Şaphane'den 25 Girişimci

Ekonomi 09.01.2019 - 00:32, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2906+ kez okundu.
 

Şaphane'den 25 Girişimci

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) Şaphane ilçesinde girişimcilik kursu düzenledi.
Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) Şaphane ilçesinde girişimcilik kursu düzenledi.  Şaphane ilçesi Halk Eğitim Müdürlüğünde 19.12.2018 ve 23.12.2018 tarihleri arasında KOSGEB-İŞKUR Girişimcilik Eğitimi protokolüne istinaden GİRİŞİMCİLİK Kursu düzenlenmiştir. İŞKUR’un yeni girişimciler yetiştirilmek üzere Şaphane Halk Eğitim Müdürlüğünde düzenlediği   Kursa 25 kişi katılmış olup 25 kişinin tamamı da  Girişimcilik Belgesi almaya hak kazanmışlardır. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Kamil UÇAN yaptığı açıklamada; Girişimcilik Eğitim Programları ile İŞKUR’a kayıtlı kişilerin kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Bu sayede işsizlik azaltılırken; ekonomide yeni ve sürdürülebilir işler de oluşturulmaktadır. “50 BİN TL HİBE, 100 BİN TL FAİZSİZ KREDİ İMKANI” Kendi işini kurmak isteyen girişimci adayların bu kurs sonucunda aldıkları belgelerle beraber KOSGEB'e müracaat ederek KOSGEB'den kendi işini kurmak için 50 Bin TL hibe desteği alabileceklerdir. Ayrıca 2 yıl ödemesiz 2 yıl geri ödemeli toplam 4 yılda ödemeli 100 bin faizsiz  kredi imkânı bulunduğunu ifade etti.
Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) Şaphane ilçesinde girişimcilik kursu düzenledi.

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) Şaphane ilçesinde girişimcilik kursu düzenledi. 

Şaphane ilçesi Halk Eğitim Müdürlüğünde 19.12.2018 ve 23.12.2018 tarihleri arasında KOSGEB-İŞKUR Girişimcilik Eğitimi protokolüne istinaden GİRİŞİMCİLİK Kursu düzenlenmiştir. İŞKUR’un yeni girişimciler yetiştirilmek üzere Şaphane Halk Eğitim Müdürlüğünde düzenlediği   Kursa 25 kişi katılmış olup 25 kişinin tamamı da  Girişimcilik Belgesi almaya hak kazanmışlardır.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Kamil UÇAN yaptığı açıklamada; Girişimcilik Eğitim Programları ile İŞKUR’a kayıtlı kişilerin kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Bu sayede işsizlik azaltılırken; ekonomide yeni ve sürdürülebilir işler de oluşturulmaktadır.

“50 BİN TL HİBE, 100 BİN TL FAİZSİZ KREDİ İMKANI”

Kendi işini kurmak isteyen girişimci adayların bu kurs sonucunda aldıkları belgelerle beraber KOSGEB'e müracaat ederek KOSGEB'den kendi işini kurmak için 50 Bin TL hibe desteği alabileceklerdir. Ayrıca 2 yıl ödemesiz 2 yıl geri ödemeli toplam 4 yılda ödemeli 100 bin faizsiz  kredi imkânı bulunduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.