STK'lar Cimcik Festivali İçin Atakta

Spor 23.07.2019 - 14:13, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2971+ kez okundu.
 

STK'lar Cimcik Festivali İçin Atakta

KSTKP (Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu) Başkanı Halil BİLGİÇ, Cimcik Festivalinin 14 Eylül Cumartesi günü sabah 10.00 ile akşam 24.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti.
KSTKP (Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu) Başkanı Halil BİLGİÇ, Cimcik Festivalinin 14 Eylül Cumartesi günü sabah 10.00 ile akşam 24.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini belirterek, "Kütahya yöresine has 'Cimcik'in ana malzemesinin hamur ve kıymadan oluşan bir yemek türü. Kütahya'da ilk kez gerçekleşecek olan cimcik festivali yapılması husususun da projemizi Vali Ömer TORAMAN'a anlattık kendileri bu projemizi sonuna kadar destekleyeceklerini bildirdi. Ayrıca Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile yapmış olduğumuz görüşmede projemizi Başkan IŞIK oldukça sıcak baktı ve tam destek vereceklerini dile getirdi. Bugün Kütahya'mız için Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Cimcik Festivali için start verdik" DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN de kendisini ziyaret eden Platform üyelerine böylesine anlamlı bir festival için DPÜ olarak gerekli desteği vereceklerini belirtti. Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde gerçekleşeceğini belirttiği festivalle ilgili Başkan BİLGİÇ: "KSTKP organizasyonu ile Kütahya valilisi, belediye, üniversitelerimiz, kamu ve kurumlarımız, iş adamlarımız, siyasi partilerimiz, sendika, vakıf, oda ve STK'lar iş birliğiyle Kütahya merkez ve ilçelerini kapsayan bu festivalimiz için ayrıntılı program içeriği önümüzdeki günlerde duyuracağız. Her şey Kütahya için" dedi. - DORUK
KSTKP (Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu) Başkanı Halil BİLGİÇ, Cimcik Festivalinin 14 Eylül Cumartesi günü sabah 10.00 ile akşam 24.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti.

KSTKP (Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu) Başkanı Halil BİLGİÇ, Cimcik Festivalinin 14 Eylül Cumartesi günü sabah 10.00 ile akşam 24.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini belirterek, "Kütahya yöresine has 'Cimcik'in ana malzemesinin hamur ve kıymadan oluşan bir yemek türü. Kütahya'da ilk kez gerçekleşecek olan cimcik festivali yapılması husususun da projemizi Vali Ömer TORAMAN'a anlattık kendileri bu projemizi sonuna kadar destekleyeceklerini bildirdi. Ayrıca Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile yapmış olduğumuz görüşmede projemizi Başkan IŞIK oldukça sıcak baktı ve tam destek vereceklerini dile getirdi. Bugün Kütahya'mız için Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Cimcik Festivali için start verdik"

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN de kendisini ziyaret eden Platform üyelerine böylesine anlamlı bir festival için DPÜ olarak gerekli desteği vereceklerini belirtti.

Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde gerçekleşeceğini belirttiği festivalle ilgili Başkan BİLGİÇ: "KSTKP organizasyonu ile Kütahya valilisi, belediye, üniversitelerimiz, kamu ve kurumlarımız, iş adamlarımız, siyasi partilerimiz, sendika, vakıf, oda ve STK'lar iş birliğiyle Kütahya merkez ve ilçelerini kapsayan bu festivalimiz için ayrıntılı program içeriği önümüzdeki günlerde duyuracağız. Her şey Kütahya için" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.