NG, Covid19 Güvenli Üretim Belgesini Aldı

Spor 18.08.2020 - 15:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3785+ kez okundu.
 

NG, Covid19 Güvenli Üretim Belgesini Aldı

NG Kütahya Seramik’e "Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi"
NG Kütahya Seramik “Hijyen” Önlemlerini Belgeledi. Türk seramik sektörünün lider ismi NG Kütahya Seramik, güvenli üretim uygulamaları ve düzenlemelerini hayata geçirerek Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) "Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” aldı. TSE tarafından yapılan denetimleri başarıyla geçen NG Kütahya Seramik, Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol prosedürlerini eksiksiz yerine getirerek üretim yaptığını belgeledi. Seramik sektörünün gelişimine yön veren NG Kütahya Seramik, Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun açıklamaları ve tavsiyeleriyle aldığı önlemlerle TSE tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi”ne layık görüldü. Üst düzey hijyen önlemleri ve “Covid 19 Tedbirleri Eğitimleri” ile çalışanlarının sağlığını güvende tutan marka, bu yönde sürdürdüğü faaliyetlerini denetimli bir şekilde sürdürüyor. NG Kütahya Seramik, TSE tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” çerçevesinde aldığı tüm hijyen önlemlerine üst düzey bir boyut kazandırdı. Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi için yapılan tüm denetimleri başarıyla tamamladı. Pandeminin Türkiye'de görülmeye başladığı ilk günden itibaren aldığı önlemlerle çalışanlarının sağlığını korumaya odaklanan marka, üretimin her noktasında aldığı üst düzey hijyen önlemleriyle aynı zamanda verimlilik sağlamayı başardı. Üretim alanları, ofisler, personel soyunma odaları ile yemekhane ile dış hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi farklı alanlarda TSE denetiminden geçen marka, tüm çalışanlarına Covid 19 Tedbirleri Eğitimi’ni sürekli olarak vermektedir. - DORUK
NG Kütahya Seramik’e "Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi"

NG Kütahya Seramik “Hijyen” Önlemlerini Belgeledi.

Türk seramik sektörünün lider ismi NG Kütahya Seramik, güvenli üretim uygulamaları ve düzenlemelerini hayata geçirerek Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) "Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” aldı.

TSE tarafından yapılan denetimleri başarıyla geçen NG Kütahya Seramik, Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol prosedürlerini eksiksiz yerine getirerek üretim yaptığını belgeledi.

Seramik sektörünün gelişimine yön veren NG Kütahya Seramik, Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun açıklamaları ve tavsiyeleriyle aldığı önlemlerle TSE tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi”ne layık görüldü. Üst düzey hijyen önlemleri ve “Covid 19 Tedbirleri Eğitimleri” ile çalışanlarının sağlığını güvende tutan marka, bu yönde sürdürdüğü faaliyetlerini denetimli bir şekilde sürdürüyor.

NG Kütahya Seramik, TSE tarafından verilen “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” çerçevesinde aldığı tüm hijyen önlemlerine üst düzey bir boyut kazandırdı. Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi için yapılan tüm denetimleri başarıyla tamamladı. Pandeminin Türkiye'de görülmeye başladığı ilk günden itibaren aldığı önlemlerle çalışanlarının sağlığını korumaya odaklanan marka, üretimin her noktasında aldığı üst düzey hijyen önlemleriyle aynı zamanda verimlilik sağlamayı başardı. Üretim alanları, ofisler, personel soyunma odaları ile yemekhane ile dış hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi farklı alanlarda TSE denetiminden geçen marka, tüm çalışanlarına Covid 19 Tedbirleri Eğitimi’ni sürekli olarak vermektedir. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.