Porselen Devinden, Enflasyonla Mücadeleye Tam Destek

Güncel 27.10.2018 - 18:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2162+ kez okundu.
 

Porselen Devinden, Enflasyonla Mücadeleye Tam Destek

Güral Porselen, Enflasyonla Topyekün Mücadele programını desteklediğini açıkladı.
Türkiye’nin yüzde yüz yerli ve milli sermayeye sahip ender şirketlerinden olan,  Dünya Porselen sektörünün önde gelen markası Güral Porselen, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı”na 11 Ekim tarihi itibarıyla tam destek verdi. Kuruluşundan bu yana “Büyük ve güçlü Türkiye – Büyük ve güçlü Güral Porselen” hedefleriyle çalıştıklarını bildiren Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, bu hedefe doğru giderken ülkenin yaşadığı sorunlarda çözümün bir parçası olmayı kendilerine görev addettiklerini söyledi. Türk sanayisine değer katmak, dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde bulunan müşterilerine hak ettikleri en iyi ürün ve hizmeti sunmak gayretinde olduklarını ifade eden İsmet Güral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekun Mücadele” hareketine 11 Ekim tarihinden itibaren ürünlerinde en az yüzde 10 indirimi kapsayacak şekilde destek verdiklerini açıkladı. İsmet Güral açıklamasında “Daha güçlü Türkiye için dün olduğu gibi bugün, bugün olduğu gibi yarın da devletimizin ve halkımızın yanındayız. Topyekun mücadelede Türkiye’mizin kazanacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.
Güral Porselen, Enflasyonla Topyekün Mücadele programını desteklediğini açıkladı.

Türkiye’nin yüzde yüz yerli ve milli sermayeye sahip ender şirketlerinden olan,  Dünya Porselen sektörünün önde gelen markası Güral Porselen, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı”na 11 Ekim tarihi itibarıyla tam destek verdi.

Kuruluşundan bu yana “Büyük ve güçlü Türkiye – Büyük ve güçlü Güral Porselen” hedefleriyle çalıştıklarını bildiren Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, bu hedefe doğru giderken ülkenin yaşadığı sorunlarda çözümün bir parçası olmayı kendilerine görev addettiklerini söyledi.

Türk sanayisine değer katmak, dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde bulunan müşterilerine hak ettikleri en iyi ürün ve hizmeti sunmak gayretinde olduklarını ifade eden İsmet Güral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekun Mücadele” hareketine 11 Ekim tarihinden itibaren ürünlerinde en az yüzde 10 indirimi kapsayacak şekilde destek verdiklerini açıkladı.

İsmet Güral açıklamasında “Daha güçlü Türkiye için dün olduğu gibi bugün, bugün olduğu gibi yarın da devletimizin ve halkımızın yanındayız. Topyekun mücadelede Türkiye’mizin kazanacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.