SÖZ VERDİKLERİ GİBİ YAPTILAR...

Siyaset 22.12.2018 - 13:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1554+ kez okundu.
 

SÖZ VERDİKLERİ GİBİ YAPTILAR...

MHP Kütahya Belediye Başkan aday adayları kendi projelerini Alim IŞIK'a verdiler.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerinde Kütahya Belediye Başkanlığı için MHP' den aday adayı olan Nurhan Duygu, Ahmet Kurdaş,Selim Erduğan,Abdullah Damcı,Kenan Uzman,Halil Kuru,Muhammet Kahraman, Aday adaylıklarını açıklarken,Kütahyanın sorunlarını içeren projelerinin hazır olduklarını ve seçilmeleri halinde hiç vakit kaybetmeden bu projeleri hayata geçireceklerini ve şayet kendilerinin aday olamamaları halinde, Belediye Başkan adayı olan arkadaşımıza bu projelerini vereceklerini beyan etmişlerdi. Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kurdaş (Ciğerci Ahmet)'in mekanında buluşarak söz konusu projelerini Başkan Adayı Sayın Prof.Dr. Alim Işık'a, MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK'ün huzurunda teslim ettiler. Projeleri teslim alan Belediye Başkan Adayı IŞIK.; Aday adayı olan birbirinden değerli arkadaşlarımızın hazırladığı projeleri benimle paylaşma isteklerini takdirle karşılıyorum.Hepsi birbirinden değerli ve Kütahyanın sorunlarının çözümü ve daha iyi yaşanılabilir bir Kütahya için itinayla hazırlanan bu projeleri kendi ekibimle hazırladığımız projelerle karşılaştırıp, aynı konularda örtüşenleri ve farklı olanlarla birlikde tek tek inceleyerek,Kütahyanın kalkınması ve mevcut sorunları ile zaman içerinde oluşabilecek olanlara bile şimdiden çözüm arayışı içeren projeler haline getirerek zamanı geldiğinde halkımızla paylaşaçaklarını söyledi. MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük' de Belediye Başkan Aday adayı olan birbirinden değerli arkadaşlarımızın Kütahyamız için hazırladıkları projeleri Belediye Başkan Adayımız Sayın Prof. Dr.Alim Işık beyle paylaşmaları ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzun en güzel göstergesidir.Önümüzdeki seçim süreci içerisinde aday adaylarımızla istişarelerimiz devam edecek olup,onların değerli fikirleri ile birlikde Kütahyamız için neler yapılabilirlik konusunda çalışmalarının devam edeceklerini beyan ettiler. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
MHP Kütahya Belediye Başkan aday adayları kendi projelerini Alim IŞIK'a verdiler.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerinde Kütahya Belediye Başkanlığı için MHP' den aday adayı olan Nurhan Duygu, Ahmet Kurdaş,Selim Erduğan,Abdullah Damcı,Kenan Uzman,Halil Kuru,Muhammet Kahraman, Aday adaylıklarını açıklarken,Kütahyanın sorunlarını içeren projelerinin hazır olduklarını ve seçilmeleri halinde hiç vakit kaybetmeden bu projeleri hayata geçireceklerini ve şayet kendilerinin aday olamamaları halinde, Belediye Başkan adayı olan arkadaşımıza bu projelerini vereceklerini beyan etmişlerdi. Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kurdaş (Ciğerci Ahmet)'in mekanında buluşarak söz konusu projelerini Başkan Adayı Sayın Prof.Dr. Alim Işık'a, MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK'ün huzurunda teslim ettiler.
Projeleri teslim alan Belediye Başkan Adayı IŞIK.; Aday adayı olan birbirinden değerli arkadaşlarımızın hazırladığı projeleri benimle paylaşma isteklerini takdirle karşılıyorum.Hepsi birbirinden değerli ve Kütahyanın sorunlarının çözümü ve daha iyi yaşanılabilir bir Kütahya için itinayla hazırlanan bu projeleri kendi ekibimle hazırladığımız projelerle karşılaştırıp, aynı konularda örtüşenleri ve farklı olanlarla birlikde tek tek inceleyerek,Kütahyanın kalkınması ve mevcut sorunları ile zaman içerinde oluşabilecek olanlara bile şimdiden çözüm arayışı içeren projeler haline getirerek zamanı geldiğinde halkımızla paylaşaçaklarını söyledi. MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük' de Belediye Başkan Aday adayı olan birbirinden değerli arkadaşlarımızın Kütahyamız için hazırladıkları projeleri Belediye Başkan Adayımız Sayın Prof. Dr.Alim Işık beyle paylaşmaları ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzun en güzel göstergesidir.Önümüzdeki seçim süreci içerisinde aday adaylarımızla istişarelerimiz devam edecek olup,onların değerli fikirleri ile birlikde Kütahyamız için neler yapılabilirlik konusunda çalışmalarının devam edeceklerini beyan ettiler. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.