Milletvekili ERBAŞ’tan Sağlık Bakanı KOCA’ya Ziyaret

Sağlık 26.05.2021 - 18:43, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3579+ kez okundu.
 

Milletvekili ERBAŞ’tan Sağlık Bakanı KOCA’ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, ilimizde yapımı halen devam eden Şehir hastanesi hakkında bilgiler aldı ve kendisine destekleri için teşekkür etti. Kütahya Sağlık Çalışanlarının Büyük Başarısı Var Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Sağlık Bakanı Koca’ya Kütahya’da devlet hastanesinin olmadığını hatırlattı. Erbaş ; “ Sayın Bakanım, Kütahya ilimizde sadece Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesine Bağlı bir araştırma hastanemiz var. Binamızda eski,  zor şartlarda hizmet veriliyor. Ancak bu kadar olumsuzluk ve zor şartlara rağmen, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde, Kütahya İl Sağlık Müdürümüz önderliğinde, tüm sağlık personelimiz olağan üstü özveri ile çalışarak büyük başarıya imza attılar. Fiziki şartlarda sağlandığında, bu ekiple Kütahya sağlık alanında büyük ivme kazanacaktır. Sizlere ve tüm Kütahya’da hizmet veren sağlık çalışanlarımıza ilimiz adına çok teşekkür ediyorum. ”dedi.  Kütahya Şehir Hastanesinde çalışmaların devam ettiğini ve tamamlandığında Kütahya iline yakışan bir hastanenin ilde vatandaşlara hizmet vereceğini hatırlatan, Sağlık bakanı Dr. Fahrettin Koca, ziyaretinden dolayı MHP Kütahya Milletvekili Erbaş’a teşekkür etti. - DORUK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, ilimizde yapımı halen devam eden Şehir hastanesi hakkında bilgiler aldı ve kendisine destekleri için teşekkür etti.

Kütahya Sağlık Çalışanlarının Büyük Başarısı Var

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Sağlık Bakanı Koca’ya Kütahya’da devlet hastanesinin olmadığını hatırlattı. Erbaş ; “ Sayın Bakanım, Kütahya ilimizde sadece Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesine Bağlı bir araştırma hastanemiz var. Binamızda eski,  zor şartlarda hizmet veriliyor. Ancak bu kadar olumsuzluk ve zor şartlara rağmen, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde, Kütahya İl Sağlık Müdürümüz önderliğinde, tüm sağlık personelimiz olağan üstü özveri ile çalışarak büyük başarıya imza attılar. Fiziki şartlarda sağlandığında, bu ekiple Kütahya sağlık alanında büyük ivme kazanacaktır. Sizlere ve tüm Kütahya’da hizmet veren sağlık çalışanlarımıza ilimiz adına çok teşekkür ediyorum. ”dedi.

 Kütahya Şehir Hastanesinde çalışmaların devam ettiğini ve tamamlandığında Kütahya iline yakışan bir hastanenin ilde vatandaşlara hizmet vereceğini hatırlatan, Sağlık bakanı Dr. Fahrettin Koca, ziyaretinden dolayı MHP Kütahya Milletvekili Erbaş’a teşekkür etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.