Simav Belediyesi, Vatandaşları Rahatlattı

19.05.2020 - 14:35, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4208+ kez okundu.
 

Simav Belediyesi, Vatandaşları Rahatlattı

Korona virüs (Covid19)'ten dolayı, Simav Belediyesi vatandaşlara bir takım kolaylıklar getirdi.
Korona virüs (Covid19)'ten dolayı, Simav Belediyesi vatandaşlara bir takım kolaylıklar getirdi. Simav Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER: "Korona virüs (Covid19)'ten dolayı vatandaşlarımıza bir takım kolaylıklar getirdik. Genelge kapsamında faaliyetlerinin geçici süre ile durdurulmasına karar verilen işyerlerinin Jeotermal (Su kullanım) abonelikleri talep edilmesi durumunda, belediyemizce önceden uygulanan açma/kapama uygulaması dahilinde kapatılabilecektir. Jeotermal Fatura Son Ödeme Tarihi 30 Eylül'e Ertelendi Ayrıca Belediyemizce tahakkuk eden Mayıs 2020 dönemine ait Jeotermal Faturası son ödeme tarihi 30 Eylül 2020 tarihine kadar ertelenmiştir. Sağlık Çalışanlarına, Toplu Ulaşım Araçları Ücretsiz Resmi ve özel kurumlarda çalışan her kademede sağlık çalışanlarımız, toplu ulaşım araçlarımızdan ücretsiz faydalanıyor. Hep birlikte nice sağlıklı günlere... Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor İlçemizde Alt Yapı Çalışmaları Devam Eden Doğalgaz Ana Boru Hattının Geçtiği Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi Yönünde Devam Edecek Olan Taş Döşeme Tamirat İşlerini Yerinde İnceledik. Taksi ve Berberler Dezenfekte Edildi Simav Belediyesi Olarak Koronavirüs (COVID-19) Tedbirleri Kapsamında Vatandaşlarımızın ve Taksici Esnafımızın Sağlığını Korumak İçin Faal Olarak Çalışan Ticari Taksileri ve Taksi Duraklarını Dezenfekte Ettik. Simav Belediyesi Olarak; 11 Mayıs'ta Faaliyete Geçen Berberlerimiz ve Kuaförlerimizde Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Esnaflarımızın ve Vatandaşlarımızın Sağlığını Korumak Amacıyla, faaliyetlerine geçmeden Dezenfekte Çalışmalarını Gerçekleştirdik. Vatandaşlara, Ücretsiz Maske Dağıtıldı Koronavirüs (Covid-19) ile Mücadele Kapsamında Simav Belediyesi Olarak Vatandaşlarımıza Ücretsiz Maske Dağıtımımız Devam Etmektedir. 65 Yaş Üstü Vatandaşlara, Ücretsiz Maske Dağıtıldı Sokağa Çıkma İzni Olan 65 Yaş Üstü Vatandaşlarımıza Cumhuriyet Meydanı Nasuhağa Camii Önünde ve Mahallerimizde Zabıta Ekiplerimiz ile Birlikte Ücretsiz Maske Dağıtımını Gerçekleştirdik Atık Maske ve Eldiven Kutuları Yerleştirildi Koronavirüs (COVID-19) Tedbirleri Kapsamında; Kullanılmış Maske ve Eldivenlerin Kontrollü Olarak Bertarafının Sağlanması İçin Kaymakamlık, Belediye, Bankalar, Marketler, Otobüs Durakları ve Merkez Ana Caddelerimizde Toplam 75 Noktaya Atık Maske ve Eldiven Kutuları Yerleştirildi. Atık Eldiven ve Maskeler Belediyemiz Tarafından Belirli Aralıklarla Toplanarak Kontrollü Bir Şekilde İmha Edilecek. Evde Kitap Okuma Devam Ediyor! Saat 21:00-21:21 Saatleri Arasında Kitap Okuyun, Okuduğunuz Kitapla Fotoğrafınızı WhatsApp İhbar Hattımızdan Bize Gönderin, Belediyemizin Kültür Yayınlarından “SİMAV NÜFUS DEFTERİ 1840” Kitabını Size Gönderelim. #EvdeKalSimav" dedi. - DORUK Fatma Çakır
Korona virüs (Covid19)'ten dolayı, Simav Belediyesi vatandaşlara bir takım kolaylıklar getirdi.

