Pazarlar'da Elektrik Hatları, Yer Altına Alınıyor

21.12.2019 - 10:17, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2887+ kez okundu.
 

Pazarlar'da Elektrik Hatları, Yer Altına Alınıyor

Pazarlar ilçesinde 5 milyon maliyetli elektrik hatları, yer altına alınarak, alt yapıya bağlı elektrik kesintisi ve kablo kirliliği ortadan kaldırılmış olacak.
Pazarlar ilçesinde 5 milyon maliyetli elektrik hatları, yer altına alınarak, alt yapıya bağlı elektrik kesintisi ve kablo kirliliği ortadan kaldırılmış olacak. Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ: "İlçemiz merkez Turgut Özal mah. tamamında, Atatürk ve Adnan Menderes mahallerimizin bir bölümünde, yeni küçük sanayi hattı, ova bölgesi, ekiççe istikameti, Sofular köyümüz olmak üzere elektrik hatları ağırlıklı yeraltı çalışması olmak üzere yenileme çalışmaları devam ediyor. Projenin toplam yaklaşık maliyeti 5 milyon olup çalışma bittiğinde altyapıya bağlı elektrik kesintisi ve kablo kirliliği ortadan kalkacaktır. Bu yatırım için Enerji Bakanlığımıza, OEDAŞ Genel Müdürü Fuat CELEPÇİ beye, OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın beye, Çalışmaları ile İlimize değer katan OEDAŞ İl Müdürümüz Kamil Uğur MUMCU ve çalışma arkadaşlarına, Yatırım ve planlama yöneticisi Ramazan Söyler beye, çalışmaları yakinen takip eden ve özverili şekilde çalışan Pazarlar işletme sorumlusu Hasan ÜNAL kardeşimize, şaphane işletme şefi Mustafa YİĞİT kardeşimize ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. Mahalle ve köy muhtarları ile mahalle ve köylerde elektrik hatları ile alakalı verimli bir durum değerlendirmesi ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Muhtarlar, tek tek söz alarak kendi sorumluluk alanlarına ilişkin sorun ve taleplerini iletme imkanı buldu. Toplantıda OEDAŞ İl müdürü Kamil Uğur Mumcu ve ekibi, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ ve muhtarlar katıldı. - DORUK Fatma Çakır
Pazarlar ilçesinde 5 milyon maliyetli elektrik hatları, yer altına alınarak, alt yapıya bağlı elektrik kesintisi ve kablo kirliliği ortadan kaldırılmış olacak.

Pazarlar ilçesinde 5 milyon maliyetli elektrik hatları, yer altına alınarak, alt yapıya bağlı elektrik kesintisi ve kablo kirliliği ortadan kaldırılmış olacak.
Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ: "İlçemiz merkez Turgut Özal mah. tamamında, Atatürk ve Adnan Menderes mahallerimizin bir bölümünde, yeni küçük sanayi hattı, ova bölgesi, ekiççe istikameti, Sofular köyümüz olmak üzere elektrik hatları ağırlıklı yeraltı çalışması olmak üzere yenileme çalışmaları devam ediyor.

Projenin toplam yaklaşık maliyeti 5 milyon olup çalışma bittiğinde altyapıya bağlı elektrik kesintisi ve kablo kirliliği ortadan kalkacaktır. Bu yatırım için Enerji Bakanlığımıza, OEDAŞ Genel Müdürü Fuat CELEPÇİ beye, OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın beye, Çalışmaları ile İlimize değer katan OEDAŞ İl Müdürümüz Kamil Uğur MUMCU ve çalışma arkadaşlarına, Yatırım ve planlama yöneticisi Ramazan Söyler beye, çalışmaları yakinen takip eden ve özverili şekilde çalışan Pazarlar işletme sorumlusu Hasan ÜNAL kardeşimize, şaphane işletme şefi Mustafa YİĞİT kardeşimize ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Mahalle ve köy muhtarları ile mahalle ve köylerde elektrik hatları ile alakalı verimli bir durum değerlendirmesi ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Muhtarlar, tek tek söz alarak kendi sorumluluk alanlarına ilişkin sorun ve taleplerini iletme imkanı buldu.

Toplantıda OEDAŞ İl müdürü Kamil Uğur Mumcu ve ekibi, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ ve muhtarlar katıldı. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.