MHP'de Büyük Kurultaya Tam Kadro Katılım

Siyaset 20.03.2021 - 08:51, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3952+ kez okundu.
 

MHP'de Büyük Kurultaya Tam Kadro Katılım

MHP Kütahya İl Teşkilatı Büyük Kurultaya tam kadro katıldı.
MHP Kütahya İl Teşkilatı Büyük Kurultaya tam kadro katıldı. 18 Mart 2021 Perşembe günü gerçekleşen “İstiklal için Birlik, İstikbal için Dirlik; Kazanan Türkiye Olacak” temalı Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayına Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Teşkilatı tam kadro katıldı.   Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kurultayda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak  yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Kurultayda ayrıca Merkez Yönetim Kurulu(MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri delegelerin oylarıyla seçildi.Kurultaya MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş,İl Başkanı Selçuk Alıç,Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık dahil tüm MHP’li belediye başkanları,İlçe Başkanları ve üst kurul delegeleri tam kadro katıldı.   Kurultay sonrası bir açıklama yapan MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 13.Olağan Büyük Kurultayımızda Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin etrafında kararlılıkla kenetlendiğimizi dosta düşmana tekrar gösterdik.Partimizi ve ülkemizi Cumhur ittifakı ruhuyla 2023 Lider Ülke Türkiye hedeflerine taşıyacak olan saygıdeğer MYK ve MDK üyelerimizi tebrik ediyorum. Kurultayımız devletimize ve milletimize hayırlı olsun” dedi. - DORUK
MHP Kütahya İl Teşkilatı Büyük Kurultaya tam kadro katıldı.

MHP Kütahya İl Teşkilatı Büyük Kurultaya tam kadro katıldı.

18 Mart 2021 Perşembe günü gerçekleşen “İstiklal için Birlik, İstikbal için Dirlik; Kazanan Türkiye Olacak” temalı Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayına Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Teşkilatı tam kadro katıldı.

 

Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kurultayda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak  yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Kurultayda ayrıca Merkez Yönetim Kurulu(MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri delegelerin oylarıyla seçildi.Kurultaya MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş,İl Başkanı Selçuk Alıç,Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık dahil tüm MHP’li belediye başkanları,İlçe Başkanları ve üst kurul delegeleri tam kadro katıldı.

 

Kurultay sonrası bir açıklama yapan MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 13.Olağan Büyük Kurultayımızda Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin etrafında kararlılıkla kenetlendiğimizi dosta düşmana tekrar gösterdik.Partimizi ve ülkemizi Cumhur ittifakı ruhuyla 2023 Lider Ülke Türkiye hedeflerine taşıyacak olan saygıdeğer MYK ve MDK üyelerimizi tebrik ediyorum. Kurultayımız devletimize ve milletimize hayırlı olsun” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.