OĞUZ: MEGDEP Bütçesi 15 Milyon TL

Ekonomi 09.03.2020 - 18:15, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3818+ kez okundu.
 

OĞUZ: MEGDEP Bütçesi 15 Milyon TL

Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı destek programlarından olan Mesleki Eğitim Geliştirilmesi Mali Destek Programı (MEGDEP) hakkında, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli OĞUZ, gazetemize açıklamalarda bulundu.
Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı destek programlarından olan Mesleki Eğitim Geliştirilmesi Mali Destek Programı (MEGDEP) hakkında, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli OĞUZ, gazetemize açıklamalarda bulundu. 90 Hibe Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli OĞUZ, gazetemize yapmış olduğu açıklamada: "İmalat ve Turizm sektörlerinde faaliyet gösteren mesleki eğitim kurumlarının, fiziki ve teknik altyapılarını iyileştirmek, eğitmen kapasitelerini geliştirmek ve mesleki eğitim algısını olumlu hale getirmek için 15 Milyon TL kaynak ayrıldı. Mesleki eğitim kurumları ile mesleki eğitimle ilgili kuruluşlara yönelik hazırlanan ve toplam bütçesi 15 Milyon TL olan MEGDEP kapsamında imalat sanayisi ve turizm sektörlerinde mesleki eğitim kurumları ile özel sektör işbirliğinde, mesleki eğitim altyapısının ve kalitesinin geliştirilmesi amaçlanmakta olup, proje başına 90.000 TL ile 500.000 TL arasında 90'a varan oranda hibe desteği verilecektir" dedi. Tavşanlı OSB, 2020 Yatırım Programında OĞUZ: "Üretim altyapıları ihmal edilmiyor. 2020 yatırım programında, Tavşanlı OSB yer alıyor. Altyapı inşaat, elektrik şebekesi yapımı tamamlandı, atık su arıtma tesisi projeleri onaylandı" ifadelerini kullandı. 2020 Destek Programları Kapsamında, Bilgilendirmeler Yapıldı, Eğitimler Yapılacak OĞUZ: "Destek Programlarımız kapsamında 2 Mart'ta Kütahya Merkez ve Emet'te; 3 Mart'ta Gediz ve Simav'da; 5 Mart'ta Tavşanlı'da bilgilendirme toplantılarımız yapıldı. Kütahya'da Kütahya merkez ve Simav'da eğitimlerimiz olacak. 16 Mart Pazartesi günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında Kütahya Merkez'de Zafer Kalkınma Ajansı'nda, 18 Mart Çarşamba günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında Simav Kaymakamlığı'nda eğitimlerimiz olacak. 2020 Yılı Destek Programlarımızın, Kütahya'da düzenlenecek olan eğitim toplantılarına tüm paydaşlarımızı bekliyoruz" dedi. - DORUK Fatma Çakır
Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı destek programlarından olan Mesleki Eğitim Geliştirilmesi Mali Destek Programı (MEGDEP) hakkında, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli OĞUZ, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı destek programlarından olan Mesleki Eğitim Geliştirilmesi Mali Destek Programı (MEGDEP) hakkında, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli OĞUZ, gazetemize açıklamalarda bulundu.

90 Hibe
Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli OĞUZ, gazetemize yapmış olduğu açıklamada: "İmalat ve Turizm sektörlerinde faaliyet gösteren mesleki eğitim kurumlarının, fiziki ve teknik altyapılarını iyileştirmek, eğitmen kapasitelerini geliştirmek ve mesleki eğitim algısını olumlu hale getirmek için 15 Milyon TL kaynak ayrıldı.

Mesleki eğitim kurumları ile mesleki eğitimle ilgili kuruluşlara yönelik hazırlanan ve toplam bütçesi 15 Milyon TL olan MEGDEP kapsamında imalat sanayisi ve turizm sektörlerinde mesleki eğitim kurumları ile özel sektör işbirliğinde, mesleki eğitim altyapısının ve kalitesinin geliştirilmesi amaçlanmakta olup, proje başına 90.000 TL ile 500.000 TL arasında 90'a varan oranda hibe desteği verilecektir" dedi.

Tavşanlı OSB, 2020 Yatırım Programında

OĞUZ: "Üretim altyapıları ihmal edilmiyor. 2020 yatırım programında, Tavşanlı OSB yer alıyor. Altyapı inşaat, elektrik şebekesi yapımı tamamlandı, atık su arıtma tesisi projeleri onaylandı" ifadelerini kullandı.

2020 Destek Programları Kapsamında, Bilgilendirmeler Yapıldı, Eğitimler Yapılacak

OĞUZ: "Destek Programlarımız kapsamında 2 Mart'ta Kütahya Merkez ve Emet'te; 3 Mart'ta Gediz ve Simav'da; 5 Mart'ta Tavşanlı'da bilgilendirme toplantılarımız yapıldı.

Kütahya'da Kütahya merkez ve Simav'da eğitimlerimiz olacak. 16 Mart Pazartesi günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında Kütahya Merkez'de Zafer Kalkınma Ajansı'nda, 18 Mart Çarşamba günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında Simav Kaymakamlığı'nda eğitimlerimiz olacak.

2020 Yılı Destek Programlarımızın, Kütahya'da düzenlenecek olan eğitim toplantılarına tüm paydaşlarımızı bekliyoruz" dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.