MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy: Osman Gezgin, Siyasi Gezgindir

Siyaset 13.03.2022 - 14:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2841+ kez okundu.
 

MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy: Osman Gezgin, Siyasi Gezgindir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez ilçe Başkanı Ayhan Toy basın açıklaması yaparak Yeniden Refah Partisi (YRP) Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin' in eleştirilerine cevap verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez ilçe Başkanı Ayhan Toy basın açıklaması yaparak Yeniden Refah Partisi (YRP) Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin' in eleştirilerine cevap verdi. MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy: “YRP Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin’in mensubu olmaktan gurur duyduğumuz partimiz Milliyetçi Hareket Partisi,  MHP Kütahya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş ve Kütahya Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Alim Işık hakkında basına verdiği haddini aşan açıklamalarının beyhude çaba olduğunu ve sonuç alamayacağını bildirerek açıklamama başlıyorum. Her seçim dönemi bir o partiden, bir bu partiden adaylığını açıklayan ancak sürekli halde hezimete uğraması ile bilinen buna rağmen koltuk arayışını sürdüren Osman Gezgin son olarak soluğu YRP’de almıştır. Mevcut koltuğunda dahi emanet oturan, siyasetin istenmeyen yüzü olarak tarihe geçen Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin’in gündemde kalma gayretini herhangi bir misyonunun olmayışına yoruyorum. YRP Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, siyasi hezimetlerini hazmedememiş olacak ki bu kezde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni hedefine koymuş, teşkilatımız üzerinden yaptığı mesnetsiz açıklamalarıyla ön plana çıkabileceğini düşünmüştür. Gündemde kalma gayesi ve reklamın iyisi kötüsü olmaz anlayışı ile kendisine bir istikamet belirleyen, soyadı gibi gezgin olan Osman Gezgin’in tüm yolları çıkmaz sokağa çıkmaktadır. Bir ideolojiye sahip olmayan, koltuk sevdası üzerinden kapıları aşındırarak parti parti gezen Gezgin’in Teşkilatımıza, milletvekilimize ve belediye başkanımıza itibar suikasti yapma gayretiyle “MHP bitti” diyerek 53 yıllık bir parti olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni itibarsızlaştırmaya çalışması abesle iştigaldir. Milliyetçi Hareket Partisi, kimsenin ağzına meze olacak bir parti olmamakla birlikte; önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturuyla hareket eden, şerefli Türk Bayrağını menfi gayret içerisine girmeden ve hiç bir menfaat gütmeden dalgalandıran insanların partisidir. Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş, seçildiği günden bu güne Kütahya’da ve ilçelerinde dile getirilmeyen tüm sorunları gündeme taşımış; bu konularla ilgili gerek bakanlıklarla birebir görüşmelerde bulunmuş gerekse yazılı ve sözlü ifadelerle vatandaşımızın sorun ve talepleri ile bizzat ilgilenmiştir. Aklı evvel olana, uzun cümlelerle cevap vermek, siz kıymetli vatandaşlarımızın zamanını ziyan ettirmektir. Sonuç olarak;  Kendisinin Kütahya’ya kattığı bir vizyonu olduğunu hala görmemekle birlikte, artık bir misyonunun da olmasını ve belirli bir çizgide hayatını idame ettirmesini tavsiye ediyor, izlediği yolun doğru istikamete çıkmayacağını kendisine bildiriyorum.”dedi. - DORUK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez ilçe Başkanı Ayhan Toy basın açıklaması yaparak Yeniden Refah Partisi (YRP) Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin' in eleştirilerine cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez ilçe Başkanı Ayhan Toy basın açıklaması yaparak Yeniden Refah Partisi (YRP) Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin' in eleştirilerine cevap verdi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy: “YRP Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin’in mensubu olmaktan gurur duyduğumuz partimiz Milliyetçi Hareket Partisi,  MHP Kütahya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş ve Kütahya Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Alim Işık hakkında basına verdiği haddini aşan açıklamalarının beyhude çaba olduğunu ve sonuç alamayacağını bildirerek açıklamama başlıyorum.

Her seçim dönemi bir o partiden, bir bu partiden adaylığını açıklayan ancak sürekli halde hezimete uğraması ile bilinen buna rağmen koltuk arayışını sürdüren Osman Gezgin son olarak soluğu YRP’de almıştır. Mevcut koltuğunda dahi emanet oturan, siyasetin istenmeyen yüzü olarak tarihe geçen Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin’in gündemde kalma gayretini herhangi bir misyonunun olmayışına yoruyorum.

YRP Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, siyasi hezimetlerini hazmedememiş olacak ki bu kezde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni hedefine koymuş, teşkilatımız üzerinden yaptığı mesnetsiz açıklamalarıyla ön plana çıkabileceğini düşünmüştür.

Gündemde kalma gayesi ve reklamın iyisi kötüsü olmaz anlayışı ile kendisine bir istikamet belirleyen, soyadı gibi gezgin olan Osman Gezgin’in tüm yolları çıkmaz sokağa çıkmaktadır.

Bir ideolojiye sahip olmayan, koltuk sevdası üzerinden kapıları aşındırarak parti parti gezen Gezgin’in Teşkilatımıza, milletvekilimize ve belediye başkanımıza itibar suikasti yapma gayretiyle “MHP bitti” diyerek 53 yıllık bir parti olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni itibarsızlaştırmaya çalışması abesle iştigaldir.

Milliyetçi Hareket Partisi, kimsenin ağzına meze olacak bir parti olmamakla birlikte; önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturuyla hareket eden, şerefli Türk Bayrağını menfi gayret içerisine girmeden ve hiç bir menfaat gütmeden dalgalandıran insanların partisidir.

Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş, seçildiği günden bu güne Kütahya’da ve ilçelerinde dile getirilmeyen tüm sorunları gündeme taşımış; bu konularla ilgili gerek bakanlıklarla birebir görüşmelerde bulunmuş gerekse yazılı ve sözlü ifadelerle vatandaşımızın sorun ve talepleri ile bizzat ilgilenmiştir.

Aklı evvel olana, uzun cümlelerle cevap vermek, siz kıymetli vatandaşlarımızın zamanını ziyan ettirmektir.

Sonuç olarak;  Kendisinin Kütahya’ya kattığı bir vizyonu olduğunu hala görmemekle birlikte, artık bir misyonunun da olmasını ve belirli bir çizgide hayatını idame ettirmesini tavsiye ediyor, izlediği yolun doğru istikamete çıkmayacağını kendisine bildiriyorum.”dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.