MHP Kütahya Merkez İlçe Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Siyaset 28.11.2018 - 17:44, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2131+ kez okundu.
 

MHP Kütahya Merkez İlçe Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Kısa bir süre önce MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK'un İl Genel Meclisi Üyesi olmak için istifa etmesi akabinde, 14 Kasım 2018 tarihinde Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34. Maddesine göre KÜTAHYA İli MERKEZ ilçe Yönetim kurulunun feshine karar verilmişti. MHP Genel Merkezinin oluru ve onayı ile İsmail KÜÇÜK Merkez ilçe Başkanı olarak atandı.
MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK: "Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Merkez İlçe Teşkilatı'na, gönül coğrafyamızın gür sesi, Türk-İslam Alemin’in Bilge Lideri, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin oluru ile görevlendirmiş bulunmaktayız. Öncelikle yönetim kurulum adına Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. E. Semih Yalçın’a MHP Kütahya İl Başkanımız Ferhan Yıldırım’a ve bize güvenen herkese teşekkür ederiz. Kütahya’da bugüne kadar hizmet etmiş tüm ilçe başkanları ve yönetimine hassaten teşekkür ederiz. Bayrağımızı devir aldık, daha ileri götürmek için canla başla çalışacağız. Birlik beraberlik içerisinde ortaya koyacağımız çalışmalar ile mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bizden önce yapılanları veya yapılmayanları eleştirmek veya yargılamak için İlçe Başkanlığı görevine gelmedik. MHP İlçe Başkanlığı görevi bize tebliğ edildi. Bizde aldığımız görevin hakkını vermek için bu makamdayız" dedi. MHP Kütahya Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Yönetim Kurulu Başkanı: İsmail KÜÇÜK Ümit YAMAN,   Halil UZUN, Murat OZAN, Kamil DAŞDELEN, İbrahim MUTLU, Mehmet EFE,  Mehmet GÜNGÖR,  Ali GÜNBAY,  Kürşat Aytunç UĞUR, Köksal BAYLAN, Ferdi ARDIÇ, Necmi GÜLTEKİN, Ufuk ADIGÜZEL, Mesut EKİCİ, Bayram GÜLMEN, Hasan PARILDAR, Ömer GÖRGÜLÜ, Ramazan ÖZTÜRK, Hakan EKEN, Nurullah ALBAYRAK, Hüdayim GÜLER, Akif OKANDAN, Mehmet AYRIK, Ramazan ÇİFTÇİ, Osman KARABÖCEK, Emre ÇETİN, Yılmaz UZUN, Mustafa BOY, Mehmet ÖZDEMİR, Cafer ALTINAY, Osman ÖZKIZGIN, İrfan CAN Yeni MHP Merkez İlçe Başkan ve Yönetimine, DORUK Gazetesi olarak başarılar diliyoruz. - DORUK
Kısa bir süre önce MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK'un İl Genel Meclisi Üyesi olmak için istifa etmesi akabinde, 14 Kasım 2018 tarihinde Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34. Maddesine göre KÜTAHYA İli MERKEZ ilçe Yönetim kurulunun feshine karar verilmişti. MHP Genel Merkezinin oluru ve onayı ile İsmail KÜÇÜK Merkez ilçe Başkanı olarak atandı.

MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail KÜÇÜK: "Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Merkez İlçe Teşkilatı'na, gönül coğrafyamızın gür sesi, Türk-İslam Alemin’in Bilge Lideri, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin oluru ile görevlendirmiş bulunmaktayız.

Öncelikle yönetim kurulum adına Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. E. Semih Yalçın’a MHP Kütahya İl Başkanımız Ferhan Yıldırım’a ve bize güvenen herkese teşekkür ederiz.

Kütahya’da bugüne kadar hizmet etmiş tüm ilçe başkanları ve yönetimine hassaten teşekkür ederiz. Bayrağımızı devir aldık, daha ileri götürmek için canla başla çalışacağız.

Birlik beraberlik içerisinde ortaya koyacağımız çalışmalar ile mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Bizden önce yapılanları veya yapılmayanları eleştirmek veya yargılamak için İlçe Başkanlığı görevine gelmedik. MHP İlçe Başkanlığı görevi bize tebliğ edildi. Bizde aldığımız görevin hakkını vermek için bu makamdayız" dedi.

MHP Kütahya Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri;

Yönetim Kurulu Başkanı: İsmail KÜÇÜK

Ümit YAMAN,  

Halil UZUN,

Murat OZAN,

Kamil DAŞDELEN,

İbrahim MUTLU,

Mehmet EFE,

 Mehmet GÜNGÖR,

 Ali GÜNBAY,

 Kürşat Aytunç UĞUR,

Köksal BAYLAN,

Ferdi ARDIÇ,

Necmi GÜLTEKİN,

Ufuk ADIGÜZEL,

Mesut EKİCİ,

Bayram GÜLMEN,

Hasan PARILDAR,

Ömer GÖRGÜLÜ,

Ramazan ÖZTÜRK,

Hakan EKEN,

Nurullah ALBAYRAK,

Hüdayim GÜLER,

Akif OKANDAN,

Mehmet AYRIK,

Ramazan ÇİFTÇİ,

Osman KARABÖCEK,

Emre ÇETİN,

Yılmaz UZUN,

Mustafa BOY,

Mehmet ÖZDEMİR,

Cafer ALTINAY,

Osman ÖZKIZGIN,

İrfan CAN

Yeni MHP Merkez İlçe Başkan ve Yönetimine, DORUK Gazetesi olarak başarılar diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.