Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK: Herkese Eşit Mesafede Hizmet Anlayışımızla Hizmete Devam

23.04.2019 - 23:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3079+ kez okundu.
 

Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK: Herkese Eşit Mesafede Hizmet Anlayışımızla Hizmete Devam

Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK, gün birlik olma, beraber olma günüdür diyerek, teşekkür etti.
Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK, gün birlik olma, beraber olma günüdür diyerek, teşekkür etti. Hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK: "Çok Kıymetli Seyitömerli Eş Dost Akraba Konu Komşu Arkadaş ve Hemşerilerim, 31 Mart 2019 Pazar Günü Yapılan Yerel Seçimleri Kazasız Belasız, Hatır Gönül Kırmadan Geride Bıraktığımıza İnanıyorum. Seyitömer Belediye Başkanı Olarak Halkımızın Desteği ve Teveccühü ile Görev Yaptığımız Belediye Başkanlığına Yapılan Seçimlerde Tekrar Aday Olduk. Kıymetli Hemşerilerim Bize Tarifsiz Bir Mutluluk ve Sevinç Yaşatarak Büyük Bir Destekle Tekrar Seyitömer Belediye Başkanı Seçen Tüm Hemşerilerimi Yürekten Kucaklıyor Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum. Görev Yaptığım Dönemde ve Seçim Sürecinde, Gece Gündüz Demeden, Maddi Manevi Bizi Yalnız Bırakmayan Belediye Meclis Üyesi Arkadaşlarıma Belde Başkanım ve Yönetimine Seyitömer Sevdalısı Gençlerimize Saygıdeğer Büyüklerime, Baştacı Hanımefendilere Beyefendilere, MHP İl Başkanım Ferhan Yıldırım'a, İlçe Başkanım İsmail Küçük'e, Ülkü Ocakları İl Başkanım Serdar Akkoç Beye, Kadın Kolları Başkanım Hülya Öztürk Hanımefendiye, Milletvekilimiz Ahmet Erbaş Beye, Kütahya Belediye Başkanı Olan Alım Işık Beye Desteklerinden Yardımlarından Dolayı Çok Çok Teşekkür Ediyorum. Bundan Sonra Yükümüzün Sorumluluğumuzun Daha Ağır Olduğunu Biliyoruz. Seçimde Oy Kullanarak Vatandaşlık Görevini Yapan Bize Oy Veren Vermeyen Büyük Küçük Herkese Saygı Duyuyorum. Önceki Dönemde Olduğu Gibi Ötekileştirmeden Herkese Eşit Mesafede Davranarak, Seyitömer Belediyemizin Kapıları Tüm Hemşerilerime Açıktır.  Gün Birlik Olma, Beraber Olma Günüdür. Bizde Gece Gündüz Demeden Daha Çok Çalışıp Çok Daha Fazla Hizmet Etmeye Çalışacağız. Allah Yâr ve Yardımcımız Olsun. Her Şey Seyitömer İçin, Sevdamız Seyitömer! " dedi. - DORUK
Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK, gün birlik olma, beraber olma günüdür diyerek, teşekkür etti.

Seyitömer Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK, gün birlik olma, beraber olma günüdür diyerek, teşekkür etti.

Hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Halil ÖZTÜRK: "Çok Kıymetli Seyitömerli Eş Dost Akraba Konu Komşu Arkadaş ve Hemşerilerim,
31 Mart 2019 Pazar Günü Yapılan Yerel Seçimleri Kazasız Belasız, Hatır Gönül Kırmadan Geride Bıraktığımıza İnanıyorum. Seyitömer Belediye Başkanı Olarak Halkımızın Desteği ve Teveccühü ile Görev Yaptığımız Belediye Başkanlığına Yapılan Seçimlerde Tekrar Aday Olduk. Kıymetli Hemşerilerim Bize Tarifsiz Bir Mutluluk ve Sevinç Yaşatarak Büyük Bir Destekle Tekrar Seyitömer Belediye Başkanı Seçen Tüm Hemşerilerimi Yürekten Kucaklıyor Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum.
Görev Yaptığım Dönemde ve Seçim Sürecinde, Gece Gündüz Demeden, Maddi Manevi Bizi Yalnız Bırakmayan Belediye Meclis Üyesi Arkadaşlarıma Belde Başkanım ve Yönetimine Seyitömer Sevdalısı Gençlerimize Saygıdeğer Büyüklerime, Baştacı Hanımefendilere Beyefendilere, MHP İl Başkanım Ferhan Yıldırım'a, İlçe Başkanım İsmail Küçük'e, Ülkü Ocakları İl Başkanım Serdar Akkoç Beye, Kadın Kolları Başkanım Hülya Öztürk Hanımefendiye, Milletvekilimiz Ahmet Erbaş Beye, Kütahya Belediye Başkanı Olan Alım Işık Beye Desteklerinden Yardımlarından Dolayı Çok Çok Teşekkür Ediyorum.
Bundan Sonra Yükümüzün Sorumluluğumuzun Daha Ağır Olduğunu Biliyoruz. Seçimde Oy Kullanarak Vatandaşlık Görevini Yapan Bize Oy Veren Vermeyen Büyük Küçük Herkese Saygı Duyuyorum.

Önceki Dönemde Olduğu Gibi Ötekileştirmeden Herkese Eşit Mesafede Davranarak, Seyitömer Belediyemizin Kapıları Tüm Hemşerilerime Açıktır. 
Gün Birlik Olma, Beraber Olma Günüdür. Bizde Gece Gündüz Demeden Daha Çok Çalışıp Çok Daha Fazla Hizmet Etmeye Çalışacağız.
Allah Yâr ve Yardımcımız Olsun.

Her Şey Seyitömer İçin, Sevdamız Seyitömer! " dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.