MHP Kütahya Belediye Başkan A. Adayı Nurcan DUYGU: Yepyeni Bir Kütahya Mümkün

Siyaset 17.11.2018 - 17:09, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2516+ kez okundu.
 

MHP Kütahya Belediye Başkan A. Adayı Nurcan DUYGU: Yepyeni Bir Kütahya Mümkün

Fatih Mahallesi Muhtarı ve Güçlü Kadınlar Derneği Nurcan DUYGU, MHP İl Binasında İl Başkanı Ferhan YILDIRIM ve Partililerin katıldığı programda basın açıklaması yaparak, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.
MHP Kütahya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Nurcan DUYGU, yapmış olduğu basın toplantısında: "Sizlerin huzurunda, aday adaylığımı açıklamak benim için büyük bir gurur kaynağı. Ben Nurcan DUYGU 1973 Kütahya doğumluyum. Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans sahibi olmamla birlikte, Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamladım ve Aile iletişimi hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının birçok Seminerlerine katıldım. Dört buçuk yıldır Kütahya Merkez Fatih mahallesi muhtarlığı görevini  ifa ediyorum, 2015 yılında kuruculuğunu yaptığım Kütahya Güçlü Kadınlar Derneği’ninde Başkanlığını yürütmekteyim. Kütahya’mızın, coğrafi, beşeri, kültürel, ve sosyo-ekonomik yapısını çok iyi biliyor ve halkını yakından tanıyorum. Tanıdığım kadar da çok sevdiğim bu güzel şehri, milli ve manevi değerlerimizi koruyarak, tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışını kadın gözü ile ilerletmek hayali üzere yola çıktım. Toplumun hiçbir ferdini ayrı tutmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren insan merkezli bir hizmet anlayışı ile Aile ve Gençlerimizin kalbine dokunarak yoluma devam etmeye kararlıyım. Taşıdığımız veya taşıyacağımız hiçbir sıfatın bizim için bir özellik olmadığı. Mevkilerin gelip geçici ancak insanlığın kalıcı olduğu gerçeğinden hareketle, BAŞIMIZ DİK ve ALNIMIZ AÇIK bir şekilde hayatımızı devam ettirebileceğimiz bir anlayıştan ve davranış biçiminden uzaklaşmadan Hakk’ın ve hukukun üstünlüğüne inanarak; daha huzurlu ve yaşanabilir bir Kütahya için; tüm gayretimle çalışmak benim için onur ve şereftir.               Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz’inde belirttiği üzere; Yerel Hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, Çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, toplumsal çıkarları gözeten plan ve projelerin yapılıp uygulandığı, Doğal, Tarihi ve Kültürel mirasın korunduğu, Her türlü afete hazırlıklı, fiziki ve sosyal alt yapının, Yeterli yeşil alanların, spor alanlarının ve sosyal donatıların sağlandığı, Yoksulların ve dezavantajlı toplumsal kesimlerin gözetildiği, Hizmette eşitlik ile vatandaşı bilgilendirmenin amaç edinildiği yaşanabilir, çağdaş kent ortamının temin edilmesiyle “YEPYENİ BİR KÜTAHYA MÜMKÜN” MİSYONU ile hareket etmekle birlikte,           Milli ve manevi değerleri koruyarak, tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koymak’ta VİZYONUMUZ olacaktır.           Talip olduğum görevin ne denli ağır ve sorumluluk gerektirdiğini biliyorum.  YEPYENİ ve BAMBAŞKA BİR KÜTAHYA MÜMKÜN diyerek,  yine Cenab-ı Allah’tan hakkımızda hayırlı olan ne ise onu vermesi duası ile Aday Adaylığımı açıklıyorum.           Çıkmış olduğum bu yolda bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen;           Sayın İl Başkanıma           Sayın Millet Vekilime           Teşkilatımıza, Aileme ve Tüm katılımcılarımıza çok Teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum" dedi. - DORUK
Fatih Mahallesi Muhtarı ve Güçlü Kadınlar Derneği Nurcan DUYGU, MHP İl Binasında İl Başkanı Ferhan YILDIRIM ve Partililerin katıldığı programda basın açıklaması yaparak, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

MHP Kütahya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Nurcan DUYGU, yapmış olduğu basın toplantısında: "Sizlerin huzurunda, aday adaylığımı açıklamak benim için büyük bir gurur kaynağı. Ben Nurcan DUYGU 1973 Kütahya doğumluyum.

Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans sahibi olmamla birlikte, Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamladım ve Aile iletişimi hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının birçok Seminerlerine katıldım. Dört buçuk yıldır Kütahya Merkez Fatih mahallesi muhtarlığı görevini  ifa ediyorum, 2015 yılında kuruculuğunu yaptığım Kütahya Güçlü Kadınlar Derneği’ninde Başkanlığını yürütmekteyim.

Kütahya’mızın, coğrafi, beşeri, kültürel, ve sosyo-ekonomik yapısını çok iyi biliyor ve halkını yakından tanıyorum. Tanıdığım kadar da çok sevdiğim bu güzel şehri, milli ve manevi değerlerimizi koruyarak, tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışını kadın gözü ile ilerletmek hayali üzere yola çıktım.

Toplumun hiçbir ferdini ayrı tutmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren insan merkezli bir hizmet anlayışı ile Aile ve Gençlerimizin kalbine dokunarak yoluma devam etmeye kararlıyım.

Taşıdığımız veya taşıyacağımız hiçbir sıfatın bizim için bir özellik olmadığı. Mevkilerin gelip geçici ancak insanlığın kalıcı olduğu gerçeğinden hareketle, BAŞIMIZ DİK ve ALNIMIZ AÇIK bir şekilde hayatımızı devam ettirebileceğimiz bir anlayıştan ve davranış biçiminden uzaklaşmadan Hakk’ın ve hukukun üstünlüğüne inanarak; daha huzurlu ve yaşanabilir bir Kütahya için; tüm gayretimle çalışmak benim için onur ve şereftir.

 

 

          Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz’inde belirttiği üzere;

  • Yerel Hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu,
  • Çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, toplumsal çıkarları gözeten plan ve projelerin yapılıp uygulandığı,
  • Doğal, Tarihi ve Kültürel mirasın korunduğu,
  • Her türlü afete hazırlıklı, fiziki ve sosyal alt yapının,
  • Yeterli yeşil alanların, spor alanlarının ve sosyal donatıların sağlandığı,
  • Yoksulların ve dezavantajlı toplumsal kesimlerin gözetildiği,
  • Hizmette eşitlik ile vatandaşı bilgilendirmenin amaç edinildiği yaşanabilir, çağdaş kent ortamının temin edilmesiyle “YEPYENİ BİR KÜTAHYA MÜMKÜN” MİSYONU ile hareket etmekle birlikte,

          Milli ve manevi değerleri koruyarak, tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koymak’ta VİZYONUMUZ olacaktır.

          Talip olduğum görevin ne denli ağır ve sorumluluk gerektirdiğini biliyorum.  YEPYENİ ve BAMBAŞKA BİR KÜTAHYA MÜMKÜN diyerek,  yine Cenab-ı Allah’tan hakkımızda hayırlı olan ne ise onu vermesi duası ile Aday Adaylığımı açıklıyorum.

          Çıkmış olduğum bu yolda bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen;

          Sayın İl Başkanıma

          Sayın Millet Vekilime

          Teşkilatımıza, Aileme ve Tüm katılımcılarımıza çok Teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.