Ödüllü Proje Ekibine ve Avrupa 2.mize Ödül

Spor 05.08.2021 - 15:54, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4004+ kez okundu.
 

Ödüllü Proje Ekibine ve Avrupa 2.mize Ödül

Kütahya Belediyesi ağustos ayı belediye meclis toplantısında Etüt Proje Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne ‘Sahipsiz Patilere Umut Ol’ projesi ile teşekkür belgesi verilirken, Avrupa’da göğsümüzü kabartan U23 Atletizm Şampiyonasında Avrupa ikincisi olan milli cirit sporcumuz Münevver Hancı’ya ödül verildi.   Kütahya Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Sahipsiz Patilere Umut Ol’ projesi ile, Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ‘Sahipsiz Evcil Hayvanlar ve Sokak Hayvanlarının Barınma ve Beslenme Şartlarının İyileştirilmesi Fikir ve Proje Yarışması’nda Kütahya Belediyesi 500 Bin TL’lik ödüle layık görüldü. Projenin hazırlanmasında emeği geçen Etüt ve Proje Müdürü Mehmet Zenci, Veteriner İşleri Müdürü Ali Bilcan, Etüt ve Proje Müdürlüğü personeli Hümeyra Temel, Şerife Acar, Sedat Aslantaş teşekkür belgelerini Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın elinde aldı. 13. Avrupa U23 Atletizm Şampiyonasında Avrupa ikincisi olan milli cirit sporcumuz Münevver Hancı meclis toplantısına konuk oldu. Başkan Işık, “Başta ilimizin ve ülkemizin adını dünyaya duyuran bu kardeşimizi canı gönülden kutluyoruz. başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah daha büyük ödülleri diğer programlarda vermek isteriz. Hayırlı olsun” ifadeleri ile genç sporcuyu tebrik etti ve ödülünü verdi. Başkan IŞIK: "Projemiz 223 Başvuru Arasından Seçilen İlk 11 Projeden Biri" Türkiye Belediyeler Birliğince düzenlenen yarışmada ödüle layık görülmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Sahipsiz Patilere Umut Ol projesinin en kısa sürede şehir genelinde yaygınlaştırılacağını ve sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları ilerleyen süreçte artıracaklarını ifade etti. Farklı belediyelerimizin hazırladığı onlarca yenilikçi proje sokaklarda zorlu bir yaşam mücadelesi veren hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilmesinde önemli rol oynayacak. Kütahya Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik hazırladığımız “Sahipsiz Patilere Umut Ol” projesi 223 başvuru arasından seçilen ilk 11 projeden biri oldu. Bu bizler için gurur vesilesi. Emeği geçen ve projemizi bu anlamlı ödüle layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Başkan IŞIK: "3200'ün Üzerinde Sokak Hayvanı Tedavisi Yapılarak, 75 Ton Ücretsiz Mama Desteği Verildi" Başkan Işık, Kütahya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevine gelen tüm sokak hayvanlarını hem kısırlaştırma hem de tedavilerinin ardından kayıt altına alındıklarını ifade etti. Tüm sokak hayvanlarının tedavisinin Sokak Hayvanları Bakımevinde yapıldığını anlatan Başkan Işık, masrafların Kütahya Belediyesi tarafından karşılandığını aktardı. Şimdiye kadar sokak hayvanlarına 75 tonu aşkın ücretsiz mama desteği verildiğini belirten Başkan Işık, 3200’ün üzerinde sokak hayvanının gerekli tüm tedavilerinin yapıldığını, ayrıca 500’e yakın sokak hayvanının sahiplendirildiğini kaydetti. - DORUK

Kütahya Belediyesi ağustos ayı belediye meclis toplantısında Etüt Proje Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne ‘Sahipsiz Patilere Umut Ol’ projesi ile teşekkür belgesi verilirken, Avrupa’da göğsümüzü kabartan U23 Atletizm Şampiyonasında Avrupa ikincisi olan milli cirit sporcumuz Münevver Hancı’ya ödül verildi.

 

Kütahya Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Sahipsiz Patilere Umut Ol’ projesi ile, Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ‘Sahipsiz Evcil Hayvanlar ve Sokak Hayvanlarının Barınma ve Beslenme Şartlarının İyileştirilmesi Fikir ve Proje Yarışması’nda Kütahya Belediyesi 500 Bin TL’lik ödüle layık görüldü. Projenin hazırlanmasında emeği geçen Etüt ve Proje Müdürü Mehmet Zenci, Veteriner İşleri Müdürü Ali Bilcan, Etüt ve Proje Müdürlüğü personeli Hümeyra Temel, Şerife Acar, Sedat Aslantaş teşekkür belgelerini Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın elinde aldı.

13. Avrupa U23 Atletizm Şampiyonasında Avrupa ikincisi olan milli cirit sporcumuz Münevver Hancı meclis toplantısına konuk oldu. Başkan Işık, “Başta ilimizin ve ülkemizin adını dünyaya duyuran bu kardeşimizi canı gönülden kutluyoruz. başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah daha büyük ödülleri diğer programlarda vermek isteriz. Hayırlı olsun” ifadeleri ile genç sporcuyu tebrik etti ve ödülünü verdi.

Başkan IŞIK: "Projemiz 223 Başvuru Arasından Seçilen İlk 11 Projeden Biri"

Türkiye Belediyeler Birliğince düzenlenen yarışmada ödüle layık görülmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Sahipsiz Patilere Umut Ol projesinin en kısa sürede şehir genelinde yaygınlaştırılacağını ve sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları ilerleyen süreçte artıracaklarını ifade etti. Farklı belediyelerimizin hazırladığı onlarca yenilikçi proje sokaklarda zorlu bir yaşam mücadelesi veren hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilmesinde önemli rol oynayacak. Kütahya Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik hazırladığımız “Sahipsiz Patilere Umut Ol” projesi 223 başvuru arasından seçilen ilk 11 projeden biri oldu. Bu bizler için gurur vesilesi. Emeği geçen ve projemizi bu anlamlı ödüle layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan IŞIK: "3200'ün Üzerinde Sokak Hayvanı Tedavisi Yapılarak, 75 Ton Ücretsiz Mama Desteği Verildi"

Başkan Işık, Kütahya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevine gelen tüm sokak hayvanlarını hem kısırlaştırma hem de tedavilerinin ardından kayıt altına alındıklarını ifade etti. Tüm sokak hayvanlarının tedavisinin Sokak Hayvanları Bakımevinde yapıldığını anlatan Başkan Işık, masrafların Kütahya Belediyesi tarafından karşılandığını aktardı. Şimdiye kadar sokak hayvanlarına 75 tonu aşkın ücretsiz mama desteği verildiğini belirten Başkan Işık, 3200’ün üzerinde sokak hayvanının gerekli tüm tedavilerinin yapıldığını, ayrıca 500’e yakın sokak hayvanının sahiplendirildiğini kaydetti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.