MHP Başkanlar Toplantısı Yapıldı

Siyaset 24.04.2019 - 00:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3338+ kez okundu.
 

MHP Başkanlar Toplantısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezince 19 - 21 Nisan tarihlerinde Antalya'da yapılan İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısına, Kütahya damgasını vurdu.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezince 19 - 21 Nisan tarihlerinde Antalya'da yapılan İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısına, Kütahya damgasını vurdu. Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel,Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Gediz Yeni kent Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Eski Gediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan, Gökler Belediye Başkanı Yüksel Arık,Tavşanlı Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun, Simav-Güney Belde Belediye Başkanı Ahmet Çavdar katılım sağladı. Toplantıda 31 Mart seçimlerinin sonuçları masaya yatırıldı. Yurt genelinde kazanılan ve kaybedilen Belediyeliklerin neden ve niçinleri üzerinde ve elde edilen başarı konularında değerlendirilmelerde bulunuldu. Belediyecilikte ikbal düşkünü değil, siyasi iffet düşkünü olunması gerektiğinin altını çizen MHP Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Devlet Bahçeli: "Halep oradaysa arşın sandıkta, YSK’nın tespitlerindedir ve oy oranımız yüzde 18.81’dir. 18.81, 1881'dir o da ATATÜRK'ün doğumudur. Biz gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünüyoruz. Aklımızda sadece Türkiye var diyoruz. Zilletin ortakları, yeni emperyalizmin dayatmalarına Türkiye’yi hazırlama görevini içeriden üstlenen tam bir “Truva Atı” haline gelmişledir. Millet iradesine elbette bağlıyız ve saygı duyarız. Ancak sandık hilelerine tahammül göstermemizi de hiç kimse beklememelidir. Biz siyaseti zaman doldurmak, meşgul olmak için değil, zamanın rotasını Türk milletinin lehine dönüştürmek için yapıyoruz" dedi. Tarihinde ilk defa MHP tarafından Belediyeliği kazanılan Kütahya teşkilatı toplantının göz bebeği oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Devlet Bahçeli tarafından özellikle İl Başkanı Sayın Ferhan Yıldırım ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tebrik edilerek, Başarılarının devamını diledi. Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan İl başkanı Ferhan Yıldırım: "Toplantımızda haklı bir gururu Genel Başkanımızla ve teşkilatlarımızla paylaştık. Siyasette kimse senin nelerle başa çıkmaya çalıştığını, neleri yendiğini, neleri yenemediğini, nelerin başını ağrıttığını, neler htiğini, neleri hmekten korktuğunu, içini senden daha iyi bilemez; önemli olan davaya inanmak davaya inanmak, dik durmak ve dik yürümektir. İşte biz Kütahya teşkilatı olarak değerli belediye başkanımızla birlikte bu inançla, bu hususlarda gönül birliği, gönül seferberliği yaparak yola çıktık. Alnımızın akıyla, bu yoldan da zaferle çıktık. İnşallah MHP olarak bundan sonraki süreçte çok iyi çalışmalar sergileyerek, ülkemiz ve milletimiz için sahip çıkmamız gereken davamız için görev üstlendiğimizi ispatlayıp, tüm vatandaşlarımızın gönlüne bu sevdayı koymaktır" dedi. - DORUK Hüdayim Güler
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezince 19 - 21 Nisan tarihlerinde Antalya'da yapılan İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısına, Kütahya damgasını vurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezince 19 - 21 Nisan tarihlerinde Antalya'da yapılan İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısına, Kütahya damgasını vurdu. Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel,Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Gediz Yeni kent Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Eski Gediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan, Gökler Belediye Başkanı Yüksel Arık,Tavşanlı Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun, Simav-Güney Belde Belediye Başkanı Ahmet Çavdar katılım sağladı.
Toplantıda 31 Mart seçimlerinin sonuçları masaya yatırıldı. Yurt genelinde kazanılan ve kaybedilen Belediyeliklerin neden ve niçinleri üzerinde ve elde edilen başarı konularında değerlendirilmelerde bulunuldu.
Belediyecilikte ikbal düşkünü değil, siyasi iffet düşkünü olunması gerektiğinin altını çizen MHP Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Devlet Bahçeli: "Halep oradaysa arşın sandıkta, YSK’nın tespitlerindedir ve oy oranımız yüzde 18.81’dir. 18.81, 1881'dir o da ATATÜRK'ün doğumudur. Biz gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünüyoruz. Aklımızda sadece Türkiye var diyoruz.
Zilletin ortakları, yeni emperyalizmin dayatmalarına Türkiye’yi hazırlama görevini içeriden üstlenen tam bir “Truva Atı” haline gelmişledir.
Millet iradesine elbette bağlıyız ve saygı duyarız.
Ancak sandık hilelerine tahammül göstermemizi de hiç kimse beklememelidir.
Biz siyaseti zaman doldurmak, meşgul olmak için değil, zamanın rotasını Türk milletinin lehine dönüştürmek için yapıyoruz" dedi.

Tarihinde ilk defa MHP tarafından Belediyeliği kazanılan Kütahya teşkilatı toplantının göz bebeği oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Devlet Bahçeli tarafından özellikle İl Başkanı Sayın Ferhan Yıldırım ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tebrik edilerek, Başarılarının devamını diledi.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan İl başkanı Ferhan Yıldırım: "Toplantımızda haklı bir gururu Genel Başkanımızla ve teşkilatlarımızla paylaştık. Siyasette kimse senin nelerle başa çıkmaya çalıştığını, neleri yendiğini, neleri yenemediğini, nelerin başını ağrıttığını, neler htiğini, neleri hmekten korktuğunu, içini senden daha iyi bilemez; önemli olan davaya inanmak davaya inanmak, dik durmak ve dik yürümektir. İşte biz Kütahya teşkilatı olarak değerli belediye başkanımızla birlikte bu inançla, bu hususlarda gönül birliği, gönül seferberliği yaparak yola çıktık. Alnımızın akıyla, bu yoldan da zaferle çıktık.

İnşallah MHP olarak bundan sonraki süreçte çok iyi çalışmalar sergileyerek, ülkemiz ve milletimiz için sahip çıkmamız gereken davamız için görev üstlendiğimizi ispatlayıp, tüm vatandaşlarımızın gönlüne bu sevdayı koymaktır" dedi. - DORUK Hüdayim Güler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.