MHP Merkez İlçe Başkanı, İstifa Etti

Siyaset 16.11.2018 - 12:22, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2371+ kez okundu.
 

MHP Merkez İlçe Başkanı, İstifa Etti

MHP Merkez İlçe Binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK, İl Genel Meclis Üyeliğine Aday adayı olacağını gerekçe göstererek, istifasını açıkladı.
Öncelikle basın toplantısını yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK: "23 Mayıs 2017 tarihinde parti tüzüğümüz gereği yapılan gizli oylamada, Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım şahsım adına Merkez İlçe Başkanlığını layık gördükleri için görevimize 23 Mayıs 2017 tarihi itibariyle başlamıştık. Bu geçen zaman diliminde 18 aylık süreç içerisinde MHP Merkez İlçe Teşkilatı olarak, partimizi, davamızı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin fazlasını yaptık. Bu doğrultuda 24 Haziran seçimleri sonrası Kütahyalı hemşerilerimizin takdiriyle MHP adına bir Milletvekili kazanmış olup, önümüzdeki süreçte Mahalli İdareler seçimlerine en kapsamlı bir şekilde hazırlanmak için, hazırlıklarımızı başlamış bulunmaktayız. Bu doğrultuda da Genel Merkezimizin takdiri ve emirleriyle, şahsım partimize, şehrimize daha iyi hizmet verebilme adına görevde bulunmuş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığından istifa ederek; İl Genel Meclisi aday adayı olarak bugün itibariyle başvuruda bulunacağım. Tüm Kütahyalı hemşerilerimle, partili dava abilerimle, kardeşlerimle burada kamuoyu nezdinde siz değerli basın mensupları aracılığıyla bildirmek istiyorum. Gelmiş olduğumuz bu süreçte başta Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'ye sonsuz şükranlarımı sunar, her daim davamızın emrinde, izinde olacağıma namusum ve şerefim üzerine and içerim. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih YALÇIN Bey'e, Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ Bey'e, İl Ocak Başkanım Serdar AKKOÇ, İl Başkanlarım Kamil KONYA, Erol ALPERTÜRK, İl eski Ocak Başkanım Selçuk ALIÇ, Milletvekili A. Adayımız Sedat KABAAĞAÇ'a, Belediye Meclis üyelerine, İl Genel Meclis Üyelerine, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz değerli basın mensuplarına da haklarınızı helal etmenizi istiyorum, hepinizi Allah'a emanet ediyorum, sağolun varolun, Ne Mutlu Türküm Diyene!" dedi. - DORUK
MHP Merkez İlçe Binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK, İl Genel Meclis Üyeliğine Aday adayı olacağını gerekçe göstererek, istifasını açıkladı.

Öncelikle basın toplantısını yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK: "23 Mayıs 2017 tarihinde parti tüzüğümüz gereği yapılan gizli oylamada, Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım şahsım adına Merkez İlçe Başkanlığını layık gördükleri için görevimize 23 Mayıs 2017 tarihi itibariyle başlamıştık. Bu geçen zaman diliminde 18 aylık süreç içerisinde MHP Merkez İlçe Teşkilatı olarak, partimizi, davamızı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin fazlasını yaptık.

Bu doğrultuda 24 Haziran seçimleri sonrası Kütahyalı hemşerilerimizin takdiriyle MHP adına bir Milletvekili kazanmış olup, önümüzdeki süreçte Mahalli İdareler seçimlerine en kapsamlı bir şekilde hazırlanmak için, hazırlıklarımızı başlamış bulunmaktayız.

Bu doğrultuda da Genel Merkezimizin takdiri ve emirleriyle, şahsım partimize, şehrimize daha iyi hizmet verebilme adına görevde bulunmuş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığından istifa ederek; İl Genel Meclisi aday adayı olarak bugün itibariyle başvuruda bulunacağım. Tüm Kütahyalı hemşerilerimle, partili dava abilerimle, kardeşlerimle burada kamuoyu nezdinde siz değerli basın mensupları aracılığıyla bildirmek istiyorum.

Gelmiş olduğumuz bu süreçte başta Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'ye sonsuz şükranlarımı sunar, her daim davamızın emrinde, izinde olacağıma namusum ve şerefim üzerine and içerim.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih YALÇIN Bey'e, Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ Bey'e, İl Ocak Başkanım Serdar AKKOÇ, İl Başkanlarım Kamil KONYA, Erol ALPERTÜRK, İl eski Ocak Başkanım Selçuk ALIÇ, Milletvekili A. Adayımız Sedat KABAAĞAÇ'a, Belediye Meclis üyelerine, İl Genel Meclis Üyelerine, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz değerli basın mensuplarına da haklarınızı helal etmenizi istiyorum, hepinizi Allah'a emanet ediyorum, sağolun varolun, Ne Mutlu Türküm Diyene!" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.