Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı AKYÜZ: Siyasete Seviye Kazandırmak Gerekli

Spor 25.09.2020 - 12:47, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3069+ kez okundu.
 

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı AKYÜZ: Siyasete Seviye Kazandırmak Gerekli

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Osman Sedat AKYÜZ ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Hasan Emre ŞAHİN gazetemizi ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.
Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Osman Sedat AKYÜZ ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Hasan Emre ŞAHİN gazetemizi ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler. Başkan AKYÜZ: "Biz genç siyasetçiler olarak, siyasete seviye kazandırmanın gerekli olduğunu görüyoruz. Günümüzde siyaset ucuz malzemelerle herkesin yaptığı bir uğraşı haline geldi. Oysa bizim anlayışımız öncelikle ülkemizin sorunlarını net olarak belirlemek, buna göre politika üretmek ve üretilen bu politikaları örf, adet, geleneklerimize milli şuurumuz ve Türk İslam sentezi içinde çözüme ulaştırmakla, ancak ülkemizi uluslararası alanda rekabet edilecek bir seviyeye getireceğimize inanıyoruz. Bu çalışmalarımızda da gerek yerel basının gerekse siyasi tecrübesi olan büyüklerimizin görüşlerini alarak, istişare ederek, onlardan geçmişi dinleyip bugünle geçmişin sentezini yaparak; çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Bu anlayışla ziyaret ettik, kabul ettiğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz" dedi. DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI da gençlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek: "İstişare sünnettir. Siyasete başlayış anlayış anlayışınız doğrudur. Türkiye'nin gerçekten iyi yetişmiş, seviyeli insanlara ihtiyacı vardır. Keza İslâm âlemindeki yozlaşmaları da bu insanlar engelleyecektir. Biz DORUK Gazetesi olarak, istişareye her zaman açığız. İyi yapılan her şeyin yanındayız, çünkü marifet iltifata tabidir. Ziyaretinizden dolayı tekrar memnuniyetimizi belirtir. Siyasi hayatınızda ve sosyal hayatınızda başarılar dileriz. Bu arada Türk Siyasi hayatının çok önemli liderlerinden rahmetli Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızın 'Davam' adlı kitabını hediye etmenizden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Hocamızın davası, inanıyorum ki hepimizin davasıdır" dedi. - DORUK
Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Osman Sedat AKYÜZ ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Hasan Emre ŞAHİN gazetemizi ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Osman Sedat AKYÜZ ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Hasan Emre ŞAHİN gazetemizi ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.

Başkan AKYÜZ: "Biz genç siyasetçiler olarak, siyasete seviye kazandırmanın gerekli olduğunu görüyoruz. Günümüzde siyaset ucuz malzemelerle herkesin yaptığı bir uğraşı haline geldi. Oysa bizim anlayışımız öncelikle ülkemizin sorunlarını net olarak belirlemek, buna göre politika üretmek ve üretilen bu politikaları örf, adet, geleneklerimize milli şuurumuz ve Türk İslam sentezi içinde çözüme ulaştırmakla, ancak ülkemizi uluslararası alanda rekabet edilecek bir seviyeye getireceğimize inanıyoruz.

Bu çalışmalarımızda da gerek yerel basının gerekse siyasi tecrübesi olan büyüklerimizin görüşlerini alarak, istişare ederek, onlardan geçmişi dinleyip bugünle geçmişin sentezini yaparak; çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Bu anlayışla ziyaret ettik, kabul ettiğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz" dedi.

DORUK Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI da gençlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek: "İstişare sünnettir. Siyasete başlayış anlayış anlayışınız doğrudur. Türkiye'nin gerçekten iyi yetişmiş, seviyeli insanlara ihtiyacı vardır. Keza İslâm âlemindeki yozlaşmaları da bu insanlar engelleyecektir. Biz DORUK Gazetesi olarak, istişareye her zaman açığız. İyi yapılan her şeyin yanındayız, çünkü marifet iltifata tabidir. Ziyaretinizden dolayı tekrar memnuniyetimizi belirtir. Siyasi hayatınızda ve sosyal hayatınızda başarılar dileriz.

Bu arada Türk Siyasi hayatının çok önemli liderlerinden rahmetli Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızın 'Davam' adlı kitabını hediye etmenizden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Hocamızın davası, inanıyorum ki hepimizin davasıdır" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.