Milletvekili GAZEL'den Seri Ziyaretler

Siyaset 28.06.2020 - 14:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3433+ kez okundu.
 

Milletvekili GAZEL'den Seri Ziyaretler

AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Av. İshak GAZEL, salgın nedeniyle meclis çalışmalarından artan zamanı iyi değerlendirdi.
AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Av. İshak GAZEL, salgın nedeniyle meclis çalışmalarından artan zamanı iyi değerlendirdi. Her zaman gerek kurum ve kuruluşları gerekse STK ve esnafı, meclis çalışmaları nedeniyle ziyaret edemeyen Milletvekili GAZEL, yeni normalleşme ile birlikte zamanı en iyi şekilde değerlendirerek seri ziyaretlerini sürdürüyor. Yıldırım Düşerek Evlatlarını Kaybeden Aile Ziyaret Edildi Milletvekilimiz İshak Gazel, Hamidiye Kızılcaören Köyünde Yıldırım Düşmesi Sonucu Vefat Eden Seda Öztürk’ün Ailesini Ziyaret Ederek Taziyelerini İletti. Allah Rahmet Eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. Şehit Aileleri Ziyaret Edildi Babalar Gününde Şehitlerimiz Murat Ködük, İbrahim Tetik ve Harun Kahya Kardeşlerimizin Ailelerini Ziyaret Ettiler. GAZEL: "Başta Şehit Babalarımız Olmak Üzere Tüm vefakar ve Cefakar Babalarımızın Babalar Günü Kutlu Olsun" dedi. GAZEL'den Hastane Ziyareti Milletvekili İshak Gazel DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Ziyaret Ettiler. Başhekim Orhan Bey’e ve Sağlık Çalışanlarımıza Çalışmalarında Başarılar Dilediler. Esnaf ve STK Ziyaretleri Milletvekilimiz İshak Gazel Birlik Vakfı Kütahya Şubesini Ziyaret Ettiler. Sanayi esnafını, diğer esnafları ziyaret ederek; vatandaşlarla hasbihal etti. GAZEL, vatandaşlarla içiçe olmaya, yanlarında olmaya devam ediyor.  - DORUK
AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Av. İshak GAZEL, salgın nedeniyle meclis çalışmalarından artan zamanı iyi değerlendirdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Av. İshak GAZEL, salgın nedeniyle meclis çalışmalarından artan zamanı iyi değerlendirdi.

Her zaman gerek kurum ve kuruluşları gerekse STK ve esnafı, meclis çalışmaları nedeniyle ziyaret edemeyen Milletvekili GAZEL, yeni normalleşme ile birlikte zamanı en iyi şekilde değerlendirerek seri ziyaretlerini sürdürüyor.

Yıldırım Düşerek Evlatlarını Kaybeden Aile Ziyaret Edildi

Milletvekilimiz İshak Gazel, Hamidiye Kızılcaören Köyünde Yıldırım Düşmesi Sonucu Vefat Eden Seda Öztürk’ün Ailesini Ziyaret Ederek Taziyelerini İletti. Allah Rahmet Eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.

Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Babalar Gününde Şehitlerimiz Murat Ködük, İbrahim Tetik ve Harun Kahya Kardeşlerimizin Ailelerini Ziyaret Ettiler. GAZEL: "Başta Şehit Babalarımız Olmak Üzere Tüm vefakar ve Cefakar Babalarımızın Babalar Günü Kutlu Olsun" dedi.

GAZEL'den Hastane Ziyareti

Milletvekili İshak Gazel DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Ziyaret Ettiler. Başhekim Orhan Bey’e ve Sağlık Çalışanlarımıza Çalışmalarında Başarılar Dilediler.

Esnaf ve STK Ziyaretleri

Milletvekilimiz İshak Gazel Birlik Vakfı Kütahya Şubesini Ziyaret Ettiler. Sanayi esnafını, diğer esnafları ziyaret ederek; vatandaşlarla hasbihal etti. GAZEL, vatandaşlarla içiçe olmaya, yanlarında olmaya devam ediyor.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.