Milletvekili Ceyda ÇETİN ERENLER: Ülke Gündemini Sanal Olaylarla Yönetmeye Çalışan Bir Güruh Var

Siyaset 29.10.2019 - 23:01, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2056+ kez okundu.
 

Milletvekili Ceyda ÇETİN ERENLER: Ülke Gündemini Sanal Olaylarla Yönetmeye Çalışan Bir Güruh Var

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda ÇETİN ERENLER: "Ülke gündemi ekonomiydi, şuanda barış pınarı harekâtı. Ülke gündemi sanal olaylarla, algı yönetimiyle yönetmeye çalışan bir güruh var. Mahalle başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, sandık yönetim kurullarımıza çok iş düşüyor; hepinize Allah kolaylık versin. Merkez ilçemizin ve il teşkilatımızın her daim yanındayız" dedi.
AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda ÇETİN ERENLER, ekonomi ve Barış Pınarı Harekâtı gibi sanal olaylarla, algı yönetimiyle yönetmeye çalışan bir güruhun olduğunu söyledi. Kütahya Milletvekili ERENLER: "Ülke gündemi ekonomiydi, şuanda barış pınarı harekâtı. Ülke gündemi sanal olaylarla, algı yönetimiyle yönetmeye çalışan bir güruh var. Mahalle başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, sandık yönetim kurullarımıza çok iş düşüyor; hepinize Allah kolaylık versin. Merkez ilçemizin ve il teşkilatımızın her daim yanındayız" dedi. Milletvekili Ceyda ÇETİN ERENLER: "Patatesten, soğana kadar ülke gündemi ekonomiydi, şu anda Barış Pınarı Harekâtı. Bir şekilde ülke gündemini sanal olaylarla, algı yönetimiyle yönetmeye çalışan bir güruh var. Biz bugün İlçe Danışma toplantısında, bu birlikteliği sahalara yayılarak, sahalara aksettirerek bu algı yönetiminin oluşmasına engel olmalıyız diyorum. Merkez İlçe Başkanımız bahsetti, mahalle teşkilatlarımızla, köy teşkilatlarımızla, kadın kolları ve gençlik kolları ile teşkilatlarıyla bugün dün ekonomi üzerine yapılan algı, bugün Barış Pınarı Harekâtı üzerine yapılan algı, neden girdik, neden savaşıyoruz, diyorlardı. Bugün bizimle mutabakata varılıyor, bir sürü Avrupa basınında yazıyor, Türkler kazandı, Türkiye kazandı şeklinde ama içimizdeki hainlerden ne diyenler var, Kaçıyoruz. Kaçmadığımızı, kazandığımızı biz biliyoruz ama halkımıza anlatmak için teşkilatlarımızın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu algıyı doğru söylemlerle, doğru bildiklerimizle, halkımıza hemşerilerimize seçmenlerimize anlatmak, biz teşkilatlarımızın görevi. Bu şekilde Mahalle başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, sandık yönetim kurullarımıza çok iş düşüyor. Ben burada hepinize Allah kolaylık versin diyorum. Biz de nerde, hangi mahallede bir toplantı yapılacaksa; hangi sandık yönetim kurulu toplantısı yapılacaksa, Merkez ilçemizin, İl teşkilatımızın her daim olduğu gibi bundan sonra da yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. - DORUK
AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda ÇETİN ERENLER: "Ülke gündemi ekonomiydi, şuanda barış pınarı harekâtı. Ülke gündemi sanal olaylarla, algı yönetimiyle yönetmeye çalışan bir güruh var. Mahalle başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, sandık yönetim kurullarımıza çok iş düşüyor; hepinize Allah kolaylık versin. Merkez ilçemizin ve il teşkilatımızın her daim yanındayız" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda ÇETİN ERENLER, ekonomi ve Barış Pınarı Harekâtı gibi sanal olaylarla, algı yönetimiyle yönetmeye çalışan bir güruhun olduğunu söyledi.

Kütahya Milletvekili ERENLER: "Ülke gündemi ekonomiydi, şuanda barış pınarı harekâtı. Ülke gündemi sanal olaylarla, algı yönetimiyle yönetmeye çalışan bir güruh var. Mahalle başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, sandık yönetim kurullarımıza çok iş düşüyor; hepinize Allah kolaylık versin. Merkez ilçemizin ve il teşkilatımızın her daim yanındayız" dedi.

Milletvekili Ceyda ÇETİN ERENLER: "Patatesten, soğana kadar ülke gündemi ekonomiydi, şu anda Barış Pınarı Harekâtı. Bir şekilde ülke gündemini sanal olaylarla, algı yönetimiyle yönetmeye çalışan bir güruh var. Biz bugün İlçe Danışma toplantısında, bu birlikteliği sahalara yayılarak, sahalara aksettirerek bu algı yönetiminin oluşmasına engel olmalıyız diyorum.

Merkez İlçe Başkanımız bahsetti, mahalle teşkilatlarımızla, köy teşkilatlarımızla, kadın kolları ve gençlik kolları ile teşkilatlarıyla bugün dün ekonomi üzerine yapılan algı, bugün Barış Pınarı Harekâtı üzerine yapılan algı, neden girdik, neden savaşıyoruz, diyorlardı. Bugün bizimle mutabakata varılıyor, bir sürü Avrupa basınında yazıyor, Türkler kazandı, Türkiye kazandı şeklinde ama içimizdeki hainlerden ne diyenler var, Kaçıyoruz. Kaçmadığımızı, kazandığımızı biz biliyoruz ama halkımıza anlatmak için teşkilatlarımızın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu algıyı doğru söylemlerle, doğru bildiklerimizle, halkımıza hemşerilerimize seçmenlerimize anlatmak, biz teşkilatlarımızın görevi.

Bu şekilde Mahalle başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, sandık yönetim kurullarımıza çok iş düşüyor. Ben burada hepinize Allah kolaylık versin diyorum. Biz de nerde, hangi mahallede bir toplantı yapılacaksa; hangi sandık yönetim kurulu toplantısı yapılacaksa, Merkez ilçemizin, İl teşkilatımızın her daim olduğu gibi bundan sonra da yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.