Nar'lar Öksüz Kaldı

Spor 28.12.2019 - 14:05, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2074+ kez okundu.
 

Nar'lar Öksüz Kaldı

Tavşanlılı sevilen Ressam Suna Gürsoy Konuşlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Tavşanlılı Ressam Suna Gürsoy Konuşlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 44 yaşında hayatını kaybeden başarılı sanatçı Cuma Namazı'nı müteakip Ulu Cami'de kılınan cenaze namazı'nın ardından Tavşanlı Mezarlığı'na defnedildi. Ressam Konuşlu'nun öğrencileri göz yaşlarına boğulurken, Cenaze Namazı'na Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Tavşanlı protokolü ve Konuşlu ailesinin dostları katıldı.  Suna Gürsoy Konuşlu'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine Başsağlığı diliyoruz "Nar"lar öksüz kaldı.. diyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler: "Tavşanlı'mızın çok değerli ve kıymetli sanatçılarından Ressam Suna Gürsoy Konuşlu hanım efendinin kalp krizi nedeni ile vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.. Mekanı cennet olsun inşallah.." dedi. Baro Başkanı Av. Ahmet Atam: "Gerçekten çok vakitsiz bir gidiş. Bir yıl sonra fakültenin biteceği ve akademik kariyer de yapacağını anlatıyordu son sohbetimizde Suna Hanım. İlk, Sera AVM deki sergisine gitmiştim. Harika bir tarzı vardı. Narlar adeta hayat bulmuştu fırçasında. Devamlı üretiyor, öğrenci yetiştiriyor hiç durmuyordu. Kararlı, çalışkan ve naifti. Sanat camiası yeri zor doldurulacak iyi bir insanını çok çok erken kaybetti.  Suna Hanım, aramızdan ani ayrılışınız bizleri, yakınlarınızı gerçekten tarifsiz üzdü.  Allah mekanınızı cennet eylesin. Bana iki adet tablonuzu teslim ettikten sonra, bunları bir an önce duvara asmamı rica edip; yoksa ressamın ruhen huzursuz olacağını söylemiştiniz. Tablolarınız evimin en güzel yerinde, rahat uyuyun Suna Hanım" ifadelerini kullandı. Doruk Gazetesi olarak sevilen sanatçı  Suna Gürsoy Konuşlu'ya rahmet, ailesine, dostlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyoruz. - DORUK
Tavşanlılı sevilen Ressam Suna Gürsoy Konuşlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Tavşanlılı Ressam Suna Gürsoy Konuşlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 44 yaşında hayatını kaybeden başarılı sanatçı Cuma Namazı'nı müteakip Ulu Cami'de kılınan cenaze namazı'nın ardından Tavşanlı Mezarlığı'na defnedildi. Ressam Konuşlu'nun öğrencileri göz yaşlarına boğulurken, Cenaze Namazı'na Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Tavşanlı protokolü ve Konuşlu ailesinin dostları katıldı.  Suna Gürsoy Konuşlu'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine Başsağlığı diliyoruz

"Nar"lar öksüz kaldı.. diyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler: "Tavşanlı'mızın çok değerli ve kıymetli sanatçılarından Ressam Suna Gürsoy Konuşlu hanım efendinin kalp krizi nedeni ile vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.. Mekanı cennet olsun inşallah.." dedi.

Baro Başkanı Av. Ahmet Atam: "Gerçekten çok vakitsiz bir gidiş. Bir yıl sonra fakültenin biteceği ve akademik kariyer de yapacağını anlatıyordu son sohbetimizde Suna Hanım. İlk, Sera AVM deki sergisine gitmiştim. Harika bir tarzı vardı. Narlar adeta hayat bulmuştu fırçasında. Devamlı üretiyor, öğrenci yetiştiriyor hiç durmuyordu. Kararlı, çalışkan ve naifti.
Sanat camiası yeri zor doldurulacak iyi bir insanını çok çok erken kaybetti. 
Suna Hanım, aramızdan ani ayrılışınız bizleri, yakınlarınızı gerçekten tarifsiz üzdü.  Allah mekanınızı cennet eylesin.
Bana iki adet tablonuzu teslim ettikten sonra, bunları bir an önce duvara asmamı rica edip; yoksa ressamın ruhen huzursuz olacağını söylemiştiniz. Tablolarınız evimin en güzel yerinde, rahat uyuyun Suna Hanım" ifadelerini kullandı.

Doruk Gazetesi olarak sevilen sanatçı  Suna Gürsoy Konuşlu'ya rahmet, ailesine, dostlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.