SEVGİNİN ŞEKLİ VE YERİ YOK...!!!

Güncel 01.06.2020 - 20:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3050+ kez okundu.
 

SEVGİNİN ŞEKLİ VE YERİ YOK...!!!

Kütahyalı hayvan severler ''Zeytin'' in yavrularına sahip çıktı
Eski Kültür Sarayının olduğu bölgede bulunan ahşap köprünün altını yavruları ile mekan tutan ''Zeytin'' adını verdikleri köpeğin yavrularının sesini duyan Hayvan Severler Derneği yöneticileri bu yavrulara yardım elini uzattı.. Aynı bölgeye yakın yerde ikamet eden dernek yetkilisi Fügen Yatır, gece camı açtığında park bölgesinden köpek yavrusu sesleri geldiğini duyunca dayanamayıp sesin geldiği ahşap köprünün yanına gittiğinde yağmurdan ıslanmış Zeytin adlı köpeği ve yavrularını gördü. Köprünün üstüne naylon ve mukavvalar ile kapatarak yavruların ıslanmasını önledi. Evinden yiyecek getirerek karınlarını doyurdu. Sabah ilk işi diğer dernek yetkililerinide durumdan haberdar ederek Zeytin köpeğe ve yavrularına ulaşıp emin bir yerde yavrularını büyütebilmesi için girişimde bulunuldu.Bu vesileyle, sevginin her canlı için gerekli olduğunun en güzel örneğini Hayvan sevenler Dernek yöneticileri vermiş oldu. Darısı tüm insanların başına diyoruz... DORUK HABER - HÜDAYİM GÜLER
Kütahyalı hayvan severler ''Zeytin'' in yavrularına sahip çıktı

Eski Kültür Sarayının olduğu bölgede bulunan ahşap köprünün altını yavruları ile mekan tutan ''Zeytin'' adını verdikleri köpeğin yavrularının sesini duyan Hayvan Severler Derneği yöneticileri bu yavrulara yardım elini uzattı..
Aynı bölgeye yakın yerde ikamet eden dernek yetkilisi Fügen Yatır, gece camı açtığında park bölgesinden köpek yavrusu sesleri geldiğini duyunca dayanamayıp sesin geldiği ahşap köprünün yanına gittiğinde yağmurdan ıslanmış Zeytin adlı köpeği ve yavrularını gördü. Köprünün üstüne naylon ve mukavvalar ile kapatarak yavruların ıslanmasını önledi. Evinden yiyecek getirerek karınlarını doyurdu. Sabah ilk işi diğer dernek yetkililerinide durumdan haberdar ederek Zeytin köpeğe ve yavrularına ulaşıp emin bir yerde yavrularını büyütebilmesi için girişimde bulunuldu.Bu vesileyle, sevginin her canlı için gerekli olduğunun en güzel örneğini Hayvan sevenler Dernek yöneticileri vermiş oldu.
Darısı tüm insanların başına diyoruz...
DORUK HABER - HÜDAYİM GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.