Şoför Yasemin, İş Başında

Spor 01.09.2021 - 08:10, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3353+ kez okundu.
 

Şoför Yasemin, İş Başında

Kadın Otobüs Şoförü Kütahya'da İş Başında 31 Ağustos günü 4 numaralı otobüs hattında hizmet veren, Yasemin DALKIRAN; Kütahyamız'da otobüs şöförü olarak 1 hafta önce göreve başlamıştır. Hattının sürekli değiştiğini fakat aynı otobüste görev yaptığını belirten DALKIRAN, yaptığı görevden memnuniyet duyduğunu söyledi. Vatandaşlarımızın, DALKIRAN'a karşı şaşkınlıkla yaklaştığını fakat bu görevi yapmasından dolayı kötü yorumların aksine vatandaşlarımızın memnuniyet duyduklarını, görevde devamlılık temenni ettiklerini belirtti. Sözlerine devam eden DALKIRAN:"Atatürk'ün de söylediği üzere; Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın, yeryüzünde her şey kadının eseridir; dediği Türk Kadınının, her alanda başarıyla, gururla bulunabileceğini herkese göstermeliyiz, işimle gurur duyuyorum."dedi--DORUK Fatma

Kadın Otobüs Şoförü Kütahya'da İş Başında

31 Ağustos günü 4 numaralı otobüs hattında hizmet veren, Yasemin DALKIRAN; Kütahyamız'da otobüs şöförü olarak 1 hafta önce göreve başlamıştır. Hattının sürekli değiştiğini fakat aynı otobüste görev yaptığını belirten DALKIRAN, yaptığı görevden memnuniyet duyduğunu söyledi.

Vatandaşlarımızın, DALKIRAN'a karşı şaşkınlıkla yaklaştığını fakat bu görevi yapmasından dolayı kötü yorumların aksine vatandaşlarımızın memnuniyet duyduklarını, görevde devamlılık temenni ettiklerini belirtti. Sözlerine devam eden DALKIRAN:"Atatürk'ün de söylediği üzere; Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın, yeryüzünde her şey kadının eseridir; dediği Türk Kadınının, her alanda başarıyla, gururla bulunabileceğini herkese göstermeliyiz, işimle gurur duyuyorum."dedi--DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.