Açık Lise ve Ortaokul Kayıtları Başladı

Eğitim 01.05.2023 - 01:26, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3775+ kez okundu.
 

Açık Lise ve Ortaokul Kayıtları Başladı

Açık Lise ve Ortaokul ilk kayıtları 23 Haziran’a kadar devam edecek olup, kayıt yenileme için 16 Mayıs – 23 Haziran tarihleri arasında yapılacak.
Açık Lise ve Ortaokul ilk kayıtları 23 Haziran’a kadar devam edecek olup, kayıt yenileme için 16 Mayıs – 23 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılı 3. Dönem Açık Öğretim Ortaokul ve Açık Lise ilk kayıt 7 Nisan tarihinden 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir. İlk kayıt işlemlerinde intibak ve ders seçme işlemleri kayıt yenileme işlemlerinin başladığı 16 Mayıs 2023 tarihinden itibaren yapılabilecektir. (Not: Banka hesapları ise 22 Haziran 2023 23.59 da kapanacaktır) 1) Kayıt yenileme işlemleri ise 16 Mayıs 2023 tarihinden, 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir. 2) Cezaevi öğretmenlerine, sistem üzerindeki; adres bilgileri altında bulunan cezaevi bilgisi, cezaevi grubu ile özel durum bilgisi güncelleme işlemleri sürekli açıktır. Bu nedenle cezaevi öğretmenleri sistem üzerindeki öğrenci bilgilerini (öğrenciler nakil olduğunda, öğrenciler tahliye olduğunda, tutuklandığında veya cezaevine yeni girdiğinde) güncel tutulması gerekmektedir. 3) Tutuklu veya hükümlü olan öğrencilerin 2022-3 dönemi kayıt yenileme ve ders seçme işlemleri cezaevi öğretmenleri tarafından yapılacaktır. İlk kayıt işlemleri ise cezaevi öğretmenleri aracılığıyla halk eğitimi merkezlerine yaptırılacaktır. 4) 2022-3 dönemi kayıt yenileme süresi içerisinde kaydını yeniletmeden cezaevinden dışarı çıkan öğrenciler; kayıt yenileme tarihleri içerisinde halk eğitimi merkezine başvurarak 2022-3 dönemi için kayıt yenileme işlemini yaptırması gerekmektedir. 5) Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı olup, ücret muafiyeti sisteme işli olan; -Şehit eş, çocuk, anne, baba veya kardeşi, -Gazi/gazi eş, çocuk, anne veya babası, -İstiklal Madalya sahibi/şeref aylığı alanlar, - Sağlık kurulu raporu ile %40 ve üzeri engelli olanlar, -5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında olanlar, -6284 Sayılı Aile Koruma ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Kanunu kapsamında olanlar, -Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalanlar, -Islah Evinde kalanlar, -İl/İlçe Özel Eğitim Hizmetleri Kurul Kararı ile yönlendirilen öğrenciler, -Denetimli serbestlik kapsamında olanlar; 2022-3 dönemi kayıt yenileme işlemlerini; ilan edilen kayıt yenileme tarihleri arasında, mesai saatleri içinde kayıt yenileme işleminin yapılmasına ilişkin talep dilekçelerini şahsen veya iletişim araçları ile Halk Eğitimi Merkezine ulaştırarak yaptırabileceklerdir. 2022-3 dönemi kayıt yeniletmek için mail, faks vb. iletişim araçları ile müracaat eden öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerini takip etmeleri, kayıt yenileme işlemleri yapılmamış ise Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne kayıt yenileme tarihleri içerisinde şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Kayıt Evrakları Bankaya öğrencinin T.C. numarasına 50 TL yatırılacak (18 yaş altı muaf) Tasdikname veya Diplomanın aslı Biometrik fotoğraf 1 adet Nüfus cüzdanı fotokopisi 24*32 torba zarfı (A4 boyutunda sarı zarf)
Açık Lise ve Ortaokul ilk kayıtları 23 Haziran’a kadar devam edecek olup, kayıt yenileme için 16 Mayıs – 23 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Açık Lise ve Ortaokul ilk kayıtları 23 Haziran’a kadar devam edecek olup, kayıt yenileme için 16 Mayıs – 23 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılı 3. Dönem Açık Öğretim Ortaokul ve Açık Lise ilk kayıt 7 Nisan tarihinden 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir. İlk kayıt işlemlerinde intibak ve ders seçme işlemleri kayıt yenileme işlemlerinin başladığı 16 Mayıs 2023 tarihinden itibaren yapılabilecektir. (Not: Banka hesapları ise 22 Haziran 2023 23.59 da kapanacaktır)

1) Kayıt yenileme işlemleri ise 16 Mayıs 2023 tarihinden, 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

2) Cezaevi öğretmenlerine, sistem üzerindeki; adres bilgileri altında bulunan cezaevi bilgisi, cezaevi grubu ile özel durum bilgisi güncelleme işlemleri sürekli açıktır. Bu nedenle cezaevi öğretmenleri sistem üzerindeki öğrenci bilgilerini (öğrenciler nakil olduğunda, öğrenciler tahliye olduğunda, tutuklandığında veya cezaevine yeni girdiğinde) güncel tutulması gerekmektedir.

3) Tutuklu veya hükümlü olan öğrencilerin 2022-3 dönemi kayıt yenileme ve ders seçme işlemleri cezaevi öğretmenleri tarafından yapılacaktır. İlk kayıt işlemleri ise cezaevi öğretmenleri aracılığıyla halk eğitimi merkezlerine yaptırılacaktır.

4) 2022-3 dönemi kayıt yenileme süresi içerisinde kaydını yeniletmeden cezaevinden dışarı çıkan öğrenciler; kayıt yenileme tarihleri içerisinde halk eğitimi merkezine başvurarak 2022-3 dönemi için kayıt yenileme işlemini yaptırması gerekmektedir.

5) Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı olup, ücret muafiyeti sisteme işli olan;

-Şehit eş, çocuk, anne, baba veya kardeşi,

-Gazi/gazi eş, çocuk, anne veya babası,

-İstiklal Madalya sahibi/şeref aylığı alanlar,

- Sağlık kurulu raporu ile %40 ve üzeri engelli olanlar,

-5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında olanlar,

-6284 Sayılı Aile Koruma ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Kanunu kapsamında olanlar,

-Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalanlar,

-Islah Evinde kalanlar,

-İl/İlçe Özel Eğitim Hizmetleri Kurul Kararı ile yönlendirilen öğrenciler,

-Denetimli serbestlik kapsamında olanlar;

2022-3 dönemi kayıt yenileme işlemlerini; ilan edilen kayıt yenileme tarihleri arasında, mesai saatleri içinde kayıt yenileme işleminin yapılmasına ilişkin talep dilekçelerini şahsen veya iletişim araçları ile Halk Eğitimi Merkezine ulaştırarak yaptırabileceklerdir.

2022-3 dönemi kayıt yeniletmek için mail, faks vb. iletişim araçları ile müracaat eden öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerini takip etmeleri, kayıt yenileme işlemleri yapılmamış ise Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne kayıt yenileme tarihleri içerisinde şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kayıt Evrakları

Bankaya öğrencinin T.C. numarasına 50 TL yatırılacak (18 yaş altı muaf)

Tasdikname veya Diplomanın aslı

Biometrik fotoğraf 1 adet

Nüfus cüzdanı fotokopisi

24*32 torba zarfı (A4 boyutunda sarı zarf)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.