Tarım İl Müdürlüğüne ÖZÇALIK Atandı

Spor 23.07.2019 - 11:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3347+ kez okundu.
 

Tarım İl Müdürlüğüne ÖZÇALIK Atandı

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Kütahya Tarım Orman İl Müdürlüne 1973 Konya doğumlu Orhan ÖZÇALIK atandı.
Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Kütahya Tarım Orman İl Müdürlüne 1973 Konya doğumlu Orhan ÖZÇALIK atandı. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden 2000 yılında mezun olan ÖZÇALIK, Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde 2010 yılında Yüksek Lisans yapmıştır. 1973 Konya - Çumra doğumlu olan Tarım İl Müdürü ÖZÇALIK; 1991 yılında Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Çankırı - Atkaracalar İlçe Tarım Müdürlüğüne göreve başlamış, daha sonra sırası ile Çankırı Kurşunlu İlçe Tarım Müdürlüğü, Konya Akören İlçe Tarım Müdürlüğü, Konya İl Tarım Müdürlüğü, Konya Kulu İlçe Tarım Müdürlüğü, Aksaray Eskil İçe Tarım Müdürlüğü, Aksaray İl Tarım Müdürlüğü, Konya Güneysınır İlçe Tarım Müdürlüğü, Konya İl Tarım Müdürlüğünde, Konya İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğünde ve Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde İl Müdür vekili olarak görev yapmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Kütahya DORUK Gazetesi olarak göreve yeni atanan Müdürümüz Orhan ÖZÇALIK'a başarılar diliyoruz. - DORUK Fatma Çakır
Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Kütahya Tarım Orman İl Müdürlüne 1973 Konya doğumlu Orhan ÖZÇALIK atandı.

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Kütahya Tarım Orman İl Müdürlüne 1973 Konya doğumlu Orhan ÖZÇALIK atandı.

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden 2000 yılında mezun olan ÖZÇALIK, Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde 2010 yılında Yüksek Lisans yapmıştır.

1973 Konya - Çumra doğumlu olan Tarım İl Müdürü ÖZÇALIK; 1991 yılında Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Çankırı - Atkaracalar İlçe Tarım Müdürlüğüne göreve başlamış, daha sonra sırası ile Çankırı Kurşunlu İlçe Tarım Müdürlüğü, Konya Akören İlçe Tarım Müdürlüğü, Konya İl Tarım Müdürlüğü, Konya Kulu İlçe Tarım Müdürlüğü, Aksaray Eskil İçe Tarım Müdürlüğü, Aksaray İl Tarım Müdürlüğü, Konya Güneysınır İlçe Tarım Müdürlüğü, Konya İl Tarım Müdürlüğünde, Konya İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğünde ve Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde İl Müdür vekili olarak görev yapmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Kütahya DORUK Gazetesi olarak göreve yeni atanan Müdürümüz Orhan ÖZÇALIK'a başarılar diliyoruz. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.