Özel İdare, Yol Çalışmalarını İnceledi

Spor 22.07.2019 - 12:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4012+ kez okundu.
 

Özel İdare, Yol Çalışmalarını İnceledi

Kütahya İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşım da kalitenin artırılması için çalışmalarına hız vermiş durumda. yol çalışmalarına Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ziyaret de bulundu.
Kütahya İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşım da kalitenin artırılması için çalışmalarına hız vermiş durumda. yol çalışmalarına Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ziyaret de bulundu. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Rıfat Hatipoğlu’nun hazır bulunduğu ziyaret de Koyak, çalışmaları yerinde inceledi. 2019 KÖYDES programı kapsamında yapımına devam edilen 11 km’lik birinci kat satih kaplama serme, sulama sıkıştırma çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreteri Koyak, Tavşanlı- Eğrigöz-Gümüşyeni- Arifler de bulunan ekiplere çalışmalarında başarılar diledi. Domaniç ilçemizde Çamlıca-Yeşilköy 3 km Bitümlü sıcak karışım (BSK) İl Özel İdare programında olan yolun 1.5 km’si tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kütahya Merkez İlçe de ise Aloğlu köy yolunun 4 km serme, sulama, sıkıştırma çalışması devam ediyor. 4 km’lik yol 2019 yılı İl Özel İdare birinci kat asfalt satih kaplama programında bulunuyor. Yine Merkez İlçe de bulunan Kirazlıyayla köy yolunun serme, sulama, sıkıştırma çalışması devam ediyor. 11 km’lik yol 2019 yılı İl Özel İdare programında yer alıyor. - DORUK
Kütahya İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşım da kalitenin artırılması için çalışmalarına hız vermiş durumda. yol çalışmalarına Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ziyaret de bulundu.
Kütahya İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşım da kalitenin artırılması için çalışmalarına hız vermiş durumda. yol çalışmalarına Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ziyaret de bulundu. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Rıfat Hatipoğlu’nun hazır bulunduğu ziyaret de Koyak, çalışmaları yerinde inceledi. 2019 KÖYDES programı kapsamında yapımına devam edilen 11 km’lik birinci kat satih kaplama serme, sulama sıkıştırma çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreteri Koyak, Tavşanlı- Eğrigöz-Gümüşyeni- Arifler de bulunan ekiplere çalışmalarında başarılar diledi.
Domaniç ilçemizde Çamlıca-Yeşilköy 3 km Bitümlü sıcak karışım (BSK) İl Özel İdare programında olan yolun 1.5 km’si tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Kütahya Merkez İlçe de ise Aloğlu köy yolunun 4 km serme, sulama, sıkıştırma çalışması devam ediyor. 4 km’lik yol 2019 yılı İl Özel İdare birinci kat asfalt satih kaplama programında bulunuyor.
Yine Merkez İlçe de bulunan Kirazlıyayla köy yolunun serme, sulama, sıkıştırma çalışması devam ediyor. 11 km’lik yol 2019 yılı İl Özel İdare programında yer alıyor. - DORUK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.