Simav Belediye Başkanı BİÇER'i, Makamında Ziyaret Ettik

Spor 22.06.2019 - 12:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3517+ kez okundu.
 

Simav Belediye Başkanı BİÇER'i, Makamında Ziyaret Ettik

Simav Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER'i gerek gazeteci kimliğimizle gerekse Kick Boks İl Temsilciliği olarak ziyaret ettik.
Simav Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER'i gerek gazeteci kimliğimizle gerekse Kick Boks İl Temsilciliği olarak ziyaret ettik. Ziyaretimizde Simav Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa SAPMAZ da bize eşlik etti. Kick Boks İl Temsilciliği olarak her sene gerek Kütahya Merkez'de gerekse bazı ilçelerde Federasyon onaylı olarak gerçekleştirdiğimiz organizasyonlardan birisini de bu sene Simav'da yapılması talebimizi Simav ilçemizin tanıtımı bakımından bu organizasyonun yararlı olacağını Sayın Başkanımıza anlattık ve yapacağımız organizasyon için desteklerini istedik. Belediye Başkanımızın yakın ilgisi bizi mutlu etti. Sadece sporcuların ve Antrenörlerin konaklaması konusunda henüz yeterli sayıda yerleşim alanı konusunda bir çalışma gerektiğini gördük. Gençlik Spor İlçe Müdürümüz SAPMAZ, bu konudaki araştırmalarını tamamlayıp bize bildirdikten sonra inşallah bu organizasyonumuz gerçekleşecek. Bu arada Simav'da gerçekleşmesi planlanan organizasyon için bize gerekli desteği veren ve diyaloglarımızı gerçekleştiren BESYO Müdürümüz Prof. Dr. Adnan ERSOY'a teşekkür ederiz. Belediye Başkanımızla ayrıca Simav ilçemizle ilgili başlatmış oldukları çalışmalar, projeleri ve projelerin hayata geçirilmesi için planladıkları imkanlar konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Belediye Başkanımıza DORUK Gazetesi ve Kick Boks İl Temsilciliği olarak başarılar diliyoruz. - DORUK
Simav Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER'i gerek gazeteci kimliğimizle gerekse Kick Boks İl Temsilciliği olarak ziyaret ettik.

Simav Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER'i gerek gazeteci kimliğimizle gerekse Kick Boks İl Temsilciliği olarak ziyaret ettik.

Ziyaretimizde Simav Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa SAPMAZ da bize eşlik etti. Kick Boks İl Temsilciliği olarak her sene gerek Kütahya Merkez'de gerekse bazı ilçelerde Federasyon onaylı olarak gerçekleştirdiğimiz organizasyonlardan birisini de bu sene Simav'da yapılması talebimizi Simav ilçemizin tanıtımı bakımından bu organizasyonun yararlı olacağını Sayın Başkanımıza anlattık ve yapacağımız organizasyon için desteklerini istedik. Belediye Başkanımızın yakın ilgisi bizi mutlu etti. Sadece sporcuların ve Antrenörlerin konaklaması konusunda henüz yeterli sayıda yerleşim alanı konusunda bir çalışma gerektiğini gördük. Gençlik Spor İlçe Müdürümüz SAPMAZ, bu konudaki araştırmalarını tamamlayıp bize bildirdikten sonra inşallah bu organizasyonumuz gerçekleşecek.

Bu arada Simav'da gerçekleşmesi planlanan organizasyon için bize gerekli desteği veren ve diyaloglarımızı gerçekleştiren BESYO Müdürümüz Prof. Dr. Adnan ERSOY'a teşekkür ederiz.

Belediye Başkanımızla ayrıca Simav ilçemizle ilgili başlatmış oldukları çalışmalar, projeleri ve projelerin hayata geçirilmesi için planladıkları imkanlar konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Belediye Başkanımıza DORUK Gazetesi ve Kick Boks İl Temsilciliği olarak başarılar diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.