Kütahya’da Uyuşturucuya Geçit Yok, 101 Tutuklu

Asayiş 25.10.2023 - 23:32, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3373+ kez okundu.
 

Kütahya’da Uyuşturucuya Geçit Yok, 101 Tutuklu

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri araç ve şahıslarda yapılan aramalarda uyuşturucu madde kullanan 1 şahıs tutuklanırken, 2 kişi serbest bırakıldı ve İstihbarat Narkotik Suçlarla Mücadele şube müdürlüğünce şehir dışından ilimize uyuşturucu
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri araç ve şahıslarda yapılan aramalarda uyuşturucu madde kullanan 1 şahıs tutuklanırken, 2 kişi serbest bırakıldı ve İstihbarat Narkotik Suçlarla Mücadele  şube müdürlüğünce şehir dışından ilimize uyuşturucu ile gelen şahıs tutuklanırken, 2 kişinin ifadeleri devam etmektedir. Böylece yılbaşından itibaren 101 narkotik şüphelisi tutuklandı. Araç ve Şahıslar Arandı, 1 Şahıs Tutuklandı Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 23.10.2023 tarihinde saat 21:15 sıralarında Fuatpaşa Mahallesi üzerinde durdurulan araç ve şahısların yapılan aramalarında; 10.47 Gr Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ve Payp aparatı ele geçirilmiştir. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce devr alınan tahkikatta şüpheli şahıs İ. E. ifadesinde F.Ö. isimli şahıstan uyuşturucu madde satın aldığını beyan etmiş,  F.Ö.’ün yapılan ikamet aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamıştır. F.Ö.'ün SSÇ R.D.'ye de uyuşturucu madde kullandırdığı tespitle gözaltına alınan F.Ö. isimli şahıs 24.10.2023 tarihinde çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.   Şehir Dışından Uyuşturucuyla Gelen Şahıs Tutuklandı Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında il dışından ilimize madde getireceği değerlendirilen şüpheli şahıs ilimiz otobüs terminalinde durdurulmuş, şahsın yapılan kontrollerinde; 75 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs ele geçirilen maddenin H. G. ve H.T. isimli şahıslara ait olduğunu beyan etmiş, her iki şahıs da yakalanmış ve ifade işlemleri devam etmekte olup E.A. isimli şüpheli şahıs mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Ayrıca 1 Ocak tarihinden bugüne kadar il genelimizde toplam tutuklu sayısı 101 olmuştur. Özverili ve kararlı çalışmalarından dolayı Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini Doruk Gazetesi olarak tebrik ediyoruz.  - DORUK
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri araç ve şahıslarda yapılan aramalarda uyuşturucu madde kullanan 1 şahıs tutuklanırken, 2 kişi serbest bırakıldı ve İstihbarat Narkotik Suçlarla Mücadele şube müdürlüğünce şehir dışından ilimize uyuşturucu

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri araç ve şahıslarda yapılan aramalarda uyuşturucu madde kullanan 1 şahıs tutuklanırken, 2 kişi serbest bırakıldı ve İstihbarat Narkotik Suçlarla Mücadele  şube müdürlüğünce şehir dışından ilimize uyuşturucu ile gelen şahıs tutuklanırken, 2 kişinin ifadeleri devam etmektedir. Böylece yılbaşından itibaren 101 narkotik şüphelisi tutuklandı.

Araç ve Şahıslar Arandı, 1 Şahıs Tutuklandı

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 23.10.2023 tarihinde saat 21:15 sıralarında Fuatpaşa Mahallesi üzerinde durdurulan araç ve şahısların yapılan aramalarında; 10.47 Gr Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ve Payp aparatı ele geçirilmiştir.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce devr alınan tahkikatta şüpheli şahıs İ. E. ifadesinde F.Ö. isimli şahıstan uyuşturucu madde satın aldığını beyan etmiş,  F.Ö.’ün yapılan ikamet aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamıştır. F.Ö.'ün SSÇ R.D.'ye de uyuşturucu madde kullandırdığı tespitle gözaltına alınan F.Ö. isimli şahıs 24.10.2023 tarihinde çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

 

Şehir Dışından Uyuşturucuyla Gelen Şahıs Tutuklandı

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında il dışından ilimize madde getireceği değerlendirilen şüpheli şahıs ilimiz otobüs terminalinde durdurulmuş, şahsın yapılan kontrollerinde; 75 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs ele geçirilen maddenin H. G. ve H.T. isimli şahıslara ait olduğunu beyan etmiş, her iki şahıs da yakalanmış ve ifade işlemleri devam etmekte olup E.A. isimli şüpheli şahıs mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

Ayrıca 1 Ocak tarihinden bugüne kadar il genelimizde toplam tutuklu sayısı 101 olmuştur. Özverili ve kararlı çalışmalarından dolayı Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini Doruk Gazetesi olarak tebrik ediyoruz.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.