OR-KOOP SİMAV İLÇESİNDE ORMAN İŞÇİLERİNE YETERLİLİK BELGELERİNİ TESLİM ETTİ

Güncel 23.03.2020 - 10:52, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2844+ kez okundu.
 

OR-KOOP SİMAV İLÇESİNDE ORMAN İŞÇİLERİNE YETERLİLİK BELGELERİNİ TESLİM ETTİ

OR-KOOP, Simav İlçesinde Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavında başarılı olanlara belgelerini teslim etti
Kütahyanın Simav İlçesi Orman İşletme müdürlüğünde düzenlenen OR-KOOP 'un Mesleki Yeterlilik Belgesi MYB dağıtım töreni Kütahya Orman Bölge Müdürü Sayın Hasan KESKİN, OP-KOOP Genel Müdürü Sayın Erdem KAPLAN, Simav Orman İşletme Müdürü Sayın Osman AKSOY, Kütahya-Uşak Bölgesi OR-KOOP Bölge Birliği Başkanı Sayın Abdullah AYDIN'ın katılımları ile gercekleşti. Törende Orman Köylüsünün ormanda işe yapabilmesi için bu belgenin mutlaka alınması gerektiği, belgesini almayan orman köylüsünün orman işlerinde çalıştırılmayacağı, bu konuda belge için sınav açmaya ve belge vermeye yetkili olan OR-KOOP'un ilimizde başarı ile sınavlarını yaparak belge almayı hak edenlere belgelerini vererek orman köylüsüne verdiği değeri bir kez daha gözler önüne sermesi anlamında takdirle karşılanmaktadır. MYB.almayı hakeden orman köylülerinin belgeleri takdim edilerek kazasız belasız bir sezon geçirilmesi dilek ve temennileri ile sonlanan belge verme töreni sonrası yeni belge almak isteyen orman köylülerinin sorularının cevaplanması ve belge almak için izlenecek yol konusunda bilgi alışverişi yapıldı.Toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile tören sona erdi. DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
OR-KOOP, Simav İlçesinde Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavında başarılı olanlara belgelerini teslim etti

Kütahyanın Simav İlçesi Orman İşletme müdürlüğünde düzenlenen OR-KOOP 'un Mesleki Yeterlilik Belgesi MYB dağıtım töreni Kütahya Orman Bölge Müdürü Sayın Hasan KESKİN, OP-KOOP Genel Müdürü Sayın Erdem KAPLAN, Simav Orman İşletme Müdürü Sayın Osman AKSOY, Kütahya-Uşak Bölgesi OR-KOOP Bölge Birliği Başkanı Sayın Abdullah AYDIN'ın katılımları ile gercekleşti.

Törende Orman Köylüsünün ormanda işe yapabilmesi için bu belgenin mutlaka alınması gerektiği, belgesini almayan orman köylüsünün orman işlerinde çalıştırılmayacağı, bu konuda belge için sınav açmaya ve belge vermeye yetkili olan OR-KOOP'un ilimizde başarı ile sınavlarını yaparak belge almayı hak edenlere belgelerini vererek orman köylüsüne verdiği değeri bir kez daha gözler önüne sermesi anlamında takdirle karşılanmaktadır. MYB.almayı hakeden orman köylülerinin belgeleri takdim edilerek kazasız belasız bir sezon geçirilmesi dilek ve temennileri ile sonlanan belge verme töreni sonrası yeni belge almak isteyen orman köylülerinin sorularının cevaplanması ve belge almak için izlenecek yol konusunda bilgi alışverişi yapıldı.Toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile tören sona erdi.

DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.