Simav'da İlk Aboneye, Doğalgaz Verildi

19.05.2020 - 11:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3348+ kez okundu.
 

Simav'da İlk Aboneye, Doğalgaz Verildi

Kütahya Simav ilçesi doğal gaza kavuşmuştur. Simav Kekliktepe Mahallesinde bir aboneye ilk doğal gaz verilmiştir.
Kütahya Simav ilçesi 9 Mayıs 2020 tarihinde doğal gaza kavuşmuştur. Simav Kekliktepe Mahallesinde bir aboneye ilk doğal gaz verilmiştir. ÇİNİGAZ Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. : "İlçedeki çalışmalarımız devam etmekte olup, amacımız temiz, güvenli ve kontrol edilebilir bir yakıt olan doğal gazı, alternatif olarak Simav halkının hizmetine sunmaktadır. Tüm halkımıza hayırlı olmasını diler, saygılarımızı sunarız" ifadelerini kullandı. - DORUK
Kütahya Simav ilçesi doğal gaza kavuşmuştur. Simav Kekliktepe Mahallesinde bir aboneye ilk doğal gaz verilmiştir.

Kütahya Simav ilçesi 9 Mayıs 2020 tarihinde doğal gaza kavuşmuştur. Simav Kekliktepe Mahallesinde bir aboneye ilk doğal gaz verilmiştir.

ÇİNİGAZ Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. : "İlçedeki çalışmalarımız devam etmekte olup, amacımız temiz, güvenli ve kontrol edilebilir bir yakıt olan doğal gazı, alternatif olarak Simav halkının hizmetine sunmaktadır. Tüm halkımıza hayırlı olmasını diler, saygılarımızı sunarız" ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.