Okul Servisi İle Tır Kaza Yaptı

Asayiş 17.09.2021 - 12:57, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3249+ kez okundu.
 

Okul Servisi İle Tır Kaza Yaptı

Bugün sabah saatlerinde Kütahya Afyon yolu, Organize Sanayi Zafertepe yol kavşağında okul servisi ile tırın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. 3 öğrenci ile 2 sivil olmak üzere 5 kişi yaralandı. Kütahya - Afyon yolunda bulunan Organize Sanayi Zafertepe Kavşağındaki ışıklarda 43 S 352 plakalı Y.A.'nın kullandığı okul servisi ile 43 KJ 804 plakalı İ.Ç.'nin kullandığı tır çarpıştı. Okul servisinin sağ ön tarafı, tırın ise sol ön tarafı hasar gördü. Servis şoförü, araçta bulunan servis hostesi ve 3 öğrenci olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza mahaline polis ekipleri de sevk edildi, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - DORUK

Bugün sabah saatlerinde Kütahya Afyon yolu, Organize Sanayi Zafertepe yol kavşağında okul servisi ile tırın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. 3 öğrenci ile 2 sivil olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Kütahya - Afyon yolunda bulunan Organize Sanayi Zafertepe Kavşağındaki ışıklarda 43 S 352 plakalı Y.A.'nın kullandığı okul servisi ile 43 KJ 804 plakalı İ.Ç.'nin kullandığı tır çarpıştı. Okul servisinin sağ ön tarafı, tırın ise sol ön tarafı hasar gördü. Servis şoförü, araçta bulunan servis hostesi ve 3 öğrenci olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza mahaline polis ekipleri de sevk edildi, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.