Korona virüs (Covid19)'ten dolayı, Simav Belediyesi vatandaşlara bir takım kolaylıklar getirdi.

Simav Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER: "Korona virüs (Covid19)'ten dolayı vatandaşlarımıza bir takım kolaylıklar getirdik. Genelge kapsamında faaliyetlerinin geçici süre ile durdurulmasına karar verilen işyerlerinin Jeotermal (Su kullanım) abonelikleri talep edilmesi durumunda, belediyemizce önceden uygulanan açma/kapama uygulaması dahilinde kapatılabilecektir.

Jeotermal Fatura Son Ödeme Tarihi 30 Eylül'e Ertelendi

Ayrıca Belediyemizce tahakkuk eden Mayıs 2020 dönemine ait Jeotermal Faturası son ödeme tarihi 30 Eylül 2020 tarihine kadar ertelenmiştir.

Sağlık Çalışanlarına, Toplu Ulaşım Araçları Ücretsiz

Resmi ve özel kurumlarda çalışan her kademede sağlık çalışanlarımız, toplu ulaşım araçlarımızdan ücretsiz faydalanıyor. Hep birlikte nice sağlıklı günlere...

Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemizde Alt Yapı Çalışmaları Devam Eden Doğalgaz Ana Boru Hattının Geçtiği Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi Yönünde Devam Edecek Olan Taş Döşeme Tamirat İşlerini Yerinde İnceledik.

Taksi ve Berberler Dezenfekte Edildi

Simav Belediyesi Olarak Koronavirüs (COVID-19) Tedbirleri Kapsamında Vatandaşlarımızın ve Taksici Esnafımızın Sağlığını Korumak İçin Faal Olarak Çalışan Ticari Taksileri ve Taksi Duraklarını Dezenfekte Ettik.

Simav Belediyesi Olarak; 11 Mayıs'ta Faaliyete Geçen Berberlerimiz ve Kuaförlerimizde Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Esnaflarımızın ve Vatandaşlarımızın Sağlığını Korumak Amacıyla, faaliyetlerine geçmeden Dezenfekte Çalışmalarını Gerçekleştirdik.

Vatandaşlara, Ücretsiz Maske Dağıtıldı

Koronavirüs (Covid-19) ile Mücadele Kapsamında Simav Belediyesi Olarak Vatandaşlarımıza Ücretsiz Maske Dağıtımımız Devam Etmektedir.

65 Yaş Üstü Vatandaşlara, Ücretsiz Maske Dağıtıldı

Sokağa Çıkma İzni Olan 65 Yaş Üstü Vatandaşlarımıza Cumhuriyet Meydanı Nasuhağa Camii Önünde ve Mahallerimizde Zabıta Ekiplerimiz ile Birlikte Ücretsiz Maske Dağıtımını Gerçekleştirdik

Atık Maske ve Eldiven Kutuları Yerleştirildi

Koronavirüs (COVID-19) Tedbirleri Kapsamında; Kullanılmış Maske ve Eldivenlerin Kontrollü Olarak Bertarafının Sağlanması İçin Kaymakamlık, Belediye, Bankalar, Marketler, Otobüs Durakları ve Merkez Ana Caddelerimizde Toplam 75 Noktaya Atık Maske ve Eldiven Kutuları Yerleştirildi. Atık Eldiven ve Maskeler Belediyemiz Tarafından Belirli Aralıklarla Toplanarak Kontrollü Bir Şekilde İmha Edilecek.

Evde Kitap Okuma Devam Ediyor!

Saat 21:00-21:21 Saatleri Arasında Kitap Okuyun, Okuduğunuz Kitapla Fotoğrafınızı WhatsApp İhbar Hattımızdan Bize Gönderin, Belediyemizin Kültür Yayınlarından “SİMAV NÜFUS DEFTERİ 1840” Kitabını Size Gönderelim. #EvdeKalSimav" dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.