Muharip Gaziler Derneği: Zafere Giden Yol

Güncel 29.10.2020 - 16:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2507+ kez okundu.
 

Muharip Gaziler Derneği: Zafere Giden Yol

Kütahya Muharip Gaziler Derneği kendi imkanlarıyla bir kısa film hazırlayarak 29 Ekim öncesini ve Kurtuluş Savaşını tema olarak işlemiş ve izlenmeye sunmuştur.
Kütahya Muharip Gaziler Derneği kendi imkanlarıyla bir kısa film hazırlayarak 29 Ekim öncesini ve Kurtuluş Savaşını tema olarak işlemiş ve izlenmeye sunmuştur. Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şaban BAŞOĞUL: "Kurtuluş Savaşının kazanılmasında dolayısıyla Cumhuriyete giden süreçte hem Kütahya'mızda yapılan Dumlupınar Meydan Muharebesi hem de akabinde düşmanın İzmir'de denize dökülmesi çok büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle derneğimiz olarak hazırladığımız ZAFERE GİDEN YOL kısa filmini tarihimizi bugünden yarınlara aktaracak bir materyal olarak hazırladık" dedi. Başkan BAŞOĞUL, Dernek olarak hazırladıkları bu kısa filmde gördükleri destekten dolayı; "Sayın Valimiz Ali ÇELİK'e, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Zekeriya ÜNAL'a, Dumlupınar İlçesi Kaymakamı Salih SAK'a, Dumlupınar İlçesi Belediye Başkanı Şemsettin AKAĞAÇ ve çalışanlarına, Dumlupınar İlçesi İl Genel meclisi üyesi Şaban TÜRK ve Nazif UÇAR'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed ŞEHİRLİ ve Okul Müdürlerimiz Volkan AVCI, Aslı EDE'ye, Dumlupınar İlçesi Başkomutan Milli Park yetkililerine, Hanedan Konağı İşletme sahibi Semih YILDIRIM ve çalışanlarına, çekiminde ve hazırlanmasında emeği geçen Dakika Medya Yetkilisi Akif Çakmak, Aykut TOPAL, Kadir DAĞCI ve ekibine ve tüm özverilerini gösteren Dumlupınar İlçesi halkına, Yüylük köyümüzün saygı değer muhtarına ve halkına, seslendirmemiz' de yardımlarını esirgemeyen Mustafa Murat AYDIN ve Dumlupınar Radyo'ya, İlk çekimimizde seslendirmemizi yapan Eray ÖZDEN AKÇA'ya, Derneğimizin Yönetim Kurulu üyelerine, Oyuncu ve proje ekibi, Uğur Er, Yaşar SAYGILI, Derya SAYGILI, Zühre SELVİTOPU, Ufuk SAYGILI, Emir ŞİMŞEK, Habib AKALIN'a, Gündoğdu Halk Konseyi Başkanı Necati TÜYSÜZOĞLU'na, Gaziler derneğimizin saygıdeğer üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. - DORUK
Kütahya Muharip Gaziler Derneği kendi imkanlarıyla bir kısa film hazırlayarak 29 Ekim öncesini ve Kurtuluş Savaşını tema olarak işlemiş ve izlenmeye sunmuştur.

Kütahya Muharip Gaziler Derneği kendi imkanlarıyla bir kısa film hazırlayarak 29 Ekim öncesini ve Kurtuluş Savaşını tema olarak işlemiş ve izlenmeye sunmuştur. Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şaban BAŞOĞUL: "Kurtuluş Savaşının kazanılmasında dolayısıyla Cumhuriyete giden süreçte hem Kütahya'mızda yapılan Dumlupınar Meydan Muharebesi hem de akabinde düşmanın İzmir'de denize dökülmesi çok büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle derneğimiz olarak hazırladığımız ZAFERE GİDEN YOL kısa filmini tarihimizi bugünden yarınlara aktaracak bir materyal olarak hazırladık" dedi.

Başkan BAŞOĞUL, Dernek olarak hazırladıkları bu kısa filmde gördükleri destekten dolayı; "Sayın Valimiz Ali ÇELİK'e, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Zekeriya ÜNAL'a, Dumlupınar İlçesi Kaymakamı Salih SAK'a, Dumlupınar İlçesi Belediye Başkanı Şemsettin AKAĞAÇ ve çalışanlarına, Dumlupınar İlçesi İl Genel meclisi üyesi Şaban TÜRK ve Nazif UÇAR'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed ŞEHİRLİ ve Okul Müdürlerimiz Volkan AVCI, Aslı EDE'ye, Dumlupınar İlçesi Başkomutan Milli Park yetkililerine, Hanedan Konağı İşletme sahibi Semih YILDIRIM ve çalışanlarına, çekiminde ve hazırlanmasında emeği geçen Dakika Medya Yetkilisi Akif Çakmak, Aykut TOPAL, Kadir DAĞCI ve ekibine ve tüm özverilerini gösteren Dumlupınar İlçesi halkına, Yüylük köyümüzün saygı değer muhtarına ve halkına, seslendirmemiz' de yardımlarını esirgemeyen Mustafa Murat AYDIN ve Dumlupınar Radyo'ya, İlk çekimimizde seslendirmemizi yapan Eray ÖZDEN AKÇA'ya, Derneğimizin Yönetim Kurulu üyelerine, Oyuncu ve proje ekibi, Uğur Er, Yaşar SAYGILI, Derya SAYGILI, Zühre SELVİTOPU, Ufuk SAYGILI, Emir ŞİMŞEK, Habib AKALIN'a, Gündoğdu Halk Konseyi Başkanı Necati TÜYSÜZOĞLU'na, Gaziler derneğimizin saygıdeğer üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.