Cüneyt EROL, BBP MKYK Üyesi Seçildi

Siyaset 07.11.2023 - 07:22, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3719+ kez okundu.
 

Cüneyt EROL, BBP MKYK Üyesi Seçildi

Büyük Birlik Partisi 12. Olağan Büyük Kurultayında Kütahya’dan önceki dönem milletvekili adayı Cüneyt Erol MKYK’ya seçildi.
Büyük Birlik Partisi 12. Olağan Büyük Kurultayında Kütahya’dan  MKYK’ seçildi. 14 Mayıs genel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Kütahya il Başkan yardımcısı Cüneyt Erol Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen BBP 12. Olağan Büyük Kurultayı'nda MKYK üyeliğine seçildi. 22 Ekim 2023 tarihinde Büyük Birlik Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonunda gerçekleşti. Kullanılan 794 oyun, 771'ini alan Mustafa Destici yeniden genel başkan oldu. 23 oy ise geçersiz sayıldı. Sonucun açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Destici, partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve minnetle anarak, "Tabii kalıcı olan davadır, harekettir, misyondur. Onun için biz, bu davaya, bu misyona bu fikre bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte çok güçlü bir şekilde sahip çıkacağız." dedi. Tekrar genel başkan seçilmesinden dolayı delegelere teşekkür eden Destici, "Teveccühünüz için şükranlarımı sunuyorum. Şehit liderimiz Muhsin başkanımızın emanetini taşıyoruz. Beni tekrar bu göreve layık gören tüm delege kardeşlerime, tüm dava arkadaşlarıma, hareketimizin tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum." ifadesini kullandı. BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere ‘’ 14 Mayıs Genel seçimlerinde partimizin Kütahya gündeminde bizde varız diyerek başlattığı seçim çalışmalarının ardından yükselişe geçtiklerini bununda 12.olağan büyük kurultayda Kütahya teşkilatının başarısı olarak MKYK üye listesinde teşkilatımızın içerisinde bulunan Cüneyt EROL’un MKYK üyeliğine seçilmiş olmasını sevinçle karşıladık. İl başkanlığımız, yönetimimiz ile MKYK üyemiz Cüneyt EROL’un her zaman destekçisi ve yol arkadaşı olacağız.’’ dedi. MKYK üyeliğine Seçilen Cüneyt Erol ‘’ Genel seçimlerde Kütahya’daki çalışmalarımız ve gayretlerimiz Genel Merkezimiz tarafından takdirle karşılandı. Davamızı ve Kütahya’mızı ileriye taşımak için yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde BBP MKYK üyeliğine seçilmiş bulunuyorum. Başta Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye, İl Başkanımız Mustafa Gökdere’ye, parti delegelerimize ve hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi - DORUK
Büyük Birlik Partisi 12. Olağan Büyük Kurultayında Kütahya’dan önceki dönem milletvekili adayı Cüneyt Erol MKYK’ya seçildi.

Büyük Birlik Partisi 12. Olağan Büyük Kurultayında Kütahya’dan  MKYK’ seçildi.

14 Mayıs genel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Kütahya il Başkan yardımcısı Cüneyt Erol Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen BBP 12. Olağan Büyük Kurultayı'nda MKYK üyeliğine seçildi. 22 Ekim 2023 tarihinde Büyük Birlik Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonunda gerçekleşti. Kullanılan 794 oyun, 771'ini alan Mustafa Destici yeniden genel başkan oldu. 23 oy ise geçersiz sayıldı.

Sonucun açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Destici, partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve minnetle anarak, "Tabii kalıcı olan davadır, harekettir, misyondur. Onun için biz, bu davaya, bu misyona bu fikre bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte çok güçlü bir şekilde sahip çıkacağız." dedi.

Tekrar genel başkan seçilmesinden dolayı delegelere teşekkür eden Destici, "Teveccühünüz için şükranlarımı sunuyorum. Şehit liderimiz Muhsin başkanımızın emanetini taşıyoruz. Beni tekrar bu göreve layık gören tüm delege kardeşlerime, tüm dava arkadaşlarıma, hareketimizin tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum." ifadesini kullandı.

BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere ‘’ 14 Mayıs Genel seçimlerinde partimizin Kütahya gündeminde bizde varız diyerek başlattığı seçim çalışmalarının ardından yükselişe geçtiklerini bununda 12.olağan büyük kurultayda Kütahya teşkilatının başarısı olarak MKYK üye listesinde teşkilatımızın içerisinde bulunan Cüneyt EROL’un MKYK üyeliğine seçilmiş olmasını sevinçle karşıladık. İl başkanlığımız, yönetimimiz ile MKYK üyemiz Cüneyt EROL’un her zaman destekçisi ve yol arkadaşı olacağız.’’ dedi.

MKYK üyeliğine Seçilen Cüneyt Erol ‘’ Genel seçimlerde Kütahya’daki çalışmalarımız ve gayretlerimiz Genel Merkezimiz tarafından takdirle karşılandı. Davamızı ve Kütahya’mızı ileriye taşımak için yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde BBP MKYK üyeliğine seçilmiş bulunuyorum. Başta Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye, İl Başkanımız Mustafa Gökdere’ye, parti delegelerimize ve hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.