MHP İl Başkanı ALIÇ: Bölünürsek Yok Olur, Bölüşürsek Tok Oluruz

Güncel 07.05.2021 - 16:37, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3226+ kez okundu.
 

MHP İl Başkanı ALIÇ: Bölünürsek Yok Olur, Bölüşürsek Tok Oluruz

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl ve Merkez İlçe Başkanlığı Ramazan ayından önce başlattığı seferberliği Ramazan ayı içerisinde de sürdürmeye devam ediyor. İçlerinde market çeki olan zarflar vererek KOVİD salgınında dayanışma örneği sergileyen MHP Kütahya İl ve İlçe Teşkilatları ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunmaya devam ediyor. MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl ve Merkez İlçe Başkanlığı olarak mübarek Ramazan ayı vesilesi ve Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında 17 günlük tam kapanma sürecine gireceğimiz bu zor günler dolayısıyla "Çalınmadık Kapı, Girilmedik Gönül Bırakmamak" adına; ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofrasında lokmaya, yüzlerinde tebessüme vesile olmak için içlerinde alışveriş çeki olan zarfları kendilerine teslim ettik. İlçe Başkanlıklarımız da aynı çalışmaları kendi bölgelerinde gerçekleştiriyor. Unutmayalım ki; Bölünürsek Yok Olur, Bölüşürsek Tok Oluruz.” İfadelerini kullandı. - DORUK

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl ve Merkez İlçe Başkanlığı Ramazan ayından önce başlattığı seferberliği Ramazan ayı içerisinde de sürdürmeye devam ediyor. İçlerinde market çeki olan zarflar vererek KOVİD salgınında dayanışma örneği sergileyen MHP Kütahya İl ve İlçe Teşkilatları ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunmaya devam ediyor.

MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl ve Merkez İlçe Başkanlığı olarak mübarek Ramazan ayı vesilesi ve Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında 17 günlük tam kapanma sürecine gireceğimiz bu zor günler dolayısıyla "Çalınmadık Kapı, Girilmedik Gönül Bırakmamak" adına; ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofrasında lokmaya, yüzlerinde tebessüme vesile olmak için içlerinde alışveriş çeki olan zarfları kendilerine teslim ettik. İlçe Başkanlıklarımız da aynı çalışmaları kendi bölgelerinde gerçekleştiriyor. Unutmayalım ki; Bölünürsek Yok Olur, Bölüşürsek Tok Oluruz.” İfadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.