Sosyal Bilimler Lisemiz, Avrupa'ya Açılan Kapımız

Eğitim 28.06.2020 - 14:46, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3527+ kez okundu.
 

Sosyal Bilimler Lisemiz, Avrupa'ya Açılan Kapımız

Kütahya ASE (Aysel Selahattin Erkasap) Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Ülkemizi ve İlimizi Başarıyla Temsil Ediyorlar.
Kütahya ASE (Aysel Selahattin Erkasap) Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Ülkemizi ve İlimizi Başarıyla Temsil Ediyorlar. Erasmus+ programı kapsamında Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmekte olan 2019-1-FR01-KA229-062173_3 numaralı “Play and Learn” adlı proje, Avrupa ile Kütahya arasında bir bağ olmaya devam etmektedir. Proje konusu dijital ve akıl oyunları ile kültürel mirasımızın tanıtılmasıdır.  Projenin amacı, dili ve kültürel mirası eğlenceli oyunlarla öğretmek ve farklı kültürel alanlarda öğrencileri bilgi sahibi yapmaktır.  Fransa, İtalya, Türkiye ortaklığında yapılan Stratejik Ortaklık proje bünyesinde   hem başka kültürleri tanımak hem de Türkiye’nin kültürünü başka ülkelere tanıtmak gayesiyle proje devam etmektedir. Projenin ilk ayağında 10-14 Şubat 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Lioni şehrindeki I.I.S.S. "Luigi Vanvitelli" okulunda Proje sorumlusu İngilizce Öğretmeni Muammer KARAKAYA ve İngilizce Öğretmeni Erhan ÖZALP, öğrenciler Sude YARCI ve Ceren ÖZBURMA yer almıştır. Açılış toplantısında Kütahya Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisemiz, ilimiz ve ülkemiz Fransız ve İtalyan öğrencilere ve öğretmenlere tanıtılmış ve bundan sonraki ziyaret ve etkinlikler için plan yapılmıştır.  Toplantıda stratejik faaliyetlerin etkin bir şekilde yürütülmesi için planlamalar yapılırken, her ortak okul proje sonunda oluşturulacak olan dijital ve akıl oyunları ile ilgili ilk çalışmalar yapıldı ve temalar belirlendi. Kültürel mirasın korunması ve diğer kültürlerin tanınması amaçlı proje etkinlikleri şu anda sanal ortamda yapılan toplantılar ile öğretmenler ve öğrenciler arasında uluslararası işbirliği devam etmektedir. Ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgınının günlük yaşantımızda yarattığı etkilere yönelik farkındalık yaratmak amacıyla uluslararası bir etkinlik yapılması da planlanmaktadır. Proje toplantıları Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle 2021 Nisan ayında Fransa’nın Saint Gildas Des Bouis şehrinde ve daha sonra 2021 Haziran ayında Türkiye’de devam edecek şekilde ileri tarihlere alınmıştır.           Hali hazırda bir başka Avrupa Birliği projesi de çok etkin bir şekilde devam eden ASE Sosyal Bilimler Lisesi, öğrencileri ve öğretmenleri ile Avrupa’da da örnek bir okul olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir. DORUK Gazetesi olarak Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet İREN'i, Yöneticilerini, Öğretmen ve Öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. - DORUK
Kütahya ASE (Aysel Selahattin Erkasap) Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Ülkemizi ve İlimizi Başarıyla Temsil Ediyorlar.

Kütahya ASE (Aysel Selahattin Erkasap) Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Ülkemizi ve İlimizi Başarıyla Temsil Ediyorlar.

Erasmus+ programı kapsamında Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmekte olan 2019-1-FR01-KA229-062173_3 numaralı “Play and Learn” adlı proje, Avrupa ile Kütahya arasında bir bağ olmaya devam etmektedir. Proje konusu dijital ve akıl oyunları ile kültürel mirasımızın tanıtılmasıdır.  Projenin amacı, dili ve kültürel mirası eğlenceli oyunlarla öğretmek ve farklı kültürel alanlarda öğrencileri bilgi sahibi yapmaktır. 

Fransa, İtalya, Türkiye ortaklığında yapılan Stratejik Ortaklık proje bünyesinde   hem başka kültürleri tanımak hem de Türkiye’nin kültürünü başka ülkelere tanıtmak gayesiyle proje devam etmektedir.

Projenin ilk ayağında 10-14 Şubat 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Lioni şehrindeki I.I.S.S. "Luigi Vanvitelli" okulunda Proje sorumlusu İngilizce Öğretmeni Muammer KARAKAYA ve İngilizce Öğretmeni Erhan ÖZALP, öğrenciler Sude YARCI ve Ceren ÖZBURMA yer almıştır.

Açılış toplantısında Kütahya Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisemiz, ilimiz ve ülkemiz Fransız ve İtalyan öğrencilere ve öğretmenlere tanıtılmış ve bundan sonraki ziyaret ve etkinlikler için plan yapılmıştır.  Toplantıda stratejik faaliyetlerin etkin bir şekilde yürütülmesi için planlamalar yapılırken, her ortak okul proje sonunda oluşturulacak olan dijital ve akıl oyunları ile ilgili ilk çalışmalar yapıldı ve temalar belirlendi.

Kültürel mirasın korunması ve diğer kültürlerin tanınması amaçlı proje etkinlikleri şu anda sanal ortamda yapılan toplantılar ile öğretmenler ve öğrenciler arasında uluslararası işbirliği devam etmektedir. Ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgınının günlük yaşantımızda yarattığı etkilere yönelik farkındalık yaratmak amacıyla uluslararası bir etkinlik yapılması da planlanmaktadır. Proje toplantıları Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle 2021 Nisan ayında Fransa’nın Saint Gildas Des Bouis şehrinde ve daha sonra 2021 Haziran ayında Türkiye’de devam edecek şekilde ileri tarihlere alınmıştır.

          Hali hazırda bir başka Avrupa Birliği projesi de çok etkin bir şekilde devam eden ASE Sosyal Bilimler Lisesi, öğrencileri ve öğretmenleri ile Avrupa’da da örnek bir okul olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir.

DORUK Gazetesi olarak Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet İREN'i, Yöneticilerini, Öğretmen ve Öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.