MHP'DE BEKLENEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAŞVURUSUNU RESMEN YAPTI

Spor 29.11.2018 - 21:18, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2680+ kez okundu.
 

MHP'DE BEKLENEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAŞVURUSUNU RESMEN YAPTI

THK Üniversitesindeki öğretim görevlisi görevinden istifa ederek, Genel merkezde adaylık başvurusunu resmen yaptı.
THK Üniversitesindeki öğretim görevlisi görevinden istifa ederek, Genel merkezde adaylık başvurusunu resmen yaptı.   Belediye başkanlığı adaylık baş vurusunu yaptıkdan sonra bir açıklama yapan alim Işık şunları söyledi..; Değerli Hemşehrilerim, Yarım kalan sevdamızı tamamlamak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah hayırlara vesile eylesin ve yardımcımız olsun. Prof.Dr.Alim IŞIK   ALİM IŞIK KİMDİR...? 3 Şubat 1959'da Kütahya Simav'da doğdu. Baba adı Ali, anne adı Meryem'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümünü birincilikle bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını ÇÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Tarımsal Mekanizasyon Anabilim Dalında tamamladı. ÇÜ Ziraat Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 1991'de Tarımsal Mekanizasyon Anabilim Dalında doçent, 1997'de Tarım Makineleri, 2000 yılında da Endüstri Mühendisliği Anabilim dallarında profesör oldu. Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğretim üyeliği, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)'nde Senato ve Yönetim Kurulu üyeliklerinin yanı sıra Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttü. 1997 - 2001 yıllarında DPÜ Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve DPÜ Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bilimsel alanda, 200 civarında makale, bildiri ve kitaptan oluşan yayınlanmış eseri bulunmaktadır. 23 ve 24. Dönemde Kütahya Milletvekili seçildi. 23. Dönemde İKÖPAB Türk Grubu Üyesi; 24. Dönemde Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi ve Asya Parlamentoları Asamblesi Türk Grubu Üyesi olarak görev yaptı. İyi düzeyde İngilizce bilen Işık, evli ve 3 çocuk babasıdır. DORUK GAZETESİ olarak Başarılar diliyoruz. DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
THK Üniversitesindeki öğretim görevlisi görevinden istifa ederek, Genel merkezde adaylık başvurusunu resmen yaptı.
THK Üniversitesindeki öğretim görevlisi görevinden istifa ederek, Genel merkezde adaylık başvurusunu resmen yaptı.
 
Belediye başkanlığı adaylık baş vurusunu yaptıkdan sonra bir açıklama yapan alim Işık şunları söyledi..;
Değerli Hemşehrilerim,
Yarım kalan sevdamızı tamamlamak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah hayırlara vesile eylesin ve yardımcımız olsun.
Prof.Dr.Alim IŞIK
 
ALİM IŞIK KİMDİR...?
3 Şubat 1959'da Kütahya Simav'da doğdu. Baba adı Ali, anne adı Meryem'dir.
Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümünü birincilikle bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını ÇÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Tarımsal Mekanizasyon Anabilim Dalında tamamladı.
ÇÜ Ziraat Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 1991'de Tarımsal Mekanizasyon Anabilim Dalında doçent, 1997'de Tarım Makineleri, 2000 yılında da Endüstri Mühendisliği Anabilim dallarında profesör oldu. Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğretim üyeliği, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)'nde Senato ve Yönetim Kurulu üyeliklerinin yanı sıra Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttü. 1997 - 2001 yıllarında DPÜ Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve DPÜ Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bilimsel alanda, 200 civarında makale, bildiri ve kitaptan oluşan yayınlanmış eseri bulunmaktadır.
23 ve 24. Dönemde Kütahya Milletvekili seçildi. 23. Dönemde İKÖPAB Türk Grubu Üyesi; 24. Dönemde Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi ve Asya Parlamentoları Asamblesi Türk Grubu Üyesi olarak görev yaptı.
İyi düzeyde İngilizce bilen Işık, evli ve 3 çocuk babasıdır.
DORUK GAZETESİ olarak Başarılar diliyoruz.
DORUK HABER- Hüdayim GÜLER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.