Mülki Amirlerde Görev Değişiklikleri

Güncel 22.08.2021 - 23:32, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3068+ kez okundu.
 

Mülki Amirlerde Görev Değişiklikleri

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilimizdeki bazı Kaymakamlarımızın, Vali Yardımcılarımızın görev yerleri değişirken; farklı illerden ilimize yeni atamalar da gerçekleşti.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilimizdeki bazı Kaymakamlarımızın, Vali Yardımcılarımızın görev yerleri değişirken; farklı illerden ilimize yeni atamalar da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan atamalar hakkında 2021/412 karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. 2021 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirilmiştir. 20 Ağustos 2021 tarih 31574 sayılı resmi gazetenin Cumhurbaşkanlığı'nın 2021/412 karar nolu 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. Ve 3. Maddeleri gereğince, Kütahya Simav Kaymakamı olarak görev yapan Türker Çağatay HALİM, Ankara Yenimahalle Kaymakamı olarak atanırken; Kaymakam HALİM'in atanmasıyla boşalan Simav Kaymakamlığına Sakarya Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ atandı. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Hukuk Müşaviri olarak görev yapıp, Kırıkkale Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmesi yapılan hemşerimiz Ömer ULU, Eskişehir ili Odunpazarı Kaymakamı olarak atandı. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Hukuk Müşaviri olarak görev yapıp, Konya Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmesi yapılan, bir dönem Kütahya'da da Vali yardımcılığı görevinde de bulunan Metin SELÇUK, Ankara ili Akyurt Kaymakamı olarak atanmıştır. Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim ERTEKİN, Bilecik Vali Yardımcılığına atanırken; Nevşehir Vali Yardımcısı Hasan ERKAL, Kütahya Vali Yardımcılığına atandı. Yozgat Akdağmadeni Kaymakamı Mustafa DEMİR, Kütahya Valiliği Hukuk Müşaviri olarak atandı. Kütahya Hisarcık Kaymakamı Buğra KARADAĞ, Kütahya Dumlupınar Kaymakamı olarak atandı. Kütahya Çavdarhisar Kaymakamı Armağan YAZICI, Burdur Kemer Kaymakamı olarak, Artvin Valiliği Kaymakam Adayı Burhanettin YAVAŞİ, Kütahya Şaphane Kaymakamlığına atanırken; Kütahya Valiliği Kaymakam Adayı Osman ACAR, Denizli Güney Kaymakamlığına atandı. DORUK Gazetesi olarak ilimizde görev yapan Vali Yardımcısı, Kaymakam ve adaylarına vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dilerken; şehrimize yeni atanan Vali Yardımcısı ve Kaymamaklarımıza da Kütahya'mıza hayırlı hizmetler sunmalarını diliyor, hoşgeldiniz diyoruz. - DORUK Fatma
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilimizdeki bazı Kaymakamlarımızın, Vali Yardımcılarımızın görev yerleri değişirken; farklı illerden ilimize yeni atamalar da gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilimizdeki bazı Kaymakamlarımızın, Vali Yardımcılarımızın görev yerleri değişirken; farklı illerden ilimize yeni atamalar da gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan atamalar hakkında 2021/412 karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. 2021 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirilmiştir.

20 Ağustos 2021 tarih 31574 sayılı resmi gazetenin Cumhurbaşkanlığı'nın 2021/412 karar nolu 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. Ve 3. Maddeleri gereğince, Kütahya Simav Kaymakamı olarak görev yapan Türker Çağatay HALİM, Ankara Yenimahalle Kaymakamı olarak atanırken; Kaymakam HALİM'in atanmasıyla boşalan Simav Kaymakamlığına Sakarya Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ atandı.

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Hukuk Müşaviri olarak görev yapıp, Kırıkkale Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmesi yapılan hemşerimiz Ömer ULU, Eskişehir ili Odunpazarı Kaymakamı olarak atandı.

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Hukuk Müşaviri olarak görev yapıp, Konya Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmesi yapılan, bir dönem Kütahya'da da Vali yardımcılığı görevinde de bulunan Metin SELÇUK, Ankara ili Akyurt Kaymakamı olarak atanmıştır.

Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim ERTEKİN, Bilecik Vali Yardımcılığına atanırken; Nevşehir Vali Yardımcısı Hasan ERKAL, Kütahya Vali Yardımcılığına atandı.

Yozgat Akdağmadeni Kaymakamı Mustafa DEMİR, Kütahya Valiliği Hukuk Müşaviri olarak atandı.

Kütahya Hisarcık Kaymakamı Buğra KARADAĞ, Kütahya Dumlupınar Kaymakamı olarak atandı.

Kütahya Çavdarhisar Kaymakamı Armağan YAZICI, Burdur Kemer Kaymakamı olarak, Artvin Valiliği Kaymakam Adayı Burhanettin YAVAŞİ, Kütahya Şaphane Kaymakamlığına atanırken; Kütahya Valiliği Kaymakam Adayı Osman ACAR, Denizli Güney Kaymakamlığına atandı.

DORUK Gazetesi olarak ilimizde görev yapan Vali Yardımcısı, Kaymakam ve adaylarına vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dilerken; şehrimize yeni atanan Vali Yardımcısı ve Kaymamaklarımıza da Kütahya'mıza hayırlı hizmetler sunmalarını diliyor, hoşgeldiniz diyoruz. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.