Son Dakika, Yaralamalı Trafik Kazası

Asayiş 13.04.2020 - 01:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2496+ kez okundu.
 

Son Dakika, Yaralamalı Trafik Kazası

Menderes Caddesi Meydan ışıklarında bu gece 1:20 sıralarında trafik kazası meydana geldi.
Menderes Caddesi Meydan ışıklarında bu gece 1:20 sıralarında trafik kazası meydana geldi. Toyota marka 43 AC 470 plakalı gri araç Osmanlı Caddesi istikametinden sanayi istikametine dönerken; sağ şeritten sola doğru gelmesi sonucu; Siyah Opel arka yandan çarptığı tespit edildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Aracın tüplü olduğu ve yerinden çıktığı tespit edilmesine karşılık, itfaiye ekipleri olay yerine çağrıldı. Çarpışma sonucu omuzundan yaralanan kazazede için 112 acil servis ekipleri gelerek, müdahale edildi. Yapılan müdahalenin ardından, yaralı KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Ana Binaya ambulans ile sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - DORUK Fatma Çakır
Menderes Caddesi Meydan ışıklarında bu gece 1:20 sıralarında trafik kazası meydana geldi.

Menderes Caddesi Meydan ışıklarında bu gece 1:20 sıralarında trafik kazası meydana geldi.

Toyota marka 43 AC 470 plakalı gri araç Osmanlı Caddesi istikametinden sanayi istikametine dönerken; sağ şeritten sola doğru gelmesi sonucu; Siyah Opel arka yandan çarptığı tespit edildi.

Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Aracın tüplü olduğu ve yerinden çıktığı tespit edilmesine karşılık, itfaiye ekipleri olay yerine çağrıldı. Çarpışma sonucu omuzundan yaralanan kazazede için 112 acil servis ekipleri gelerek, müdahale edildi.

Yapılan müdahalenin ardından, yaralı KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Ana Binaya ambulans ile sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.