SÜRÜCÜOĞLU ve MANKAN, Görevleri Değişti

Siyaset 17.06.2020 - 17:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2932+ kez okundu.
 

SÜRÜCÜOĞLU ve MANKAN, Görevleri Değişti

İl Kadın Kolları Başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu'nu ana kademe olan AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmesiyle bu süreçte vekaleten Kadın Kolları Başkanlığını Kadriye Sağdıç yapıyordu. İl Yönetim Kurulu üyesi olan Melek Mankan ise İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandı. Parti binasında görev devir teslimi gerçekleşti
İl Kadın Kolları Başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu'nu ana kademe olan AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmesiyle bu süreçte vekaleten Kadın Kolları Başkanlığını Kadriye Sağdıç yapıyordu. İl Yönetim Kurulu üyesi olan Melek Mankan ise İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandı. Parti binasında görev devir teslimi gerçekleşti. Hedeflerinin milletin gönlüne girmek olduğunu belirten yeni Kadın Kolları Başkanı Melek Mankan: "Milletimizin desteği ile 18 yıldır iktidarda bulunan partimizin bir mensubu olmak, kutlu davaya hizmet etmek bizler için büyük bir onurdur. Hepimiz biliyoruz ki partimizin en büyük meselesi, sorumluluğunu üstlendiğimiz kutlu davaya hizmet etmek, şahsiyetimizle, siyasetimizle, duruşumuzla, icraatımızla milletimizin gönlünü kazanmaktır. Bu görevin ağırlığının ve sorumluluğunun bilincinde olarak bizimle birlikte bu davaya gönül veren tüm kadınları AK Parti Kadın Kolları çatısı altında birleştirip daha büyük bir aile olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar için Kadın Kolları Başkanımız Esra Zeytin Sürücüoğlu’na görevi vekâleten yapmış olan Kadriye Sağdıç hanıma ve yönetimlerine şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi. Eski kadın kolları başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu; "Görev yaptığım 1,5 sene hayatımın en güzel zamanlarıydı" dedi. . TBMM Başkanlık Divani Katip Üyesi AK parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel: "AK parti de görev değişimi her zaman farklı bir atmosferde oldu, bir bayrak yarışı olduğunu her dönemde gördük. Önceki ve şimdiki başkanlarımız burada, devir teslimler şölen havasında geçiyor" dedi. Milletvekili Ceyda Çetin Erenler: "Toplumun her alanında olduğu gibi kadınların siyasette de var olduğunu görmekteyiz. Kadınlara çağrıda bulunuyorum, partimize üye olun" dedi. AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun: "Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam'ın takdiri ile Partimizin İl Kadın Kolları Başkanlığı'na, İl Başkan Yardımcımız Çevre ve Şehircilik Başkanımız Melek Mankan atanmıştır. Başkanımız, Lütfiye Selva Çam'ın elinden mazbatasını alan başkanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. İlimize ve partimize hayırlı olsun" dedi. Parti binasında düzenlenen törene AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke ve partililer katıldı. - DORUK
İl Kadın Kolları Başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu'nu ana kademe olan AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmesiyle bu süreçte vekaleten Kadın Kolları Başkanlığını Kadriye Sağdıç yapıyordu. İl Yönetim Kurulu üyesi olan Melek Mankan ise İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandı. Parti binasında görev devir teslimi gerçekleşti

İl Kadın Kolları Başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu'nu ana kademe olan AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmesiyle bu süreçte vekaleten Kadın Kolları Başkanlığını Kadriye Sağdıç yapıyordu. İl Yönetim Kurulu üyesi olan Melek Mankan ise İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandı. Parti binasında görev devir teslimi gerçekleşti.

Hedeflerinin milletin gönlüne girmek olduğunu belirten yeni Kadın Kolları Başkanı Melek Mankan: "Milletimizin desteği ile 18 yıldır iktidarda bulunan partimizin bir mensubu olmak, kutlu davaya hizmet etmek bizler için büyük bir onurdur. Hepimiz biliyoruz ki partimizin en büyük meselesi, sorumluluğunu üstlendiğimiz kutlu davaya hizmet etmek, şahsiyetimizle, siyasetimizle, duruşumuzla, icraatımızla milletimizin gönlünü kazanmaktır. Bu görevin ağırlığının ve sorumluluğunun bilincinde olarak bizimle birlikte bu davaya gönül veren tüm kadınları AK Parti Kadın Kolları çatısı altında birleştirip daha büyük bir aile olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar için Kadın Kolları Başkanımız Esra Zeytin Sürücüoğlu’na görevi vekâleten yapmış olan Kadriye Sağdıç hanıma ve yönetimlerine şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Eski kadın kolları başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu; "Görev yaptığım 1,5 sene hayatımın en güzel zamanlarıydı" dedi. .

TBMM Başkanlık Divani Katip Üyesi AK parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel: "AK parti de görev değişimi her zaman farklı bir atmosferde oldu, bir bayrak yarışı olduğunu her dönemde gördük. Önceki ve şimdiki başkanlarımız burada, devir teslimler şölen havasında geçiyor" dedi.

Milletvekili Ceyda Çetin Erenler: "Toplumun her alanında olduğu gibi kadınların siyasette de var olduğunu görmekteyiz. Kadınlara çağrıda bulunuyorum, partimize üye olun" dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun: "Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam'ın takdiri ile Partimizin İl Kadın Kolları Başkanlığı'na, İl Başkan Yardımcımız Çevre ve Şehircilik Başkanımız Melek Mankan atanmıştır. Başkanımız, Lütfiye Selva Çam'ın elinden mazbatasını alan başkanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. İlimize ve partimize hayırlı olsun" dedi.

Parti binasında düzenlenen törene AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke ve partililer katıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.