Musa YILMAZ: KÖYDES ile 33 Milyon 800 Bin TL Kütahya'ya Geliyor

Spor 02.05.2019 - 16:10, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3248+ kez okundu.
 

Musa YILMAZ: KÖYDES ile 33 Milyon 800 Bin TL Kütahya'ya Geliyor

İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları bugün İl Özel İdaresi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında başladı.
İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları bugün  İl Özel İdaresi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında başladı. Toplantıda ilimize gelen KÖYDES ödeneği hakkında İl Genel Meclis üyelerini bilgilendiren İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz;" KÖYDES ödeneğimiz dün itibarı ile onaylandı. KÖYDES projesi bildiğiniz üzere kırsaldaki alt yapı çalışmalarımızda öncülük eden büyük bir projedir. Bugüne kadar altyapıdaki eksikliklerimizi bu kanaldan tamamlamış olduk.  33 Milyon 800 bin TL gibi bir rakam ilimize geliyor. Burada bu gelen ödeneği biz paylaştırmıyoruz. İller Bankasından gelen KÖYDES ödeneği ilçenin köy sayısı, nüfusu ve yol ağı uzunluğu gibi kriterler göz önünde bulundurularak program dahilinde kullanılan bir ödenektir. Gelen ödeneğimiz ilçelerimize, köylerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bu ödeneklerin ilimize ayrılmasında katkıları olan başta KÖYDES  Projelerinin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve ilgili Bakanlarımıza teşekkür ederiz" İfadelerini kullandı. Konuşmanın ardından toplantı, gündemdeki konuların görüşülmesi ile son buldu. - DORUK Fatma Çakır
İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları bugün İl Özel İdaresi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında başladı.

İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları bugün  İl Özel İdaresi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında başladı.

Toplantıda ilimize gelen KÖYDES ödeneği hakkında İl Genel Meclis üyelerini bilgilendiren İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz;" KÖYDES ödeneğimiz dün itibarı ile onaylandı. KÖYDES projesi bildiğiniz üzere kırsaldaki alt yapı çalışmalarımızda öncülük eden büyük bir projedir. Bugüne kadar altyapıdaki eksikliklerimizi bu kanaldan tamamlamış olduk. 

33 Milyon 800 bin TL gibi bir rakam ilimize geliyor. Burada bu gelen ödeneği biz paylaştırmıyoruz. İller Bankasından gelen KÖYDES ödeneği ilçenin köy sayısı, nüfusu ve yol ağı uzunluğu gibi kriterler göz önünde bulundurularak program dahilinde kullanılan bir ödenektir. Gelen ödeneğimiz ilçelerimize, köylerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Bu ödeneklerin ilimize ayrılmasında katkıları olan başta KÖYDES  Projelerinin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve ilgili Bakanlarımıza teşekkür ederiz" İfadelerini kullandı. Konuşmanın ardından toplantı, gündemdeki konuların görüşülmesi ile son buldu. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.