Salih ÖZDEN, Belediye'ye Veda Etti

Spor 14.09.2021 - 21:42, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3673+ kez okundu.
 

Salih ÖZDEN, Belediye'ye Veda Etti

İki buçuk yıldır Kütahya Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, daha önce de MHP Belediye Meclis üyesi görevinde bulunan Salih ÖZDEN, veda etti. İşte Salih ÖZDEN'in Kamuoyu Açıklaması "8 Nisan 2019 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevim 14.09.2021 tarihi itibarıyla sona ermiştir. Görev yaptığım süre içinde birlikte çalıştığımız Belediye Başkanımız sayın Prof. Dr. Alim IŞIK’a, Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Meclisi üyelerimize, Belediye şirketlerimizin saygıdeğer yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına, bize büyük bir onur ve gurur yaşatan Belediye Kütahyaspor Başkanı ve yakın çalışma arkadaşlarına, Kütahya Belediyesinin çok kıymetli Müdürlerine ve gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan değerli personeline destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Aynı şekilde, kadim şehrimiz Kütahya için el ve gönül birliği içinde hayırlı ve güzel işleri birlikte gerçekleştirdiğimiz başta valimiz sayın Ali ÇELİK olmak üzere değerli Vali Yardımcılarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızın kıymetli çalışanlarına, İl Genel Meclisimizin Başkan ve üyelerine, demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerimize, işçi ve memur sendikalarımıza, üniversitelerimizin saygıdeğer rektör ve rektör yardımcılarına, akademik ve idari personeline, sivil toplum teşkilatlarımızın değerli başkan ve üyelerine, her zaman yanımızda gördüğümüz mahalle muhtarlarımıza, yerel basınımızın çilekeş çalışanlarına ve Kütahyalı hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim. Son söz olarak inancımız şudur; Görelim Mevlâ neyler, Neylerse güzel eyler. Salih ÖZDEN / 14.09.2021 /20.25" ifadelerini kullandı. - DORUK

İki buçuk yıldır Kütahya Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, daha önce de MHP Belediye Meclis üyesi görevinde bulunan Salih ÖZDEN, veda etti.

İşte Salih ÖZDEN'in Kamuoyu Açıklaması "8 Nisan 2019 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevim 14.09.2021 tarihi itibarıyla sona ermiştir. Görev yaptığım süre içinde birlikte çalıştığımız Belediye Başkanımız sayın Prof. Dr. Alim IŞIK’a, Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Meclisi üyelerimize, Belediye şirketlerimizin saygıdeğer yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına, bize büyük bir onur ve gurur yaşatan Belediye Kütahyaspor Başkanı ve yakın çalışma arkadaşlarına, Kütahya Belediyesinin çok kıymetli Müdürlerine ve gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan değerli personeline destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Aynı şekilde, kadim şehrimiz Kütahya için el ve gönül birliği içinde hayırlı ve güzel işleri birlikte gerçekleştirdiğimiz başta valimiz sayın Ali ÇELİK olmak üzere değerli Vali Yardımcılarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızın kıymetli çalışanlarına, İl Genel Meclisimizin Başkan ve üyelerine, demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerimize, işçi ve memur sendikalarımıza, üniversitelerimizin saygıdeğer rektör ve rektör yardımcılarına, akademik ve idari personeline, sivil toplum teşkilatlarımızın değerli başkan ve üyelerine, her zaman yanımızda gördüğümüz mahalle muhtarlarımıza, yerel basınımızın çilekeş çalışanlarına ve Kütahyalı hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim.

Son söz olarak inancımız şudur; Görelim Mevlâ neyler, Neylerse güzel eyler. Salih ÖZDEN / 14.09.2021 /20.25" ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.