Demir Akaryakıt’tan Yeni Nesil Yatırımlar

Ekonomi 15.10.2023 - 17:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2971+ kez okundu.
 

Demir Akaryakıt’tan Yeni Nesil Yatırımlar

Demir Akaryakıt, Adnan Menderes Caddesindeki Total İstasyonunu GES yatırımıyla yeni nesil istasyona dönüştürüyor. Sürdürülebilir bir dünya için adımlar attıklarını söyleyen Demir Akaryakıt sahibi Murat Demir, hızlı şarj istasyonunun da faaliyete geçtiğini
Demir Akaryakıt, Adnan Menderes Caddesindeki Total İstasyonunu GES yatırımıyla yeni nesil istasyona dönüştürüyor. Sürdürülebilir bir dünya için adımlar attıklarını söyleyen Demir Akaryakıt sahibi Murat Demir, hızlı şarj istasyonunun da faaliyete geçtiğini bildirdi.   Demir Akaryakıt bünyesinde hizmet veren Adnan Menderes Caddesi’ndeki Total Energies istasyonu, çatı üzerine kurduğu panellerden ayda 8 MW elektrik üretecek. Daha temiz enerji kaynaklarının kullanımını için de yatırımlarını ve çalışmalarını hızla sürdüren Demir Akaryakıtta Hızlı Şarj istasyonunu da devreye girdi.   Hızlı Şarj İstasyonu Devreye Girdi 2030 yılında Avrupa’da yapılan araç satışlarının yarısının elektrik araçlar olması bekleniyor. Türkiye’de de son yıllarda gelişen bir pazar olan elektrikli araçlar açısından en önemli konuların başında yaygın elektrikli şarj ağı bulunması geliyor. Demir Akaryakıt işletme sahibi Murat Demir: “Elektrikli araç sahibi misafirlerimize Total Energies markamız ile istasyonlarımızda hizmet veriyoruz ve müşterilerimizin benzin, gaz, dizel yanında elektrikli şarj istasyonlarımızla da rahatlıkla araçlarını şarj ederek şehirlerarası yolculuklarını gerçekleştirebilecekler. Öncelikli hedefimiz en uygun teknoloji ile doğru zamanda yatırımlarımıza hız vereceğiz. Teknolojiyi ve sürdürülebilirliği odak noktası olarak belirleyen tüm yatırımları önemsiyoruz.  Hemşerilerimizi önemsiyoruz; Kütahya’mızın ekosistemine yarar sağlayacak adımlar atıyoruz.” dedi.   Demir Akaryakıt, Kendi Enerjisini Kendi Üretiyor Demir Akaryakıt, Adnan Menderes Caddesindeki Total İstasyonunu GES yatırımıyla yeni nesil istasyona dönüştürüyor. Sürdürülebilir bir dünya için adımlar attıklarını söyleyen Demir Akaryakıt sahibi Murat Demir, hızlı şarj istasyonunun da yakın zamanda faaliyete geçeceğini kaydetti. Demir, açıklamasında, “Çağımızın krizi olan enerji açığına katkıda bulunmak adına tesisimizde yenilenebilir enerji kaynaklarından biri olan güneş enerji sistemini tercih ettik. Kurduğumuz GES, tesisimizin enerji ihtiyacını karşılayacak. 10 aylık bir sürecin ardından 1 haftada montajı yapılan güneş panellerimizden elektrik üretmeye başladık. Ortalama 250 ile 280 kw arasında bir üretimimiz mevcut. Ayda 7-8 mw üretim öngörüyoruz. Bu konuda bizlere kurulum ve destek sağlayan yüklenici firmaya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. - DORUK
Demir Akaryakıt, Adnan Menderes Caddesindeki Total İstasyonunu GES yatırımıyla yeni nesil istasyona dönüştürüyor. Sürdürülebilir bir dünya için adımlar attıklarını söyleyen Demir Akaryakıt sahibi Murat Demir, hızlı şarj istasyonunun da faaliyete geçtiğini

Demir Akaryakıt, Adnan Menderes Caddesindeki Total İstasyonunu GES yatırımıyla yeni nesil istasyona dönüştürüyor. Sürdürülebilir bir dünya için adımlar attıklarını söyleyen Demir Akaryakıt sahibi Murat Demir, hızlı şarj istasyonunun da faaliyete geçtiğini bildirdi.  

Demir Akaryakıt bünyesinde hizmet veren Adnan Menderes Caddesi’ndeki Total Energies istasyonu, çatı üzerine kurduğu panellerden ayda 8 MW elektrik üretecek. Daha temiz enerji kaynaklarının kullanımını için de yatırımlarını ve çalışmalarını hızla sürdüren Demir Akaryakıtta Hızlı Şarj istasyonunu da devreye girdi.

 

Hızlı Şarj İstasyonu Devreye Girdi

2030 yılında Avrupa’da yapılan araç satışlarının yarısının elektrik araçlar olması bekleniyor. Türkiye’de de son yıllarda gelişen bir pazar olan elektrikli araçlar açısından en önemli konuların başında yaygın elektrikli şarj ağı bulunması geliyor.

Demir Akaryakıt işletme sahibi Murat Demir: “Elektrikli araç sahibi misafirlerimize Total Energies markamız ile istasyonlarımızda hizmet veriyoruz ve müşterilerimizin benzin, gaz, dizel yanında elektrikli şarj istasyonlarımızla da rahatlıkla araçlarını şarj ederek şehirlerarası yolculuklarını gerçekleştirebilecekler. Öncelikli hedefimiz en uygun teknoloji ile doğru zamanda yatırımlarımıza hız vereceğiz. Teknolojiyi ve sürdürülebilirliği odak noktası olarak belirleyen tüm yatırımları önemsiyoruz.  Hemşerilerimizi önemsiyoruz; Kütahya’mızın ekosistemine yarar sağlayacak adımlar atıyoruz.” dedi.

 

Demir Akaryakıt, Kendi Enerjisini Kendi Üretiyor

Demir Akaryakıt, Adnan Menderes Caddesindeki Total İstasyonunu GES yatırımıyla yeni nesil istasyona dönüştürüyor. Sürdürülebilir bir dünya için adımlar attıklarını söyleyen Demir Akaryakıt sahibi Murat Demir, hızlı şarj istasyonunun da yakın zamanda faaliyete geçeceğini kaydetti.

Demir, açıklamasında, “Çağımızın krizi olan enerji açığına katkıda bulunmak adına tesisimizde yenilenebilir enerji kaynaklarından biri olan güneş enerji sistemini tercih ettik. Kurduğumuz GES, tesisimizin enerji ihtiyacını karşılayacak. 10 aylık bir sürecin ardından 1 haftada montajı yapılan güneş panellerimizden elektrik üretmeye başladık. Ortalama 250 ile 280 kw arasında bir üretimimiz mevcut. Ayda 7-8 mw üretim öngörüyoruz. Bu konuda bizlere kurulum ve destek sağlayan yüklenici firmaya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.