.2022 - 13:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3437+ kez okundu.
 

Tavşanlı Belediiyesiʹnden Kuşu Belediyesi’ne Araç Desteği

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler: Bir Kamyonumuzu Kuşu Halkına Hediye Ettik Geçtiğimiz yıllarda seçimlere katılmayarak Türkiye gündeminde yer alan Simav’ın Kuşu Beldesi, 3 yıl aradan sonra yeniden belde statüsü kazanarak 2019’da gerçekleştirilen yerel seçimlerde Belediye Başkanlarını seçmişti. Araç ekipmanı yönünden sıkıntı yaşayan Kuşu Belediyesi’ne Tavşanlı Belediyesi tarafından bir adet kamyon hediye edildi.Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay’a belediye hizmetlerinde kullanılacak aracın anahtarını teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Güler “Belediye meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda yeniden belediyelik olan Kuşu’ya hizmet etmesi amacıyla bir aracımızı hibe etme kararı aldık. Başkanımıza aracın anahtarını teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kuşu Belediyemize ve Kuşu halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye Başkanımıza hizmetlerinde başarılar diliyorum” dedi. Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay ise Başkan Mustafa Güler’e hediye takdim ederek kendisine ve Tavşanlı halkına teşekkür etti. - DORUK

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler: Bir Kamyonumuzu Kuşu Halkına Hediye Ettik

Geçtiğimiz yıllarda seçimlere katılmayarak Türkiye gündeminde yer alan Simav’ın Kuşu Beldesi, 3 yıl aradan sonra yeniden belde statüsü kazanarak 2019’da gerçekleştirilen yerel seçimlerde Belediye Başkanlarını seçmişti.

Araç ekipmanı yönünden sıkıntı yaşayan Kuşu Belediyesi’ne Tavşanlı Belediyesi tarafından bir adet kamyon hediye edildi.Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay’a belediye hizmetlerinde kullanılacak aracın anahtarını teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Güler “Belediye meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda yeniden belediyelik olan Kuşu’ya hizmet etmesi amacıyla bir aracımızı hibe etme kararı aldık. Başkanımıza aracın anahtarını teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kuşu Belediyemize ve Kuşu halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye Başkanımıza hizmetlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay ise Başkan Mustafa Güler’e hediye takdim ederek kendisine ve Tavşanlı halkına teşekkür etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.