Penaltı Yarışması Yapıldı

16.09.2021 - 11:54, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3369+ kez okundu.
 

Penaltı Yarışması Yapıldı

300 genç yetenek sahada penaltı yarışı yaptı
Kütahya Yeşilay Cemiyeti, Kütahya Yeşilay Spor ve Altay Futbol Okulu iş birliği ile Yeşilay Spor bünyesinde ve Altay Futbol Okulu bünyesinde bulunan sporcular ile yeni sezon öncesi penaltı turnuvası etkinliği 11 Eylül 2021 Cumartesi günü Yeşilay Spor tesislerinde yapıldı. Etkinliğe Yeşilay Spor ile Altay Futbol Okulundan 300’e yakın sporcu katılırken, her yaş grubundan çocuğun anne ve babaları ile birlikte katıldığı penaltı yarışmasına ilgi hayli yoğun oldu. Yeşilay Spor altyapıdan sorumlu Asbaşkan Eyüp CİHAN turnuvası sonrası yaptığı konuşmada;  şu ifadelere yer verdi; “ Öncelikle turnuvamıza gelerek bize destek veren başkanlarımız, Yeşilay Cemiyeti Kütahya Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu ve Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Murat DURAN’a  ve yönetime teşekkürlerimizi sunarız, Kütahya’da bu tür sosyal faaliyetlerin gelişmesi elbette ki çocuklarımız ve gençlerimiz için yeni bir hayat kaynağı sağlayacak, onları sporla buluşturup sosyal yaşamın içinde yer almalarını sağlayacağız, bu bir ekip işi ve altyapı özellikle önem verdiğimiz konulardan, bizler aile olmanın heyecanı ve birlikteliğiyle yönetimimizle uzun yıllar kulübümüz ve oyuncularımız için çalışarak onlara güzel bir gelecek sunacağız.  İnşallah bu tür etkinliklerle gençlerimizle buluşup geleceğimiz olan bu gençlerimize daha güzel daha sağlıklı bir yaşam sunmayı hedefliyoruz.” Turnuva sonrası dereceye giren oyunculara çeşitli ödüller verildi ve toplu olarak aile fotoğrafı çekildi. - DORUK
300 genç yetenek sahada penaltı yarışı yaptı

Kütahya Yeşilay Cemiyeti, Kütahya Yeşilay Spor ve Altay Futbol Okulu iş birliği ile Yeşilay Spor bünyesinde ve Altay Futbol Okulu bünyesinde bulunan sporcular ile yeni sezon öncesi penaltı turnuvası etkinliği 11 Eylül 2021 Cumartesi günü Yeşilay Spor tesislerinde yapıldı.

Etkinliğe Yeşilay Spor ile Altay Futbol Okulundan 300’e yakın sporcu katılırken, her yaş grubundan çocuğun anne ve babaları ile birlikte katıldığı penaltı yarışmasına ilgi hayli yoğun oldu.

Yeşilay Spor altyapıdan sorumlu Asbaşkan Eyüp CİHAN turnuvası sonrası yaptığı konuşmada;  şu ifadelere yer verdi; “ Öncelikle turnuvamıza gelerek bize destek veren başkanlarımız, Yeşilay Cemiyeti Kütahya Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu ve Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Murat DURAN’a  ve yönetime teşekkürlerimizi sunarız, Kütahya’da bu tür sosyal faaliyetlerin gelişmesi elbette ki çocuklarımız ve gençlerimiz için yeni bir hayat kaynağı sağlayacak, onları sporla buluşturup sosyal yaşamın içinde yer almalarını sağlayacağız, bu bir ekip işi ve altyapı özellikle önem verdiğimiz konulardan, bizler aile olmanın heyecanı ve birlikteliğiyle yönetimimizle uzun yıllar kulübümüz ve oyuncularımız için çalışarak onlara güzel bir gelecek sunacağız.

 İnşallah bu tür etkinliklerle gençlerimizle buluşup geleceğimiz olan bu gençlerimize daha güzel daha sağlıklı bir yaşam sunmayı hedefliyoruz.”

Turnuva sonrası dereceye giren oyunculara çeşitli ödüller verildi ve toplu olarak aile fotoğrafı çekildi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.